واسه اين رشته ها كه اسم بردي مسلمآ اميركبير خيلي بهتره...
پس تو رشته های فنی مهندسی با یه تفاضل کم امیر کبیر از تهران هم بهتره
یکی از دوستام کامپیوتر شریف میخونه اپلای کرده امریکا
میگه اگه رتبت به شریف خورد که خوشبحالت و گرنه تهران رو انتخاب کن
واسه اپلای هم تفاوت اصلی سر شریفه و بعدش تهران به نظرم
از سیاست و کارای فرهنگی خوشم نمیاد به رنک هم کاری ندارم
از اینکه جو فقط درسی باشه هم دل خوشی ندارم
بیشتر صمیمیت همراه با درس بهتره برام
هم خدا هم خرما
طبق قبولی های کنکور 93 در مکانیک امیر کبیر و تهران دانشگاه تهران رتبه های خیلی بهتری رفتن
رتبه های کشوری دانشگاه تهران در مکانیک214- 231-233-237-240-254-257--266-263-280-292-296....
رتبه های کشوری دانشگاه امیر کبیر در مکانیک579-609-613-271
پس با این حساب رتبه تهران رو از پلی تکنیک برتر میدونن
نظر شما چیه؟؟
اگه دوس داری پشت میز بشینی صبح تا شب و شب تا صبح چشمتو به کامپیوتر بدوزی ، اگه همواره دنبال یادگرفتن و اپدیت شدن خواهی بود، اگه دوس داری همه ش تو اینترنت وول بخوری و اگه دوس داری سرکار با کت شلوار بری بیایی و اگه به کار برنامه نویسی علاقه داری کامپیوتر رو انتخاب کن
اگه دوس داری بری تو سوله کار کنی دست و پات روغنی بشه برو مکانیک
و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی
ماشالله اینقد همه اطلاعات دارن
من میخاستم نقل قول کنم
استاد ای تی مون این ترم میگفت امیرکبیر توی انجام پروژه ها از بقیه دانشگاه ها جلوتره و خیلی خوب عمل میکنه
تنها اطلاعم همین بود
ویرایش توسط sepanta1990 : 22 تیر 1394 در ساعت 02:00
آقا شرمنده اسپم
یه سوال
من معدلم 16 عه ولی کنکور رو خوندم سنجش آخری تخمین رتبمو زد 1000 الان سنجش این معدلم حساب کرد دیگه ؟
معدله نزنه خراب کنه ؟
شریف پر ؟
run forrest runnn
سلام
رتبه بندی های دانشگاه ها صورت ماهانه یا فصلی با حداقل تغییراتی عوض میشن و برای بررسی دقیق نمیشه گفت خیلی قابل استناد هستن . مثلا سال 92 امیر کبیر به عنوان رتبه یک صنعتی ایران حتی بالاتر از شریف هم انتخاب شد ولی این خیلی ثبات نداشت و جایگاه خودش از دست داد
بهتره دانشگاه های برتر ایران بر اساس رشته های تخصصی و مادر خودشان مقایسه کنیم . مثلا در نرم افزار اگرچه بر اساس عرف و عادت تهران زودتر پر میشه ولی پلی تکنیک دانشگاه مادر در این زمینه هست و خیلی از پروژه های وات اطلاعات و مخابرات و ... با این دانشگاه منعقد شده ... یا اینکه رشته هایی مثل نساجی و پلیمر امیر کبیر حتی در جهان شهرت جهانی داره و خاص منظوره ایران به این دانشگاه در زمینه های ذکر شده می شناسند
بهشتی ندادنش بهتره اما تهران پزشکی خوبی داره و صدها مثال این چنینی که انتخاب رشته بهتره بر اساس تحقیق تخصصی باشه و نه تقلید پر کردن ترتیب بر اساس رتبه های برتر
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
امیرکبیر بهتر هست. دنبال دانشگاه تهران نباشین که فضاش سیاسی هست و فعالیت های حذبی مخصوصا نفوذ توده ای ها و کمونیست ها توش باعث هدر رفتن وقتتون میشه
شما که خودتو دانشگاه رفته هم میدونی،چطور نمیدونی وقتی راجع به یه موضوع اطلاعی نداری نباید در موردش حرف بزنی؟!
به لینک زیر یه نگاه بنداز که دفعه بعد مهندسی مکانیک رو با برداشت های خودت تعریف نکنی...
مهندسی مکانیک | گزینه دو
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)