سلام بچه ها.یه سوال داشتم ازتون این که لطف کنید منابع و روشهایی که باعت افزایش دامنه لغاتتون شده رو اینجا بنویسید تا به بقیه هم کمکی کرده باشید.خواهشا فقط اگه تجربه موفق در این مورد دارید شرکت کنید نه براساس نظر دیگران و شنیده هاتون.ممنونم.
سلام بچه ها.یه سوال داشتم ازتون این که لطف کنید منابع و روشهایی که باعت افزایش دامنه لغاتتون شده رو اینجا بنویسید تا به بقیه هم کمکی کرده باشید.خواهشا فقط اگه تجربه موفق در این مورد دارید شرکت کنید نه براساس نظر دیگران و شنیده هاتون.ممنونم.
سلام بنده انگلیسیم بد نیست حداقلش بدون اینکه حتی کلمه ای درسنامه خونده باشم یا حتی یه تست زده باشم درصدم ۷۰ شد
بنظرم اینکه صرفا لغات رو از رو فلان کتاب و منبع بخونین و حفظ فایده ای نداره چون حتی قویترین حافظه ها هم فراموش میکنن بنظرم اگه کلمه رو تو جمله بخونین و یاد بگیرین ک بکار ببریدش خیلی موثرتره چون کلماتی هستن ک تو یه جمله یه معنی دارن و ممکنه تو یه جمله دیگه معنی کاملا متفاوتی دارن و باید با توجه به بقیه جمله معنی درستشو فهمید. شاید بهتر باشه که کلپه رو یبار بخونین و یکی دوتا جمله که اون توش بکار برده شده رو هم بخونین دقیق نمیدونم ولی فک کنم کتاب مبتکران این کارو کرده باشه البته تعریف tick 8 رو هم شنیدم ولی خودم استفاده نکردم
بازم میگم اینا نظرات من بود شاید کاملا اشتباه باشه
اگه احساس کردین درسته و یوالی داشتین در خدمتم
یه چیزی اینجا اضافه کنم که من زبانم تقربیا خوبه ولی تجربه به من ثابت کرده برای 100 زدن تو کنکور با توجه به تایمی که دارید شما باید حداقل دو تا سه لول بالاتر از حد کنکور بدونی.چیزی در حد آزمون آیلتس البته فقط vocabulary و reading تون حداقل باید درحد آیلتس و تافل باشه.البته این نظر شخصیمه و میتونید قبول نکنید.اینم بگم که طراحان مجبورن اینطوری سوال طرح کنن چون با 580هزار داوطلب مواجه هستن که بعضا خودشون جزء اساتید زبانن.
مبتکران شهاب اناری+4030درک متن مهروماه(لقمه)+گرامر کاربردی(مولف:محمدمهدی خادم زاده)(این کتاب هم گرامر داره همم دایره لغاتو میبره بالا).
اینها به شخصه واس من ک خیلی خوب بودن من سال اول کنکور زبانمو 0زدم ولی امسال با کمک این کتابا50زدم.
NEVERGiveUp
سلام،من خلاصه گرامر ها رو دارم،کتاب جدا برای لغت هم دارم ولی کتاب جامع ندارم به نظرتان بروم کتاب جامعشو بگیرم؟امسال پنجاه زدم کنکور....
ویرایش توسط احد1999 : 31 شهریور 1397 در ساعت 14:46
من بیشتر دنبال کتابی هستم که بیشر تست داشته باشه به نظرتان چی بگیرم برای زبان؟البته سطح تستاش هم قوی باشه
سلام من امسال کنکور زبان و تقریبا 70 زدم منابع ام اینا بود : زبان جامع شبقره - و از متن نترسیم شبقره واسه لغت هم لقمه های 1200 و 1201 لغت زبان مهروماه خیلی خوب بود به نظرم .
NEVERGiveUp
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)