سلام خدمت همگی....
این تاپیک رو زدم تا همه مون متحد شیم و روش های موفقیت خودمون در دروس مختلف رو واسه هم در این تاپیک به اشتراک بزاریم تا همه با هم راه موفقیت رو طی کنیم!!...راستش از چند نفر از رتبه های برتر که داروسازی میخوندن پرسیدم که روش موفقیتت در درس ها چی بوده!!به نظرتون چی جواب دادن!همه گفتن که کسی که رمز موفقیتش رو به دیگران نمیگه و همین طور از افراد دیگه و برتر و از هر نفر که میپرسیدم یا بحث رو عوض میکردن یا تفره میرفتن یا ....!!!کلا خلاصه خیلی اعصابم خورد شد و ناراحت شدم و از خدا خواستم که یه روز من رو به یه مقام و جایگاه بالایی برسونه که بتونم همه رو راهنمایی کنم و چه لذتی داره اون موقعی که یه نفر با یک روش و حرف تو بتونه به موفقیت برسه و چقدر هم ثواب داره!....در کل ادم ارامش روحی بهش دست میده و از درون خوشحال میشه!!!چرا بعضیا کلا خیلی با غرور و تکبر در زمین خدا راه میرن و تنها خودشون رو برتر از دیگران میبینن و از کمک کردن به افراد دیگه سر باز میزنن!!!!بگذریم....
و حالا شما دوستان گلم هر کس در هر درسی که پیشرفت داشته یا تونسته با تغییر روش توی اون درس خیلی موفق باشه بیاد و روش موفقیت خودش در دروس مختلف رو با بقیه به اشتراک بزاره...این تاپیک میتونه یه تاپیک جامع باشه و خیلیا میتونن ازش استفاده ی اصولی و خیلی خوبی رو ببرن!!
و به نظر من برای این که تاپیک پربارتر بشه اول رشتتون و بعد دروس عمومی و اختصاصی رشتتون رو زیر هم بنویسید و بعد در جلوی هر درس بهترین روش که تونستید باهاش در اون درس به نتیجه برسید و همچنین منابعی که توی اون دروس استفاده کردید یا مثلا کلاس رفتید یا... و هر چیزی که باعث پیشرفتتون شده رو جلوی هر درس ذکر کنید...اگر هم تنها در یک یا چند درس خیلی موفق بودید اونها رو نام ببرید...با تشکر...لطفا همه شرکت کنید![]()