این که میگین دانشگاه تهران سیاسیه و اینا تا چه حده؟؟
یعنی سد راه درس خوندن میشه؟؟
از لحاظ هیئت علمی و دانشجوها و استادا کسی هست که بتونه مقایسه کنه امیر کبیر و تهران رو تو رشته های فنی مهندسی مثل مکانیک؟؟؟
فضای سیاسی دانشگاه تهران و آسیبی که بهتون میزنه و وقتتون رو هدر میده رو فراموش نکنین.
امیرکبیر بهتره برای رشته های فنی.
سلام دوستان
پس چرا رفیقم میگه دانشگاه تهران بهتره تا دانشگاه امیرکبیر؟؟؟؟
میگه استاداش خیلی هیلی بهترن راست میگه؟؟؟؟
موفق باشید
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
بله
قبلا کامپیوتر رو هم دوست داشتم اما الان میبینم میتونم به هدفم از کامپیوتر در کنار رشته های دیگه برسم و نیازی به خوندن کامپیوتر نمیبینم
به امید خدا اگه بشه مکانیک رو انتخاب خواهم کرد که اگه رتبه ام به شریف نرسه باید بین تهران و پلی تکنیک انتخاب کنم
تو این بحث برای پاسخ دادن تجربه خیلی مهمتره که شما میگی دوستانتون تجربه داشتن
خیلی ممنونم از کمکتون
ببخشید شما فکر میکنید توی بقیه دانشگاه ها دارن هر روز بیف استروگانوف میدن ؟ (به استثنا پزشکی شهید بهشتی!!!) نه خیر.توی صنعتی اصفهان هم دقیقا همین وضعه و دوست من توی امیرکبیر یه بار سوسک هم پیدا کرد توی غذاش !
نسبی بحث کنیم دانشگاه تهران خیلی عالی هست و در ضمن پردیس فنی تهران رو بحث میکنیم . شما 4 سال توی پردیس فنی تهران بودی ؟
کسی که ذهن انسان رو منحرف میکنه استادی هست که به جای تدریس فیزیولوژی و تعذیه و زبان و ... بیاد از مارکس تعریف کنه یا از کیانوری و بقیه توده ای ها حمایت کنه
کمونیسم در دانشگاه تهران بیداد میکنه توده ای گری به زودی این دانشگاه رو تعطیل خواهد کرد . . .
تازه من شنیدم دانشجوهای دانشگاه تهران تازگیا طرفدار داعش و خلیفه گری هم شدن . . .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)