خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

حرف اخرمن(تاثیر معدل)...

توهفته گذشته خیلی سعی کردم به شما بفهمونم حتی با معدل بد میشه رتبه تک اورد...خیلی از شماها که دلایل عجیب اوردید..خیلیاتونم تشکر کردید...شاید فکر کرده باشید قصدم فقط فقط دلگرمی الکی بود اما واقعا حقیقت بود...من نه معدلم پایینه نه هیچ چیز دیگه اما میدونم شماها فقط بهانه کردین ونمیخونین...من همش دعا میکنم وامیدوارم بخونید.....یادتون باشه دوستای خوبم این حرف که باداشتن یه روحیه وباور عالی گاهی اوقات تلاش زیادم نیاز نیس...مث این میمونه که تو میدونی قراره به مقصد برسی..اما باسرعت کم یازیادش فرق نداره..چه بسا باسرعت کم از این جاده زیبای کنکور لذت میبری...بازم یادتون باشه اگه دقت کنید امثال رتبه 110 زیست رو97 زد اما رتبه یک 89 ولی فرق رتبه یک با کسی که زیست رو97 زد فقط سواد نیس بلکه به باور ربط داره...امیدوارم متوجه بشید که منظورم چی بود...یاعلی ..دوستتون دارم..دوران جمع بندی هم سعی میکنم تستای ریاضی فیزیک مهندس مسعودی رو براتون بذارم...چون هرسال بالای 15سوال دقیقا از این تستای احتمالی بوده...خدانگهدار...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش واسه تلاشت دستت درد نکنه

ولی من آخرش نفهمیدم شما معدلت پایین بوده یا نه
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدافظ

لحظه ی خدافظی به سینه ام فشردمت
      اشک چشمام جاری شد دست خدا سپردمت

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      اونایی که درگیر معدل بودن هم الان دارن میخونن و بیخیال شدن .بعد الان شما هنوز دارید بحث میکنید؟

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      توهفته گذشته خیلی سعی کردم به شما بفهمونم حتی با معدل بد میشه رتبه تک اورد...خیلی از شماها که دلایل عجیب اوردید..خیلیاتونم تشکر کردید...شاید فکر کرده باشید قصدم فقط فقط دلگرمی الکی بود اما واقعا حقیقت بود...من نه معدلم پایینه نه هیچ چیز دیگه اما میدونم شماها فقط بهانه کردین ونمیخونین...من همش دعا میکنم وامیدوارم بخونید.....یادتون باشه دوستای خوبم این حرف که باداشتن یه روحیه وباور عالی گاهی اوقات تلاش زیادم نیاز نیس...مث این میمونه که تو میدونی قراره به مقصد برسی..اما باسرعت کم یازیادش فرق نداره..چه بسا باسرعت کم از این جاده زیبای کنکور لذت میبری...بازم یادتون باشه اگه دقت کنید امثال رتبه 110 زیست رو97 زد اما رتبه یک 89 ولی فرق رتبه یک با کسی که زیست رو97 زد فقط سواد نیس بلکه به باور ربط داره...امیدوارم متوجه بشید که منظورم چی بود...یاعلی ..دوستتون دارم..دوران جمع بندی هم سعی میکنم تستای ریاضی فیزیک مهندس مسعودی رو براتون بذارم...چون هرسال بالای 15سوال دقیقا از این تستای احتمالی بوده...خدانگهدار...

اقایی به مولا.تست های مسعوی خیلی تعریفشو شنیدم

دمت گرم

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چه معدل تاثیر زیادی داشته باشه چه نه همه میدونن که کنکور مهمتره و باید برای کنکور جدی بخونن...
      ممنون از تلاشتون...
      به قول یکی از بچه های انجمن:
      بای
      Öyle bir mevsimki
      İnsanlar havadan daha soğuk

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز
      شما خودت که مهم تری
      جا مشاوره دادن تو انجمن درستو بخون

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وقتای بیکاری ونهار یا شام متن میذارم که همش تو جو کنکور باشم...

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هستم بخدا هواسرده درو بستم ..وگرنه سر میزنم...بازم ممنون

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رفتم دوباره سایت کانون و رتبه 110 هر سه منطقه رو چک کردم اما همچین کسی وجود نداشت!
      نکنه این رو از خودتون در اوردین یا بهتون الهام شده؟

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      بیخیال دیگه دوستان .اگه کسی بوده باشه ک بخواد بفهمه معدل دومین چیز مهمه کنکوره الان فهمیده و میشینه ب 75 درصدش میچسبه.و ب قول معروف گلیم خودشو از اب میکشه بیرون.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداشم من این حرفو بنا بر تایپیکی که توهمین انجمن بود زدم...وگرنه اگه سند داشتم مانند قبل رو میکردم...ودراخر بهت پیشنهاد میکنم برنامه فرصتت برابر ومشاوره های دکتر افشارو گوش بده از این ادما که درصدای بالا زدن زیاد بودن...

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداشم من این حرفو بنا بر تایپیکی که توهمین انجمن بود زدم...وگرنه اگه سند داشتم مانند قبل رو میکردم...ودراخر بهت پیشنهاد میکنم برنامه فرصتت برابر ومشاوره های دکتر افشارو گوش بده از این ادما که درصدای بالا زدن زیاد بودن...
      کدوم تاپیک؟
      درضمن من نگفتم تاپیک نشون بده دوست من ، گفتم مدرکتون کجاس؟(کارنامه منظورمه)

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن