مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 52
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Maede h نمایش پست ها
      جدی رو چ حسابی؟؟آخه از بعضیا میپرسم میگن مکانیک رشته بالاتریه...علاقمم رو مکانیکه ولی اگ بیارزه از لحاظ دانشگاه و بازار کاردر آینده از علاقم میزنم
      شما که کامپیوتر علم و صنعت قبول میشید، پس حتماً مکانیک خواجه نصیر یا شهید بهشتی هم قبول میشید دیگه. چرا میخوای بری رشت؟ تهران بهتر نیست مگه؟

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ی سوال....مهندسی کامپیوتر رشته خوبیه؟؟مکانیک رشت بهتره یا کامپیوتر علم وصنعت؟؟
      ماکارونی بهتره یا جوجه کباب؟

شما اول رشته تو مشخص کن بعد درمورد دانشگاش نظر بدیم.مکانیک کجا کامپیوتر کجا...
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جدی رو چ حسابی؟؟آخه از بعضیا میپرسم میگن مکانیک رشته بالاتریه...علاقمم رو مکانیکه ولی اگ بیارزه از لحاظ دانشگاه و بازار کاردر آینده از علاقم میزنم
      بازار کار و اینده که کامپیوتر.بخصوص که دختر هستین.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      شما که کامپیوتر علم و صنعت قبول میشید، پس حتماً مکانیک خواجه نصیر یا شهید بهشتی هم قبول میشید دیگه. چرا میخوای بری رشت؟ تهران بهتر نیست مگه؟
      خواجه نصیر وبهشتیو داداشم میگ دانشگاه خوبی نیس بهشتی هم محل تحصیلش فنی مهندسی عباسپوره ک نمیدونم چجوریه خوبه یا بد اگ خوب باشه ک من از خدامه.....رشتم بخاطر اینک محل زندگیم گیلانه ولی اگ تهران قبول شم ک گیلانو نمیزنم
      مبادا بدوزی نگاه دلت را
      به مردم که بازار یوسف فروشی
      دراین دوره بد شدیدا گرفته

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      ماکارونی بهتره یا جوجه کباب؟

شما اول رشته تو مشخص کن بعد درمورد دانشگاش نظر بدیم.مکانیک کجا کامپیوتر کجا...
      خب دیگ مسئله همینه میخوام بدونم مکانیک گیلان می ارزه یا کامپیوتر علم وصنعت ینی ی جا دانشگاش برتره ی چا رشته
      مبادا بدوزی نگاه دلت را

6. Top | #21
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خواجه نصیر وبهشتیو داداشم میگ دانشگاه خوبی نیس بهشتی هم محل تحصیلش فنی مهندسی عباسپوره ک نمیدونم چجوریه خوبه یا بد اگ خوب باشه ک من از خدامه.....رشتم بخاطر اینک محل زندگیم گیلانه ولی اگ تهران قبول شم ک گیلانو نمیزنم
      اگه خواجه نصیر دانشگاه خوبی نباشه، پس باید درب 95 درصد دانشگاه های کشور رو گِل گرفت.

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بازار کار و اینده که کامپیوتر.بخصوص که دختر هستین.
      حتی اگ مکانیک خواجه نصیبرم قبول شم بازم کامپیوتر علم وصنعت بهتره؟؟اصن بدبختیه انتخاب رشته از کنکورم سختتره
      مبادا بدوزی نگاه دلت را

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      اگه خواجه نصیر دانشگاه خوبی نباشه، پس باید درب 95 درصد دانشگاه های کشور رو گِل گرفت.
      نمیدونم والا آخه یکی از دوستای داداشم هوا فضا خواجه نصیر میخونه میگ خوب نیس البته من اعتماد صددرصد ب حرفاشون ندارم...ینی اینقد خوبه خواجه نصیر ک گل بگیریم؟؟
      مبادا بدوزی نگاه دلت را

9. Top | #24
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین اگه شما مکانیک دوست داری برو مکانیک و اگه کامپیوتر دوست داری برو کامپیوتر. ولی اینو بگم که خواجه نصیر راحت جزء 5 دانشگاه برتر صنعتی کشوره.

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حتی اگ مکانیک خواجه نصیبرم قبول شم بازم کامپیوتر علم وصنعت بهتره؟؟اصن بدبختیه انتخاب رشته از کنکورم سختتره
      علم و صنعت که از خواجه نصیر بالاتره‌ کامپیوترم که از مکانیک بهتره(از نظر من). پس اکه طرفین رو با هم جمع بزنیم کامپیوتر علم و صنعت بهتر از مکانیک خواجه نصیره.
      من این روزا یه رشته ای رو هم زیاد توصیه میکنم اونم علوم کامپیوتر شریفه.جای شما بودم اگه تصمیمم برا کامپیوتر قطعی بود علوم کامپیوتر شریف رو بالاتر از مهندسی کامپیوتر علم و صنعت میزدم. علوم کامپیوتر زیاد فرقی با مهندسی نرم نداره تازه درساش تیوری تر و قشنگتره عملیا رو که خودت یاد میگیری. ولی اسم دانشگات میشه شریف‌‌..شریف یه چیز دیگه س
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

11. Top | #26
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من باشم بخاطر خواجه نصیر و حتی علم و صنعت از رشت نمیام تهران.گیلان دانشگاش خوبه..مگه اینکه عشق تهران باشی
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      علم و صنعت که از خواجه نصیر بالاتره‌ کامپیوترم که از مکانیک بهتره(از نظر من). پس اکه طرفین رو با هم جمع بزنیم کامپیوتر علم و صنعت بهتر از مکانیک خواجه نصیره.
      من این روزا یه رشته ای رو هم زیاد توصیه میکنم اونم علوم کامپیوتر شریفه.جای شما بودم اگه تصمیمم برا کامپیوتر قطعی بود علوم کامپیوتر شریف رو بالاتر از مهندسی کامپیوتر علم و صنعت میزدم. علوم کامپیوتر زیاد فرقی با مهندسی نرم نداره تازه درساش تیوری تر و قشنگتره عملیا رو که خودت یاد میگیری. ولی اسم دانشگات میشه شریف‌‌..شریف یه چیز دیگه س
      الان نگاه کردم دیدم علوم کامپیوتر شریف پارسال از منطقه 3 پذیرش نداشته تازه اونایی ک از منطقه 1و 2 گرفته رتبه کشوریون ب من نمیخورههمینو میخوام بدونم ک رو چ حسابی میگین کامپیوتر از مکانیک بهتره
      مبادا بدوزی نگاه دلت را

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من باشم بخاطر خواجه نصیر و حتی علم و صنعت از رشت نمیام تهران.گیلان دانشگاش خوبه..مگه اینکه عشق تهران باشی
      عشق تهران هستم اما نه ب هرقیمتی..ینی نظر شما اینه ک رشت دانشگاش از خواجه بهتره؟؟علم وصنعت ک واقن خوبه ب خاطر علم وصنعت میزنم از گیلان
      مبادا بدوزی نگاه دلت را

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الان نگاه کردم دیدم علوم کامپیوتر شریف پارسال از منطقه 3 پذیرش نداشته تازه اونایی ک از منطقه 1و 2 گرفته رتبه کشوریون ب من نمیخورههمینو میخوام بدونم ک رو چ حسابی میگین کامپیوتر از مکانیک بهتره
      جدی؟ یعنی علوم شریف از نرم افزار علم و صنعت رتبه بهتری میخواد؟

کلا بازار کار رشته کامپیوتر تو دنیا بیشتره.تو امریکا هم کامپیوتر اوله‌. تو ایران هم وضعیتش خوبه.
      مکانیک هم رشته مردونه تریه. یا میری نیروگاه، یا میری رو دکل نفتی تو عسلویه، یا یه کارگاهی جایی بالاخره کار مکانیکی داره.ولی رشتهکامپیوتر، لپ تاپتو باز میکنی میشینی پشت
      میزت.کار و زندگیتم تو همون لپ تاپت خلاصه میشه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

15. Top | #30
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      عشق تهران هستم اما نه ب هرقیمتی..ینی نظر شما اینه ک رشت دانشگاش از خواجه بهتره؟؟علم وصنعت ک واقن خوبه ب خاطر علم وصنعت میزنم از گیلان
      اره بخاطر خواجه نصیر نمیارزه.دوری از خانواده ، دلتنگی و سختی محیط خوابگاه و ..
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن