سلام دوستان لطفا بگین که اگه بجای دوست من بودین کدوم رو انتخاب میکرین؟
دوست من نتایج تکمیل ظرفیت اومد پزشکی ازاد شاهرود قبول شد حالا خودش بین داروی علوم دارویی تهران وپزشکی شاهرود مونده بنظرتون کدومش بهتره ؟
ممنون میشم نظرتونو بگین
سلام دوستان لطفا بگین که اگه بجای دوست من بودین کدوم رو انتخاب میکرین؟
دوست من نتایج تکمیل ظرفیت اومد پزشکی ازاد شاهرود قبول شد حالا خودش بین داروی علوم دارویی تهران وپزشکی شاهرود مونده بنظرتون کدومش بهتره ؟
ممنون میشم نظرتونو بگین
.........
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
من اگه بودم داروی علوم دارویی رو میرفتم چون از پزشکی خوشم نمیاد و از شیمیجات! خوشم میاد کار دارو هم به نظر من خیلی بی دردسر وتمیزه! حتی تو دوران دانشجویی هم میشه کار کرد.اگه من تجربی بودم هیچ رشته ای به غیر از دارو نمیزدم
اما این نظر شخصی من بود اما یه سری از کسایی که داروسازی خوندن هم میگن از نظر عامه مردم داروسازی به اندازه پزشکی پرستیژ نداره داروساز ها به حق خودشون نمیرسن تو داروخونه ،ونمیتونن از همه درسهایی که خوندن استفاده مفید کنن داروخانه شخصی زدن کلی دردسر داره مجوز گرفتنش کلی طول میکشه یا سرمایه زیادی میخواد تابشه مجوز خرید یا اگه نخوای داروخونه بزنی باید مسوول فنی باشی وتو داروخونه شخص دیگه ای کار کنی
اما خب این روزا همه میدونن که یه پزشک عمومی اصلا وضع معیشت خوبی نداره (بعضیاشون رفتن پیتزا فروشی باز کردن:yahoo (4)ودرامدش کمه اما خب اگه تخصص بگیره اون موقع عالیه ولی خیلی طول میکشه و اصلا اگه قبول نشه چی؟
در کل اینده طولانی مدت پزشکی بهتر ولی در دوره دکتری عمومی صد در صد دارو بهتره اگه دوستتون از اون عشق پزشکیاس پزشکی رو از دست نده در غیر اینصورت همون دارو رو ادامه بده بهتره
زندگی درک همین
اکنون
است!
پزشکی اگه میخواد باید تخصص بگیره ولی دارو بدون تخصص هم درامد خوبی داره در واقع دارو زودتر به درامد میرسه اما درامدش از پزشک متخصص کمتره
من که خودم عشق پزشکی ام و همه سختی هاش رو بجون میخرم
واسه کسب درآمد هم اصلا این حرفارو قبول ندارم تو هر رشته ای که باشی اگه کارت خوب باشه و زرنگ باشی میتونی درامد زیادی داشته باشی
من پزشک عمومی دیدم که از متخصص سرش شلوغ تر و وضعش بهتره بستگی بخودت داره
اتفاقا الان دارو هست که درامد نداره !! ما تو فامیل داریم زوجی که هردو داروسازن تازه پسر تخصص از امریکا گرفته و برگشته ایران اول محلات زندگی میکردن(یکی از شهرای استان مرکزی)خواستن برن تهران نه تونستن ی داروخونه بزنن با اینکه ماشین خانومه و خونه و داروخونه محلات رو فروختن نه تونستن خونه انچنانی بگیرن !! برای دارو باید پشتوانه مالی تووپی داشته باشی الان خانوم بنابه دلایلی نمیتونه کار کنه و اقا هم روزمزد!!!تو داروخونه کار میکنه تهران!!داروسازی بیشتر باید اقابالاسر داشته باشی مگراینکه پشتوانه مالیت توپ باشه و خودت داروخونه بزنی ...اونم الان دیگه داروخونه ها فقط دارو نمیفروشن شدن بقالی!!همه چیز توشون پیدا میشه!!انقدر هم زیادن که نگو !!!
اخرش اینکه هر دو رشته سخت ان و مشکلات خودشون رو دارن بستگی به علاقه و شرایط خود طرف باید انتخاب کنه کدوم ، علاقه به رشته باعث موفقیت های بعدی میشه ....
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
.........
به نظر من تهران .. هر رشته ای میخواد باشه باشه ...
آدم هشت سال از عمرش رو تو یه شهر درست و حسابی سپری کنه بهتره ...:yahoo (4):
هر رشته ای میخوای برو فقط دارو نرو.هیچ اینده ای برا کسی که پشتوانه مالی نداره،نداره.قابل توجه خانمها و اقایونی که میگن پزشکی عمومی خوب نیست:پزشکی عمومی در روستا های ایران روزی بالای 600 هزار داره.متاسفانه شما کار راحت نو مشهد یا تهران میخواین که برین تو مطب شب با 2 میلیون برگردین خونه.نخیر اینطوریا نیست.ولی پزشکی عمومی بازم از دارو بهتره.
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
عزیز من چرا اطلاعات غلط میدی کی گفته دارو برا کسی که پشتوانه مالی نداره اینده خوبی نداره ؟! تو داروسازی شما از سال چهارم که دانشجو هستی میتونی به عنوان قائم مقام تو داروخونه مشغول به کار بشی و ساعتی 13 تومن حقوق داری هیچ احتیاجی هم به پشتوانه مالی نداری
درسته پزشک عمومی تو روستا درامد بهتری داره ولی دیگه نه روزی 600 تومن روزی 600 تومن یعنی ماهی 18 میلیون شاید نصف متخصص ها هم ماهی 18 تومن در نیارن پزشک عمومی روستا حداکثر ماهی 6-7 تومن درامد داره
شما پول داری داروخانه دکتر ... تو احمداباد مشهد بخری؟میدونی فقط سرقفلیش بالای 2 میلیارده؟بماند که خرید امتیازش بالای 3 میلیارده.دارو اگر تو مناطق عالی و پرجمعیت تهران و مشهد و ... باشه و خودت صاحب داروخانه باشی از پزشک متخصص 100 برابر بهتره وگرنه خیر.تا اخر عمر باید با ماهی 2 میلیون بسازی و بسوزی بماند که چقدر سرکوفت باید از صاحب داروخانه بخوری
ضمنا به شخصه دکتر میشناسم 29 ساله وقتی میره روستا جیبش خالیه وقتی میاد بالای 500 هزار تو جیبشه.البته 2 روزی یکبار میره که همین 6 7 میلیون شما میشه.
in September 2014:Electrical Engineering in Ferdowsi University of Mashhad,,,,,passed and left
in September 2015:Veterinary Medicine in Ferdowsi university of Mashhad,,,,passed and left without registration
in September 2016:Medical student In Mashhad University of Medical Science.....passed and accepted it.....
september 2017 ????Only God Knows....
دروس دارو بسیار سختتر از پزشکی هست.
آینده پزشکی روشنتره.
تنها الویت دارو اینه که بعد تاسیس داروخانه کارش نسبت به پزشکی راحت تر میشه.
مشاور
بستگی به علاقه داره...
من چون به پزشکی علاقه دارم هر رشته ای هرجای دنیا قبول می شدم و پزشکی فقط شاهرود قبول می شد اونم آزاد، میرفتم پزشکی آزاد شاهرود چون به هیچی اندازه پزشکی علاقه ندارم
اینم بگم که پزشکی آزاد شاهرود علوم پایشو نسبت به واحد های دیگه دانشگاه آزاد خیلی سخت می گیره طوری که تا الان که حدود 400پزشک بیرون داده هیچ کدومشون امتحان علوم پایه رو تو این چند سال نیوفتادن... در ضمن برای دخترها هم تو خود دانشگاه ازاد هم تو شهر خوابگاه داره هزینشم ترمی 480هزارتومن
منم و زمین صاف راه میرم میچرخ آروم زیر پام
زندگی سخت ولی ببین که خوشحالم من
زندگی خوابگاهی بیشتر به این بستگی داره چجوری بار اومده باشی. خودت میتونی سختی یا اسونیش رو رقم بزنی. درنهایت اینو بگم که انتخاب یکمی سخته چون داروی تهران یه سری مزایا داره پزشکی شاهرود هم یه سری مزایای دیگه.
درمورد داروسازی نظری ندارم ولی پزشکی واقعا حوصله میخواد ! بخوای به پول خوبی برسی همچین خوشگل باید یه 15 سالی براش وقت بذاری. جوونی ادم میره. اما خب بعد از 15-16 سالم میشی یه متخصص خوشتیپ و بالاشهرنشین و ماشین اروپایی سوار
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)