خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات

از اشتباهات یکدیگر درس بگیریم تا دوباره دچار ان اشتباهات نشویم!

سلام خدمت همه....
      این تاپیک رو زدم تا از اشتباهات همدیگه در زمینه ی کنکور درس بگیریم!!!توی سالی که گذشت چه اشتباهاتی رو مرتکب شدی!!به عبارت دیگه اگه زمان به عقب بر میگشت کدوم اشتباهت رو توی سال کنکور تکرار نمیکردی و برای جبران اون اشتباه چه کارایی رو میکردی!!!لااقل بیایم اشتباهات همدیگه رو به هم بگیم که هم خودمون و هم دیگران دیگه دوباره دچار اون اشتباهات نشن و از یک سوراخ دوبار گزیده نشن!!لطفا تاپیک رو به بیراهه نبرید!!

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      1- کلاسای الکی نمیرفتم...
      2- بیشتر میخوندم!!!
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

3. Top | #3
      SmS
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بغضی وقتا شده اول ماه یا هفته می خواستم برای یه هفته یا یه ماهم برنامه ریزی کنم انقدر جو گرفته ام یه برنامه ریزی ای کردم که نگو آخرشم به هیچی نرسیدم کلا دوستان برای مطالعه خیلی جو گیر نشید با توجه به سابقه ای که از خودتون سراغ دارید برنامه بریزید.
      سنگ بزرگ نشانه نزدنه
      اگه آروم آروم پیش برید خیلی بهتره
      رویایی برنامه ریزی نکنید.
      ویرایش توسط SmS : 20 تیر 1394 در ساعت 16:27

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بزرگترین اشتباه من و دوستانم تکرار اشتباهات بوده و هست!!

بهترین کار اینه که یک دفتر برای یادداشت اشتباه و راه حل پیشگیری اختصاص بدهیم تا از یه سوراخ دوبار گزیده نشیم!

اشتباهات محاسباتی، اشتباه در درک صورت مساله!، حفظ نبودن فرمول های ضروری و مفهوم های غلط انداز و . . .
      من در رقابت با هیچ کس نیستم. در مسابقه با خودم تلاش میکم. هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی ، شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم. تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      غلط کنم دیگه جوگیر تعدد منایع بشم و هی دنبال کتاب های مختلف باشم!!!

6. Top | #6
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اینترنتو کلا میذاشتم کنار یا خیییلی کمش میکردم.
      به جای این موبایل یه گوشی قدیمی دستم میگرفتم.به جای الکی اینترنت رفتنو اینستاگرامو...
      هر دو سه شب یه بار میرفتم پیاده روی.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      ممنون بابت این تایپیک میتونه به خیلی از کسانی که امسال میخواهند وارد جو کنکور بشند بسیار مفید باشه بازم ممنون ؛ اگه سال پیش تابستون کسی بود و تجربه شو به ما میگفت وقتی رو همون تابستون از دست نمیدادیم ...
      از کسانی که امسال نهایی دادند خواهش می کنم خوب به تجربه بقیه گوش بدن که اخرش پشیمون نشند .

1 . دنبال منابع درسی نباشید ؛ بهترین کتابی وجود نداره هر کتابی که باهاش راحتین پیش برین باور کنید ضعیف ترین کتاب بازار که اسمش نشنیده باشیم اگه پیش بریم به درصد 30 تا 40 حداقلش میرسیم پس اینکه بعضی ها میپرسند شیمی مبتکران خوبه یا خیلی سبز واقعا یه سوال درگیر کننده است و بیهوده ! .

2 . اگه به هر دلیلی از دس عقب افتادین حتی اگه تا عید چیزی نخونید بیخیال نشید حتی میشه تو کمترین زمان بهترین نتیجه رو بگیرید ، کنکور مثل مسابقه فوتباله تا دقایق اخر باید برای بردن تلاش کنید .

3 . تا حد المکان اینترنت رو بیخیال بشین ؛ خوندن درس در سیستم کامپیوتر کاری بیهوده است شاید نکته خوبی اولش یه جا باشه که فکر کنید روش خوبیه ولی واقعا بیراهه و هیچی نمیتونه کتاب باشه .

4 . تمرین و تکرار و مرور و تست زنی زیاد رو فراموش نکنید ؛ کتاب درسی و تست های کنکور های سال قبل بسیار مهم و حائز اهمیت است ....

5 . تعداد ازمون های مروری رو بیشتر کنید ؛ سعی کنید از اشتباهات گذشته درس بگیرید و همینجوری که دوستان گفتند اشتباهاتی که تو ازمون و ... می کنید رو یادداشت کنید که دوباره مرتکب نشید .

این یه سال کنکور شما باید به بهترین سال زندگیتون تبدیل بشه ، سعی کنید از تک تک زمان هایی که دارین ثانیه به ثانیه بهترین استفاده و بهره رو ببرید و همیشه امیدوار به خدا ؛ امیدوارم سال بعد همه کنکور های 95 خشنود باشند ...

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگه برگردم تابستونو از دست نميدم،از همون تابستون رياضي و فيزيك و شيمي ميخوندم و نميذاشتمشون براي دقيقه ٩٠ و ...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اینترنت و گوشی رو میزاشتم کنار همین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن