کتاب فاگوزیست کامل ترین کتاب از دید درسنامه ای است ... این کتاب ممکنه برای دانش آموزان سال دوم و بعضا سوم خسته کننده و زننده باشه چون مطالبی رو در بر داره که در آینده می خوننشون و این باعث میشه دانش آموز حس عدم درک بهش دست بده ... اما اهمیت مطالب یاد شده در اون رو یک دانش آموز مقطع پیش دانشگاهی در میانه و انتهای سال به خوبی درک می کنه ... توصیه بنده اینه که حتما از این کتاب استفاده کنید ... اگه هم از حجمش می نالید باید اهمیت زیست شناسی رو یک بار دیگه به شما یادآور بشم !!!! شما ممکنه ممکنه برای فیزیک و ریاضی زمان زیادی رو صرف مطالعه و تست زنی از کتاب های بعضا قطور تر کنیددر حالی که اهمیت فیزیک و ریاضی هیچ وقت به پای زیست شناسی و شیمی نمی رسه ... موفق و موید باشید ...
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید

ممنون جنابmohoشما خودتون استفاده کردین؟؟انگار من یه جایی خوندم جامع اش هم هست-میگم اون جمع بندی اشو هم واجب بگیریم

بنده دوم و سومش رو مطالعه کردم ... نمی گم فوق العاده بود ولی یه سر و گردن از بقیه ی کتاب های درسنامه دار بازار بالاتره چون مطالب رو طبق روند کنکور های سال های اخیر ،ترکیبی و مفهومی گفته ...
پیشنهاد می کنم برید به سایت دکتر جوادی اون جا می تونید نمونه کارشون رو هم ببینید ... ZIST 110
ممنون از همتون
ولی من خیلی درست جوابمو نگرفتم
راستش سوالم بیشتر در مورد همون کاتب آقای امرایی بود
یه جلدشو از دوستم گرفتم مطالعه کردم نکات خوبی رو گفته...کتاب رو توضیح داده کامل...نکات استنباطی و ترکیبی هم گفته
فقط شکل هاش خیلی از فاگوزیست کمتره
در مورد اون کتابه کسی نظری نداره؟؟؟
When will those dark clouds all disappear

باید بگم 80% موفقیت شما در زیست شناسی در گرو مطالعه صحیح و دقیق و 20% مابقی مربوط به تست زنی و سایر موارد است .... زیست شناسی آقای امرایی مطالب مفهومی و ترکیبی قابل توجهی نداره(نسبت به فاگوزیست) و همایش نشر دریافت بخصوص کتاب پایه اش بیشتر به درد جمع بندی می خوره تا مطالعه دقیق و کامل ...بنده بهترین منبع رو از این لحاظ خدمتتون عرض کردم ...
قبلا هم گفته بودم :
به هر حال خود دانید ... موفق و موید باشید .
ویرایش توسط moho : 21 تیر 1394 در ساعت 16:08
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)