خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 16
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

روش های موفقیت خود در دروس مختلف رو با دوستانتان به اشتراک بزارید/لطفا همه شرکت کنید

سلام خدمت همگی....
      این تاپیک رو زدم تا همه مون متحد شیم و روش های موفقیت خودمون در دروس مختلف رو واسه هم در این تاپیک به اشتراک بزاریم تا همه با هم راه موفقیت رو طی کنیم!!...راستش از چند نفر از رتبه های برتر که داروسازی میخوندن پرسیدم که روش موفقیتت در درس ها چی بوده!!به نظرتون چی جواب دادن!همه گفتن که کسی که رمز موفقیتش رو به دیگران نمیگه و همین طور از افراد دیگه و برتر و از هر نفر که میپرسیدم یا بحث رو عوض میکردن یا تفره میرفتن یا ....!!!کلا خلاصه خیلی اعصابم خورد شد و ناراحت شدم و از خدا خواستم که یه روز من رو به یه مقام و جایگاه بالایی برسونه که بتونم همه رو راهنمایی کنم و چه لذتی داره اون موقعی که یه نفر با یک روش و حرف تو بتونه به موفقیت برسه و چقدر هم ثواب داره!....در کل ادم ارامش روحی بهش دست میده و از درون خوشحال میشه!!!چرا بعضیا کلا خیلی با غرور و تکبر در زمین خدا راه میرن و تنها خودشون رو برتر از دیگران میبینن و از کمک کردن به افراد دیگه سر باز میزنن!!!!بگذریم....

و حالا شما دوستان گلم هر کس در هر درسی که پیشرفت داشته یا تونسته با تغییر روش توی اون درس خیلی موفق باشه بیاد و روش موفقیت خودش در دروس مختلف رو با بقیه به اشتراک بزاره...این تاپیک میتونه یه تاپیک جامع باشه و خیلیا میتونن ازش استفاده ی اصولی و خیلی خوبی رو ببرن!!

و به نظر من برای این که تاپیک پربارتر بشه اول رشتتون و بعد دروس عمومی و اختصاصی رشتتون رو زیر هم بنویسید و بعد در جلوی هر درس بهترین روش که تونستید باهاش در اون درس به نتیجه برسید و همچنین منابعی که توی اون دروس استفاده کردید یا مثلا کلاس رفتید یا... و هر چیزی که باعث پیشرفتتون شده رو جلوی هر درس ذکر کنید...اگر هم تنها در یک یا چند درس خیلی موفق بودید اونها رو نام ببرید...با تشکر...لطفا همه شرکت کنید

2. Top | #2
      mda
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      اول یه سلام به داش علی واس خاطر این تاپیک توپی که زدی من همه جوره واسه این کار پایم منابعم رو با تاپیک منابع پیشنهادی به همه معرفی کردم اینجام هر چی بچه ها بپرسن و در توانم باشه جوابگو هستم اول از همه هم بگم عربی رو چه جوری خوندم :اگه امسال کنکور دارین عربی رو از آسون به سخت بخونین من چون قواعد واسم آسونتره اول قواعد رو یه دور میخوندم بعد یه سری تست(با توجه به حجم مبحث)میزدم بعد یه بار دیگه مرور میکردم(با دقت بیشتر)و سری دوم تستهامو کار میکردم(تو این بعضی تستها رو نشاندار میکردم واسه مرور های بعدی) دست آخرم رفع اشکال برا ترجمه یه روز نشستم کل تکنیکها رو خوندم بعد به صورت دوره ای تست میزدم برا درک مطلب راه حلش درک مطلب به زبان ساده گاج و کار کردن اون به صورت مستمر(به خاطر روش ویژه این کتاب توصیه میکنم حتما تهیه کنین)

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      من به شخصه تجربه 2 سال کنکور و سرکله زدن با 50-60 نفر رتبه زیر 1000 دارم...دروغ چرا به نظر خودم هم خیلی تجربه دارم که به درد بقیه ممکنه بخوره و کنکورای امسال رو خیلی راهنکایی میکنم
      اما اینکه بشینم تو یه پست همرو بگم واقعا سخته...بشخصه ترجیح میدم ازم راجب موضوع خاصی سوال بشه تا هرچی بلدم از سیر تا پیاز از تجربیات خودم و دوستام بگم....
      یک روز رسد غمی به اندازه کوه
      یک روز رسد نشاط اندازه دشت
      افسانه زندگی چنین است گلم
      در سایه کوه باید از دشت گذشت

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mda نمایش پست ها
      اول یه سلام به داش علی واس خاطر این تاپیک توپی که زدی من همه جوره واسه این کار پایم منابعم رو با تاپیک منابع پیشنهادی به همه معرفی کردم اینجام هر چی بچه ها بپرسن و در توانم باشه جوابگو هستم اول از همه هم بگم عربی رو چه جوری خوندم :اگه امسال کنکور دارین عربی رو از آسون به سخت بخونین من چون قواعد واسم آسونتره اول قواعد رو یه دور میخوندم بعد یه سری تست(با توجه به حجم مبحث)میزدم بعد یه بار دیگه مرور میکردم(با دقت بیشتر)و سری دوم تستهامو کار میکردم(تو این بعضی تستها رو نشاندار میکردم واسه مرور های بعدی) دست آخرم رفع اشکال برا ترجمه یه روز نشستم کل تکنیکها رو خوندم بعد به صورت دوره ای تست میزدم برا درک مطلب راه حلش درک مطلب به زبان ساده گاج و کار کردن اون به صورت مستمر(به خاطر روش ویژه این کتاب توصیه میکنم حتما تهیه کنین)
      داداش گلم راجب عربی اجازه هست اظهار نظر کنم؟

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      من به شخصه تجربه 2 سال کنکور و سرکله زدن با 50-60 نفر رتبه زیر 1000 دارم...دروغ چرا به نظر خودم هم خیلی تجربه دارم که به درد بقیه ممکنه بخوره و کنکورای امسال رو خیلی راهنکایی میکنم
      اما اینکه بشینم تو یه پست همرو بگم واقعا سخته...بشخصه ترجیح میدم ازم راجب موضوع خاصی سوال بشه تا هرچی بلدم از سیر تا پیاز از تجربیات خودم و دوستام بگم....
      شماتوی اون درسی که فکر میکنی موفق بودی توضیح بده..استارترم همینه منظورش

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Defne نمایش پست ها
      شماتوی اون درسی که فکر میکنی موفق بودی توضیح بده..استارترم همینه منظورش
      راستش من 93 زیست رو 75 زدم واسه کنکور 94 هم زیست کمترین ساعت مطالعه رو ازم گرفت
      بنظرم زیست شناسی دیگه به تست زدن نیست/امسال شاید نهایتش 200-300 تا تست از کتاب تست زده باشم اونم بیشتر شارش و ژنتیک
      واسه کسی که الان پیش دانشگاهیه بنظرم باس هرچه سریعتر کتاب پیش رو تموم کنه که بتونه شروع کنه ترکیبی خوندن
      زیست رو باس یک یا دوبار عمیق خوند بعد تعداد دور هارو برد بالا مثلا هر فصل رو تو نیم ساعت الا 45 دقیقه بتونی بخونی با تمام حاشیه نویسیا کتابت
      در هر وعده زیست خوندن باس بتونی 4-5 فصل زیست رو بخونی و تو ذهنت ترکیب کنی/همه چیو باهم ترکیب کنی/ تو فصل5 پیش اسم یه حشره میاد باس بری تمام ویژگی های حشرات رو یه دور تو ذهنت مرور کنی
      واسه تست هم بنظرم فقط تستای کانون یا هر موسسه دیگه ای رو کار کنی کافیه در این حد که بتونی تیپ های جدید زیست رو حل کنی و مشکلی با درک جای خالی تو یه تست نداشته باشی/تست زدن به منظور یاد گیری بزرگترین اشتباهیه که دانش آموزا میکنن

سوالی بود در خدمتم

7. Top | #7
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MajnOOn نمایش پست ها
      داداش گلم راجب عربی اجازه هست اظهار نظر کنم؟
      اره ....در کل با تاپیک همراه باش و اگه حوصلت نمیشه یه جا بگی روش درس خوندنتو با تاپیک همراه باش و هر روز هم واسه یه درس بگی حله داداش....

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دوستان میدونم شاید این طور به نظر بیاد که جای این حرف اینجا نیس ولی به خدا جاش اینجاس!
      بچه ها شاید با حرفم موافق نباشید و بیاید بگید که نه این طرف بد ما رو میخواد(!!!) یا میخواد ما رو گمراه کنه ولی به خدا اینطور نیس!
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      بچه ها موفقیت فقط یه راز داره (که من معتقدم که راز نیس) اونم تلاش و تلاش و تلاش و ....تلاش
      فقط همین
      به خدا همین
      به پیر همین
      به پیغمبر همین
      جان خودتون همین
      بچه ها یه راه دیگشم دوری از حاشیس!
      والسلام

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dj.ALI نمایش پست ها
      اره ....در کل با تاپیک همراه باش و اگه حوصلت نمیشه یه جا بگی روش درس خوندنتو با تاپیک همراه باش و هر روز هم واسه یه درس بگی حله داداش....
      راجب عربی بگم که...تقریبا همه میدونیم واسه پزشکی درس نچسبی مثل عربی رو 50-60 هم بزنی کافیه....من خودم هم واسه چهل الی 60 خوندم و روش خودمو میگم(لازم به ذکر من یک پیرو مکتب گشادیسم هستم و روشام یکم فرق داره)
      اصولا عربی درس جالبیه....هم میشه مثل ریاضی فیزیک باش رفتار کرد هم مثل تاریخ ادبیات و املا لغت
      روش اول مثل ریاضی فیزیک:من از این روش استفاده نکردم ولی اصولش اینه....انقد تست میزنی تا مثل ریاضی فیزیک ماندگار بشه و 2ماه بعد تست جلوت بزارن قواعد یادت باشه و بتونی بزنی/این روش نیازمند وقت و انرژی زیادیه/حتی کتاب تست هم میخاد یعنی هزینه هم داره...که اکثرن این روش رو به شما پیشنهاد میدن
      روش دوم:روش خودم....بیکار شدی حوصلت سر رفت کتاب درسی میزاری جلوت متن میخونی ترجمه میکنی کم کم لغت و ترجمت قوی میشه این قسمتش هفته ای 1 ساعت کافیه
      شب قبل از آزمون قلمچی (دقت کنین شب قبل زودتر یادتون میره و درصد کم میزنین) جزوه معلمت یا هر درسنامه ای که داری میزاری جلوت و درسنامرو تو نیم ساعت الی 1 ساعت مسلط میشی
      فردا که میری سر جلسه آزمون همش یادته رو هوا تست میزنی
      واسه کنکور هم یه درسنامه جامع و کم حجم تهیه میبینی تو هفته آخر 2-3 ساعت میشینی حفظش میکنی
      من با این روش عربی آزمونام حدود 50-60 سنجش 70 هم داشتم/قطعا هم جواب میده...شب امتحانی
      واقعا یه درس ضریب 2 ارزش وقت گذاشتن بیشتر رو نداره
      هرجاش هم سوال داشتین بپرسین

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      دوستان میدونم شاید این طور به نظر بیاد که جای این حرف اینجا نیس ولی به خدا جاش اینجاس!
      بچه ها شاید با حرفم موافق نباشید و بیاید بگید که نه این طرف بد ما رو میخواد(!!!) یا میخواد ما رو گمراه کنه ولی به خدا اینطور نیس!
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      بچه ها موفقیت فقط یه راز داره (که من معتقدم که راز نیس) اونم تلاش و تلاش و تلاش و ....تلاش
      فقط همین
      به خدا همین
      به پیر همین
      به پیغمبر همین
      جان خودتون همین
      والسلام
      اره خوب تلاش فوق العاده مهمه ولی خوب استفاده از تجربیات افراد موفق میتونه باعث بشه که مسیر موفقیت به درستی پیموده بشه و به قول تو ادم به حاشیه نره

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      فقط همین
      به خدا همین
      به پیر همین
      به پیغمبر همین
      جان خودتون همین
      والسلام
      تلاش زیاد همیشه جواب میده
      ولی بیشتر شبیه بیگاریه....حمالیه
      تو اگه روش خوندن هر درسو بلد نباشی باید یه عالمه درس بخونه و جواب نگیری تا با آزمون و خطا به نتیجه برسی ولی وقتی درست بخونی خیلی با انرژی کم نتیجه میگیری

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      up

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من همه درسام متوسطه به جز ادبیات که در بدترین شرایط ۶۰ میزدم
      روشم همین بود : تابستون کتاب قرابت هامون سبطی از تشر دریافت رو خوندم و هرشب ۱۰-۱۵ تا تست قرابت میزدم قبل خواب ، وقتی نمیگیره از آدم ولی واقعا تاثیر داره و من دیگه از آخر تابستون همه ی قرابتارو میزدم و یه کار دیگه ای که کردم ولی فک نمیکنم زیاد واجب باشه این بود که وقتی درس به درس تست میزدم بیت هایی مه محتواش یکسان بود رو بالای بیت مورد نظر مینوشتم ، برا آرایه ام از نشر الگو استفاده کردم به نظرم هم از نظر تست و هم آموزش کتاب خوبیه، ولی برا کسایی که آرایه هارو اصلن بلد نیستن کتاب آرایه های مصور تخته سیاه مبتدی و ساده توضیح داده ، برا زبان فارسی ام من تکواژ و واژه رو کامل کنار گذاشتم و بقیه شو از رو پنج بحث زبان فارسی کلک معلم خوندم ولی فک کنم منابع بهتری هم وجود. داشته باشن چون من خودم خیلی راضی نبودم ازش ولی بد نیس درکل در مورد لغت و املا هم که فقط هامون سبطی ، امسال پشت کنکورم ولی فک کنم تو کنکور ۹۴ ادبیات رو ۶۵ یا ۷۰ زده باشم ، سوالی بود بپرسین

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      واسه ديني بهتون پيشنهاد ميكنم كه هرگز بعد از خوندن درسنامه فورآ به سراغ تستاي اون درس نريد،
      چندتا درسنامه رو كه خونديد جلسه بعديتون كه ديني داريد اول تستاي جلسه قبل رو حل كنيد و جاهاييش رو كه ايراد داريد رو برطرف كنيد و بعد به سراغ درسنامه چند درس جديد بريد و اين روند رو همينجور ادامه بديد....

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkurbank نمایش پست ها
      واسه ديني بهتون پيشنهاد ميكنم كه هرگز بعد از خوندن درسنامه فورآ به سراغ تستاي اون درس نريد،
      چندتا درسنامه رو كه خونديد جلسه بعديتون كه ديني داريد اول تستاي جلسه قبل رو حل كنيد و جاهاييش رو كه ايراد داريد رو برطرف كنيد و بعد به سراغ درسنامه چند درس جديد بريد و اين روند رو همينجور ادامه بديد....
      راجب دینی هم یه چیزیو اضافه کنم...تا میتونین بین آیه و متن ارتباط برقرار کنین و آیه ها رو مسلط شین

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن