آلفا اسکول

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 74
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مستانه نمایش پست ها
      درست میگید صحبت با این افراد بی فایدست..من خودم سعی میکنم حجابمورعایت کنم..ولی وقتی کسی میگف حجابتو درست کن بدم میومد...ولی الان دیگه اینطورنیست ...کسی بهم تذکر بده فوراحجابمو رعایت میکنم..به امیدروزی که بی حجابی وجودنداشه باشه.
      بی حجابی شرف داره به بدحجابی! به امید روزی که بدحجابی نباشه.

کسی که بدحجابه، حجاب رو به مسخره گرفته!
      جلوی بقیه مسلمونها هم هیچ جوابی نداریم.
      شیعه اقلیته، وقتی برید حج، اگر اون سنی فرد منطقی و معقولی باشه و به جای این که شما رو کافر بدونه، بیاد باهاتون صحبت کنه چی میگید؟
      یکی به من گفت شما دین رو تحریف کردید، گفتم نه، نکردیم، مگه چی شده؟
      گفت کجای دین اومده که حجاب اینجوریه؟ این چه جور حجابیه که دخترهای شیعه دارند؟ این تحریف نیست؟
      من اونجا هیچ جوابی نداشتم، مجبور شدم به حقانیت اهل سنت در این زمینه اعتراف کنم!!
      اگر اینجور خانما اصلا حجاب نداشتن اینطوری نمیشد. حداقل آبروی شیعه و حجاب اسلامی تو کشور فاسدی مثل عربستان حفظ میشد. جلوی ۸۰٪ اهل سنت! وقتی برن کشورشون چی در مورد شیعه به اطرافیانشون میگن؟
      اون وقت میگیم الگوی ما فاطمه زهرا است! آبروی ایشون هم داریم میبریم!
      این هم از نتایج حجاب اجباری!

(پ.ن: در حج دانشجویی دانشجوها میتونند با اهل سنت به بحث بشینن. فروردین سال پیش رفتیم حج دانشجویی)

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Math & Physics are fun

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      غیرت یعنی اینکه... میدونم واسه یکی مهمم... نوع پوششم... حرف زدنم ...رفتارم بابقیه... براش مهمه ... غیرت یعنی آی خانم عزیز تو واسه داداشت یا بابات یا هر کس دیگه ای ک روت تعصب داره مهمی

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دلیل بد حجابی اینه که آزادی انتخاب پوشش وجود نداره.مثلا توی کشورهای دیگه افراد یا حجابو کامل رعایت میکنن یا کلا بی حجابن ماهم اگه این آزادی رو داشتیم این دو گروه از هم تفکیک میشدن

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Baaraan نمایش پست ها
      دلیل بد حجابی اینه که آزادی انتخاب پوشش وجود نداره.مثلا توی کشورهای دیگه افراد یا حجابو کامل رعایت میکنن یا کلا بی حجابن ماهم اگه این آزادی رو داشتیم این دو گروه از هم تفکیک میشدن
      اول اینو بگم که من آدم مذهبی ای هستم و اصلا با حجاب مخالفتی ندارم.
      ولی زور همیشه نتیجه عکس میده، نمونه اش رضاشاه که با زور میخواست حجاب از سر زنها برداره!
      موفق نشد و بدنام شد. قاجار که خاک ایران رو از دست داد و ما رو به بدبختی و عقب افتادگی ای رسوند که تا الان هم آثارش باقیه انقدر منفور نشد.
      الان هم به زور میخوان چادر سر زنها بزارن. فقط آیندگان در مورد این کار میتونن قضاوت کنند.

Math & Physics are fun
      ویرایش توسط strider : 17 اسفند 1392 در ساعت 23:35

5. Top | #20
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان ما کجای کاریم؟؟
      از نظر من بی غیرتی یعنی سستی در کاری که باید میکردیم اما ما بی غیرت شدیم
      بی غیرتی ما از اونجایی شروع شد که :
      از اونجایی شروع شد که : برهنگی فرهنگی تبدیل شد به فرهنگ برهنگی!
      از اونجایی شروع شد که : یادمون رفت چرا این همه شهید از جون خودشون گذشتند برای ما!
      از اونجایی شروع شد که : یادمون رفت یه منتظر واقعی برای امامون باشیم!
      از اونجایی شروع شد که : یادمون رفت امر به معروف و نهی از منکر کنیم!
      از اونجایی شروع شد که : یادمون رفت به افراد بی حجاب باید اخم کرد نه لبخند زد!
      از اونجایی شروع شد که : روی پشت بوم خونه هامون به جای پرچم امام حسین ، دیش ماهواره گذاشتیم
      از اونجایی شروع شد که : خدا رو توی زندگی فراموش کردیم
      از اونجایی شروع شد که : ...
      بله ما بی غیرت هستیم اگه نبودیم الان دینداری برای بعضی ها باعث خجالت نمیشد!!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************
      ویرایش توسط sbr : 18 اسفند 1392 در ساعت 00:13

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برادر اینا همه اش شعاره، نصف دستورات قرآن ضد حقوق بشره و تو کشور خودمون اجرا نمیشه!
      قانون اساسیمون فقط برای قشنگیه و هرکس هرجاییش رو دوست داشت اجرا میکنه!
      دلایل تشکیل حکومت اسلامی تو کتاب دین و زندگی چرت و پرته!

برای نهی از منکر دیگه امنیت جانی نداری! حکومت اسلامی پشت سرت نیست!
      بهت توهین میشه، تازه اگر حمله فیزیکی نکنند! هزاران مورد خودم دیدم!
      حتی مردم طرف تو رو نمیگیرن!
      زمان شاه مردم مسلمون تر بودن، تازه آمریکا هم تحریمشون نکرده بود و دنیا تعامل سازنده داشتیم!!
      اینا هم چند نمونه که از شدت عمق فاجعه رسانه ای شدند:

http://www.shafaf.ir/fa/news/198888/...ر-تهران

http://www.tabnak.ir/fa/news/271909/...روف-عکس

http://www.fardanews.com/fa/news/292...-سمنانی

http://www.sepas.ir/news19132/حمله-ب...-از-منکر

http://sobhtoos.ir/ostan/1392/09/21/...منکر.html/

http://khabaronline.ir/detail/305012/weblog/tehrani

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/2...-لرستان

http://www.tebyan.net/NewIndex.aspx/...spx?pid=173590

http://jonoubnews.ir/showcontent.asp...r1yAWVieyo0w==

http://www.mehrnews.com/detail/News/2218941

Math & Physics are fun

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها
      برادر اینا همه اش شعاره، نصف دستورات قرآن ضد حقوق بشره و تو کشور خودمون اجرا نمیشه!
      قانون اساسیمون فقط برای قشنگیه و هرکس هرجاییش رو دوست داشت اجرا میکنه!
      دلایل تشکیل حکومت اسلامی تو کتاب دین و زندگی چرت و پرته!

برای نهی از منکر دیگه امنیت جانی نداری! حکومت اسلامی پشت سرت نیست!
      بهت توهین میشه، تازه اگر حمله فیزیکی نکنند! هزاران مورد خودم دیدم!
      حتی مردم طرف تو رو نمیگیرن!
      زمان شاه مردم مسلمون تر بودن، تازه آمریکا هم تحریمشون نکرده بود و دنیا تعامل سازنده داشتیم!!
      اینا هم چند نمونه که از شدت عمق فاجعه رسانه ای شدند:

http://www.shafaf.ir/fa/news/198888/کشیدن-چادر-یک%E2%80%8C-محجبه-در-تهران

http://www.tabnak.ir/fa/news/271909/باز-هم-حمله-به-بسیجی-آمر-به-معروف-عکس

http://www.fardanews.com/fa/news/292682/ضرب%E2%80%8Cوشتم-بانوی-آمربه-معروف-سمنانی

http://www.sepas.ir/news19132/حمله-به-آمر-امر-به-معروف-و-نهی-از-منکر

http://sobhtoos.ir/ostan/1392/09/21/حمله-به-جان-آمر-به-معروف-و-ناهی-از-منکر.html/

حمله به چادری های آمر به معروف:از تکذیب پلیس تا ورود مجلس

http://www.mashreghnews.ir/fa/news/252815/حمله-به-روحانی-آمر-به-معروف-%E2%80%8Cدر-لرستان

نهی از منکر = ضرب و شتم!!!

.:: پایگاه خبری تحلیلی جنوب كشور ::..:: ضرب و شتم یک امر به معروف این بار در شب قدر ::.

خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - آخرین وضعیت پرونده سه روحانی آمر به معروف/ علی خلیلی بازهم زیر تیغ جراحان

موافقم!
      از اسلام هرچی که خودشون بخوان اجرا میشه
      پلیس به جای اینکه جلوی قاچاق مواد مخدرو فروشنده هاشو بگیره میریزه تو خیابون به زن بچه مردم گیر میده
      نتیجه اون هم این همه معتاد جوون که عین گل دارن پرپر میشن. همین افغانستان که منبع مواد مخدره یکصدم ما معتاد نداره!!
      خیلی از جوونا حتی دیگه اسم امامان رو به ترتیب نمیتونن بگن! تا اسم نمازو روزه میاد فرار میکنن!
      قبل از انقلاب مردم چشمو دلشون حجاب داشت نه این به اون میگفت فاسد نه اون به این امل!
      اون مردنگیو غیرتم از بین رفت!یه زمانی پسرا سیبیلاشون فابریک بود! الان زیر ابرو بر میدارنو آرایش میکنن!
      تو ترکیه با اینکه اجباری نیست هر روز داره به تعداد محجبه هاشون اضافه میشه.
      به خدا قسم که اجبار جز تیشه زدن بر ریشه ی دین نیست!
      نام: 48432801448441333267.jpg نمایش: 65 اندازه: 110.4 کیلو بایت
      اینم از امنیت خواهرانمون!

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      ميدونين چيه من با همه ي شما موافقم مشكل از همه ماست نه تعداد محدودي مخصوصا و اساسا از بزرگاي مملكتمونه...من خودم چادري ام اما نه انقدر از اون چادري هاي كه ادم ازش فراري باشه و حرفاي مذهبيش براي ريا باشه يا واسه ديگران اجرا كنه نه خودش...دين ودينداري از زمان پيامبرامون همه همه با منطق بوده اما الان كدوم منتطق...واسه همينه كه بيشتر دختر پسرا از دينمون فراري اند...اجبار خوبه اما با لحن درستش نه با لحني كه طرفت نه تنها به سمته ماو دينمون نمياد بلكه فراري هم ميشه من خودم حتي به خاطر امر به معرف و نهي از منكر كتكم خوردم از يه دختر بي حجاب اما بعدش ديگه كدوم با حجابي.........
      مشكل اول اگه يه دختر بي حجاب باشه مشكل اولترش يه پسره كه با ديدنش سمتش ميره بهش باج ميده و اون دخترم فكر ميكنه كارش درسته اين يعني بي غيرتي...پسراي ما در صد بي حجابي ها رو بيشتر تحريك ميكنن اگه يكم غيرت خرج بدن ديگه كدوم بي حجابي پيدا ميشه...فقط يكم يكم نسبت به بي حجابا بي اهميت باشن اين ميشه فرهنگ ناموس داري

9. Top | #24
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط strider نمایش پست ها

من با این بخش از حرفاتون کاملا مخالفم
      کدوم دستور قرآن ضد حقوق بشره؟؟؟
      خدا برای همه کارها دلیل آورده
      برو آیات درس 9 دینی چهارم رو بخون
      خدا به پیامبر گفته با دلیل و منطق بحث کنه و همچنین خدا برای همه همه چیزا دلیل آورده چون توی قرآن خدا خودش رو حکیم معرفی کرده یعنی همه کارها و دستورات خدا کاملا صحیح و برای راحتی ماست
      من شخصیتی کاملا مذهبی دارم و شعار نمیدم و این حرفها شعار نیست
      بله من هم با بعضی از مسئولین مملکت مخالفم و میدونم بعضی ها تخلف میکنند و میدونم که بعضی وقت ها به خاطر
      عدم استفاده از روش های درست باعث اسلام گریزی شدند اما این دلیل نمیشه که بگم دستورات قرآن ضد حقوق بشره!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

10. Top | #25
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      من با این بخش از حرفاتون کاملا مخالفم
      کدوم دستور قرآن ضد حقوق بشره؟؟؟
      خدا برای همه کارها دلیل آورده
      برو آیات درس 9 دینی چهارم رو بخون
      خدا به پیامبر گفته با دلیل و منطق بحث کنه و همچنین خدا برای همه همه چیزا دلیل آورده چون توی قرآن خدا خودش رو حکیم معرفی کرده یعنی همه کارها و دستورات خدا کاملا صحیح و برای راحتی ماست
      من شخصیتی کاملا مذهبی دارم و شعار نمیدم و این حرفها شعار نیست
      بله من هم با بعضی از مسئولین مملکت مخالفم و میدونم بعضی ها تخلف میکنند و میدونم که بعضی وقت ها به خاطر
      عدم استفاده از روش های درست باعث اسلام گریزی شدند اما این دلیل نمیشه که بگم دستورات قرآن ضد حقوق بشره!
      من نمیگم دستورات قرآن ضد حقوق بشره، اون هم به طعنه گفتم. فکر میکردم از جملات بعدی واضح باشه که دارم طعنه میزنم.
      مثلا در ایران دست دزد قطع نمیشه، اگر میشد هیچ کس جرات دزدی پیدا نمیکرد، حتی اگر هم دزدی میکرد جرات نمیکرد دوباره دزدی کنه!
      مجازات سنگسار هم از قانون مجازات اسلامی حذف شد و به جاش اعدام عادی گذاشتند، چون باعث وهن اسلام میشد.
      حالا هم که یه عده گیر دادن اعدام هم نکنید!!!!! ضد حقوق بشره!

کارِ مجرم ها به جایی رسیده که بعد از جنایت فکر میکنند بخشیده شدن حق مسلمشونه، جوری که اگر یکی هم نبخشه و جنایتکار اعدام بشه، بهش ایراد میگیرن که چرا نبخشیدی وفلان و بهمان!

سنگین ترین جرم ها، قتل و مثله کردن و اسید پاشی بعد از 6 سال نتیجه اش در میاد!

دزدی مملکت رو گرفته، بعضی ها حتی آنتن 2000 تومنی پراید هم میدزدن، کار به جایی رسیده که اگر حواست نباشه زندگیت رو میبرن! میخوای برای خونه ات از شهرداری پایان کار بگیری، مامور شهرداری رشوه میخواد. خیلی ها میدن، پدرِ من نداد، پدرش رو دراوردن! هی ایراد الکی و گزارش های دروغ میداد تا پایان کار گرفتن عقب بیفته.
      مدیرای مملکت دارن همینجور میخورن و میدزدن و میبرن، هیچ وقت هم نتیجه دادگاهشون معلوم نمیشه!

تازه کشورهای غربی که این همه ازشون بد میگیم فقط قانون دارند، به همون قانون درست عمل میکنند.
      ما قانون داریم، احکام شرع داریم، وجدان هم داریم، اما تو این وضعیت بدِ اقتصادی باز هم دزدی میکنند و نتیجه اش هم معلوم نمیشه.

واجبی به اسم امر به معروف و نهی از منکر داریم. تو قرآن کنار نماز و زکات اومده، چقدر حدیث داریم که از اوجبِ واجباته، با این حال اجرا نمیشه. کار به جایی رسیده که آدم میترسه اگر امر به معروف بکنه صدمه ی جانی ببینه. بعدش هم نه قانون ازت حمایت میکنه، نه مردم! میشیم آدم بده، چون به حریم خصوصی اون فرد تجاوز کردیم و به ما ربطی نداشت که طرف داره چی کار میکنه!

این حرف ها هم شعاره، چون نص صریح قرآن کریم در حکومت اسلامی اجرا نمیشه، جدیداً هم مُد شده تو روزنامه ها و سخنرانی ها هرکی بیشتر به قرآن ایراد بگیره روشن فکر تره! وقتی وزیر، که بالاترین درجه اجرایی کشوره، براش مهم نیست که بعضی ها پول ندارند، چه انتظاری از مسئولین رده پایین تر و مردم که دارن زیر فشار اقتصادی له میشن میشه داشت؟ بهش گفتن عوارض آزادراه تهران پردیس چرا شده 2500 تومن؟ گفته هرکی نداره از جاده قدیم بره، هرکی داره از آزاد راه! یعنی هرکی نداره بره بمیره.

حجاب یکی از مشکلات ما است. نمیگم مشکل کوچیکیه، ولی کشور رو به نابودی نمیکشونه! نصف دستورات قرآن رو اجرا نمیکنیم و گیر دادیم به حجاب...! چقدر همایش و کتاب و جزوه در مورد برتری حجاب منتشر میشه، چقدر نمایشگاه مد و لباس اسلامی برگزار میشه، به چه دردی میخورن؟ پول بیت المال صرف چی میشه؟ پس چرا با این همه همایش و کتاب حجاب مردم از زمان شاه هم بدتر شده؟

نه، دستورات قرآن تو کشور ما اجرا نمیشه، فقط خوشگلاش اجرا میشه، فقط اونایی که ضرر ندارن، ما زکات، انفاق، خمس، صدقه و مالیات داریم. بعضی ها از زیر مالیات دادن هم در میرن، خمس و انفاق و زکات و....... که از لحاظ قانونی اجباری هم نیست! اگر اجرا میشد این شکاف طبقاتی به وجود نمیومد. بعضی ها از شدت نداری در حال مرگ هستند، بعضی ها از شدت دارایی نمیدونن پولاشون رو چه جوری خرج کنند. طبقه متوسط کم کم داره از بین میره.

زمان شاه این همه باحجاب داشتیم، این همه مردِ چشم پاک داشتیم، از جونشون گذشتن انقلاب کردن، بعد باز هم از سلامتی جونشون گذشتن و با عراق جنگیدن، عکس ها و فیلم های اون موقع رو نگاه کنی بی حجاب یا بدحجاب توش نیست. چی شد که یهو اینطوری شد؟ وقتی کم کم حجاب داشت از بین میرفت امر به معروف و نهی از منکر کجا بود؟
      فقط یه عده آدم تندرو با تیر و تفنگ برخورد کردن که باعث شد وضع از اونی که بود بدتر بشه!!

قرآن برای ما شده یک ابزار! میزاریم سر سفره هفت سین، میزاریم تو ماشین برای برکت و رفع بلا! از زیرش رد میشیم که یه وقت تو سفر اتفاق بدی برامون نیفته. برای یه عده شده کار و تفریح! کوچکترین قرآن جهان رو میسازن، روی دونه برنج سوره حمد رو حکاکی میکنند، بزرگترین قرآن رو میسازند، قرآن با عاج فیل میسازن!
      برای یه عده هم شده نماد روشنفکری، هرچی بیشتر بتونن عیب و ایراد بگیرن روشن فکرتر هستند!

قرآن که هیچی، فقط اگر قانون رو اجرا میکردن وضعمون بهتر از این بود!
      مگه خدا نگفته اِنَّ اللّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّیَ یُغَیِّروا ما بِاَنفُسِهِم؟
      حتما یه دلیلی وجود داشته که امت اسلامی به این وضع فلاکت بار افتاده. استعمار و نظام سلطه به تنهایی نمیتونه بیش از 1 میلیارد نفر آدم رو عقب افتاده و ذلیل نگه نداره! حتماً خودمون خواستیم، مستعد این بدبختی بودیم. از تفرقه استقبال کردیم!
      Math & Physics are fun

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      دادااینجا نه تفسیر قرآنه و نه اشکال گیری واسه قانون و مملکت!
      جو انجمن رو متشنج نکنید
      اگه واسه گفتن باشه من زیاد دارم
      دادا هر چی می دونی باید خودت رو نگه داری اگه نداری .....!
      اینجا انجمنه شاید من رو تو نشناسی و من هم تو رو نشناسم
      ولی اون چیزی که اینجا می گی و اگه کمی فقط کمیش بیرون یعنی تو اجتماع از زبونت در بیاد تو گونیت می کنند همین رفقای امر به معروفی!
      یک طرفه به موضوع نگا نکنید یک سمتش رو نبینید بابا جریان زیاده!
      بحث رو همین جا فیصله بدید
      موضوع تاپیک اینه که غیرت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
      والسلام
      رفقای امر به معروفی ما چه ربطی به غیرت دارند؟؟!!

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      غیرت یعنی تورک و تورک هم یعنی غیرت
      غیرت رو حالا واست معنی کنم
      غیرت یعنی جوششی درونی که فوق العاده مخرب بوده و اگر این غیرت رو بیرون نریزی از درون آدم رو دق می ده
      این واقعیت
      اکثرا به ناموس جوشش می کنه
      البته من شما رو نمی دونم توی مناطق ما ناموس همسایه ناموس من هم هست ناموس همشهریم ناموس من هم هست
      در ضمن اگر این غیرت جوشش کنه و بیرون بریزه بیا و ببین ماله شما ها رو نمی دونم ولی ماله ما اگر جوشش کنه کوه رو هم در خودش حل می کنه
      من می گم ماله ما و ماله شما چون این رگ های غیرتی متفاوت ماله بعضی ها نازکه ماله بعضی کلفته
      خب متاله ما از اول همین جور کلفت بود
      ختم کلام به همین خاطر هست که افغانی ها جرئت نمی کنند پا توی مناطق تورک نشین بزارند
      این افغانی ها خیلی شهر های دیگر کار های زیادی کردند که بگذریم!
      خب حالا معنای غیرت رو خوب گفتم ؟ یا با گفتاری دیگر بگم؟

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      موضوع تاپیک اینه که غیرت یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
      والسلام
      رفقای امر به معروفی ما چه ربطی به غیرت دارند؟؟!!

ارتباط مستقیم دارند که شما متوجهش نشدی.
      Math & Physics are fun

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      غيرت يعني مني كه ميبينم ناموسم داره با يه وضع فجيح داره ميره بيرون بگم خواهر گلم,همسرم,مادرم يا...........فك نميكني يكم جم جور تر خوشگل به نظر ميرسي...يا...با خريد لباس هاي شيك وبا حجابي و تشويق سمته چنين چيزايي نميره چون خودم هم هم نوعشونم ميدونم...غيرت يعني حفاظت فرزندان حضرت زهرا كه ناموستن..بايد رفت تو فكر ناموس شناسي نه كار گذاراي سياستو مملكت اونا به موقعش باز خواست كار خودشون ميشن......ما بايد حواسمون به خودمون و جامعه باشه اين غيرته

15. Top | #30
      کاربر باسابقه
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      غیرت معنیش اینا نیست که هرکی مثلا به خواهرت نگاه کرد بزنی فکشو پیاده کنی و گیس خواهرتم بکشی که لابد تو نگاش کردی اول و نخ دادی
      غیرت از رو دوست داشتنه... اگه عکس العملی ک آدم نشون میده خشن باشه و کسی که دوسش داره رو اذیت کنه این غیرت نیست...آزاره
      غیرت یعنی... اجازه ندی کسی به اونی که دوسش داری توهین کنه،نگاه چپ کنه... نه با لات بازی این اجازه رو ندی... دردرجه اول باید احترام خودت و کسی که دوسش داری رو اونقدر ببری بالا که دیگه کسی به خودش این اجازه رو نده
      دوستان... تند نرید خواهشا
      یادتون باشه کسی که دوسش دارید حق آزاد بودن رو داره.. آزادی تو عرف جامعه قابل قبوله...
      Lady in Red

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)