ببین با میگرن دو جور میشه رفتار کرد
اول اینکه مدام غر بزنیم اعصاب خوردی داشته باشیم که نتیجه اش میشه سردرد بیشتر و بیشتر
دوم اینکه با یک سری درمان عادی شدتش رو کم کنی و باهاش کنار بیای
من راه دوم رو انتخاب کردم
نکته بعد هم اینکه دوستمون گفت زیاد بهش فکر نکنی
تلقین تاثیر داره.
من قبلا وقتی 4 یا 5 روز سردرد نداشتم پیش خودم میگفتم ا 4 روزه سردرد ندارم خدا شاهده دروغ نمیگم توی کمتر از 30 دقیقه سردرد میگرفتم حالا وای به حال شما که داری هر دقیقه بهش فکر میکنی و ناله میکنی
و در مورد برطرف شدنش هم بگم که معمولا این سردردها از سن 35 سالگی به بعد از بین میرن مثثل مادر و خاله من پس بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که زندگی خالی از سردرد آینده ات رو با وجود سردردهای الآن بسازی نه اینکه بگی گور پدر آینده
خودت رو با همون خدای نکره کسایی که سردردشون بخاطر سرطانه مقایسه کن...اونا در معرض مرگ هستند ولی امثال من و تو فقط هفته ای 2تا سردرد داریم نه 3تا نه 4تا
من این رو بیشتر ترجیح میدم تا مرگ
مگه هرکی میگرن داره نتونه درس بخونه باید خودکشی کنه؟ پدرومادرت حتمن اینو میفهمن که درست مهم تر از سلامتیت نیس بهتم سرکوفت نمیزنن
من یه نفرو دیدم باطب سوزنی درمان شد ولی هم ترسناکه هم قطعی نیس شما میتونی امتحان کنی
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
ویرایش توسط sis413 : 31 تیر 1394 در ساعت 11:29
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
بچه ها یه خبر خوب.رفتم عطاری یه شربتی داشت برای میگرن.اسمش رو نمیگم چون تبلیغ میشه.تا الان که خوبم.خدا کنه ادامه پیدا کنه. از تمام بچه ها که برام دعا کردن،نصیحتم کردن ووو.... تشکررررررررر می کنم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)