سنجش فقط برگه ها رو میده سیستم و اونم یه نرم افزاره آماریه و با چند تا عدد میاد میگه نمره فلان شده. بعدشم رتبه بندی میکنه
اینکه میگید اشتباه شده چیز محالیه! تا حالا شده تو کامپیوتر بزنی 2*2 بده 5 ؟! پس قطعا یا سهمیه ای چیزی تو کار بوده یا نمره ی نهایی درس دومی خیلی پایین بوده که به پای اولی نرسیده
به نظرم هرچی تاثیر معدل های غیر 20 کمتر باشه به نفع طرفه. مثلا شانس یه معدل 18 ریاضی تو کنکور تجربی بیش از 18 تجربی تو خود تجربی باشه!
ویرایش توسط m.a_935267 : 18 تیر 1394 در ساعت 15:18
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
از این کارنامه های عجیب تو سال 93 زیاد بود..... نمی دونم یکدفعه چرا همه سهمیه هیات علمی شدن یا کلا هر سهمیه ای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کارنامه های گزینه 2 واقعیه ولی کانون زیاد واقعی به نظر نمیان!
مگه میشه همه رو 0 بزنی یکی 80 بشی 13 کشوری زبان؟!
فكر كنم كارنامش رو اشتباه زده.
لينك زير رو ببينيد
هميشه از نفرات تك رقمي كشور بوده
مريم خراسانى
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
این آقایونی که میگن فلانی سهمیه داشت و در نتیجه رتبش خوب شد و...! نخیر آقای جان اینطوری نیس. شما هر سهمیه ای که داشته باشی فرقی در رتبه شما نمیذاره. تاثیر سهمیه هیئت علمی اینه که به فرض کسی که با رتبه بیست هزار دامغان قبول شده باشه ، باباش با سهمیه هیئت علمیش میتونه بیاردش تهران!!! ( که نهایت ظلمه انصافا) اما اینطوری نیس که رتبه ی شما بخاطر سهمیه بهتر شده باشه. سهمیه ایثارگرانم تقریبا همینطوره. شما رتبت تو خود سهمیه ایثارگران برات احتساب میشه نه توی سهمیه مناطق ( برای همینه که قبول شدن براشون اینقد راحته ) و کانون کلا رتبه های سهمیه ایثارگرانو نمیذاره تو سایتش. اینایی که تو سایت کانون هستن همشون مثله ما بدبختا بدون سهمیه ان...
من منظورم اون رتبه 18000 بود که دارو اورده بود
در مورد رتبه هام گفتم خیلیش به دلیل معدله. شاید معدل اون بنده خدا که میگین 10 بوده! بلاخره معدل تاثیر داره
فکر کنم این بی عدالتی رفع شده باشه دو تا عکس پایین گویای همه چیز هست
رتبه 607 که گفتین الان داره علوم پزشکی تهران درس میخونه اون هم پزشکی
فکر می کنم این فرد اعتراض زده بعد درست شده...............
با عقل جور در نمیاد 607 پزشکی تهران درس بخونه ...............قبول دارین دیگه؟؟؟؟؟//
http://www.kanoon.ir/Public/StudentP...&pid=913070201
http://www.kanoon.ir/Public/StudentP...&pid=914285036
ویرایش توسط ali493 : 18 تیر 1394 در ساعت 23:41
ویرایش توسط علی پاتر : 19 تیر 1394 در ساعت 00:06
ویرایش توسط ali9331 : 19 تیر 1394 در ساعت 01:00
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)