دوست عزیز
نگاه به خودت نکن ایشون داره میگه من تو زبان صفره صفرم بعد لازم نیست بعد از این که درس و گرامر رو مطالعه کرد یه خورده هم تمرین های اون درس رو انجام بده تا درسی که خونده تو ذهنش بمونه؟؟؟ بعد این چجوری میشه وقت تلف کردن؟؟!!
دوست عزیز
نگاه به خودت نکن ایشون داره میگه من تو زبان صفره صفرم بعد لازم نیست بعد از این که درس و گرامر رو مطالعه کرد یه خورده هم تمرین های اون درس رو انجام بده تا درسی که خونده تو ذهنش بمونه؟؟؟ بعد این چجوری میشه وقت تلف کردن؟؟!!
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
تفال زدم نیمه شب به قران/ کتابی که از وحی شیرازه دارد/ برای دلم ایه صبر امد/ ولی نازنین صبر اندازه دارد
http://doctorms.blog.ir
گرامر از دبیرستان تا دانشگاه - عباس فرزام
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
چیزهایی مثل am,is,are و ... رو هم اگه دقیق بلد نیستی از همون سال اول شروع کن و یاد بگیر و همینطور زمان ها رو یاد بگیر. بعدش سال سوم و پیش. اگه خواستی کلا گرامر رو کنار بزاری حداقل معنی ربط دنده ها و ترتیب صفت ها رو حفظ کن که لااقل یکی دوتا تست گرامر بزنی.
برای گرامر هم انتشارات فار کتاب مجزا برای گرامر داده که خیلی خوبه و پیشنهاد میشه. اگه دیگه واقعا صفر کیلومتر هستی گرامر کاربردی مهروماه (لقمه) رو بخون بعدش برو سراغ کتاب های تست سوم و چهارم مبتکران یا کتاب جامع مبتکران
سلام
زبان در حدزیادی ضعف داشتم شروع کردم تیک 8 لغت را خوندم بعد معکوس الانم1201 لقمه رو میخونم
اما گرامر در حد افتضاهه
چون از راهنمایی هیچی بلد نیستم حتی چیزای ساده اخه معلممون هر سه سال یکی بود منم هر سه سال بیرون .
الان نمیدونم چیکار کنم یا از کجا شروع به خوندنش کنم اصلا چی بخونم
Lɪғᴇ ɪs ʟɪᴋᴇ Mᴀᴛʜ .. ɪғ ɪᴛ ɢᴏᴇs ᴛᴏ ᴇᴀsʏ .. sᴏᴍᴇᴛʜɪɴɢ ɪs ᴡʀᴏɴɢ <₃
سلام،جزوه پایه آقای اناری رو بخون مطالب پایه ای رو کامل توضیح دادن.از لینک زیر میتونی دانلود کنی:
https://shahabanari.com/blog/%D8%AC%...A9%D9%88%D8%B1
من خودم هرچقد اناری میخوندم تو کلم نمیرفت. الان گرامر لقمه مهر و ماه رو دارم میخونم. واقعا خوبه.به حجم کمش نگاه نکنید(:
دوستان کسی پکیج گرامر استفاده کرده یا سراغ داره که مطمئن باشه ازش؟
فقط دو نکته....1_فقط گرامر باشه(یعنی دوره مخصوص گرامر) 2_برای کنکور نمیخوام
...
ویرایش توسط mlt : 28 بهمن 1399 در ساعت 01:36
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)