like رو بزن به افتخار ناموس و عشق و غیرت
غیرت یعنی : یعنی انقد شخ3یت داشته باشی که همه رو ب چشم ناموست ببینی نه فقط خانوادتو....... ( واسه ناموسش رگ غیرتش میشه بادکنک و واسه دخترای مردم میشه سیب زمینی!!!!!!!!!!!!)
![]()
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........
ولی جدیدا بعضیا خودشون روغیرتی نشون میدن واسه خودنمایی....شما آق پسرا چجوری به آبجی تون تذکر میدید حجابشودرس کنه؟؟دخترخانوما شما چی توقع دارید چه جوری بهتون تذکرداده شه؟؟
A SONG OF ICE AND FIRE
«غیرت» صفتی الهی است که بیشتر از هرکس خودِ خُداست که غیرت دارد. در حدیثی شریف از پیامبر اکرم (ص) نتیجه غیرت الهی حرمت زشتی ها و فواحش ذکر شده است. ایشان می فرمایند: … من غیرته (الله) حرّم الفواحش ظاهره و باطنه؛ از غیرت خداست که زشتی های ظاهری و باطنی حرام گردیده است. بنابراین انسان غیور نیز که روشنایی الهی در وجودش می درخشد زشتی های عقلی و شرعی را مرتکب نمی شود و از روی غیرت خود آنها را بر خود حرام می گرداند!
غیرت در مقابل سهلانگاری و بیبندوباری است. غیرت در لغت به معنای حمیت و جدیت است و روایت داریم که: «اَلغَيرَةُ مِنَ الايمانِ وَ المِذاءُ مِنَ النِّفاقِ»؛ غيرت از ايمان است و بىبندوبارى از نفاق.[۱] شاید تعجب کنیم که غیرت که میگویند اینقدر خوب است، مگر میشود بد باشد؟ باید بگویم بله، غیرت در بعضی جاها بد است و به غیرت بیجا تعبیر میشود. غیرت بیجا به جای آنکه موجب استحکام خانواده باشد، آن را به فساد میکشاند که در مورد غیرت بیجا روایت داریم که: «مِنَ الغَیرَة ما یُحِبُّ اللّهُ، وَ مِنها ما یَکرَهُ اللّهُ، فَاَمّا ما یُحِبُّ فَالغَیرَةُ فِی الرَّیبَةِ، وَ اَمّا ما یَکرَهُ فَالغَیرَةُ فِی غَیرِ الرَّیبَة؛[۲] غیرت بر دو گونه است، نوعی از آن را خدا دوست دارد و نوعی از آن را دوست ندارد، اما آن غیرتی را که خدا دوست دارد، غیرتی است که در موارد مشکوک (و مظان آلودگی ها) می باشد، و اما آنچه از غیرت را که دوست ندارد غیرتی است که در غیر این موارد باشد.» مثلا خیلیها هستند که همسرشان را از دید و بازدید از فامیل خودشان و از محارمشان محروم میکنند (حتی دیدن مادر را بر همسرشان محدود میکنند) و میگویند غیرت داریم، یا مثلا در بعضی جاها از بیرون رفتن همسرشان به طور طبیعی و حتی باحجاب و با امنیت (مثلا با تاکسی) جلوگیری میکنند. اینها علاوه بر اینکه غیرت درست نیست بلکه غیرت بیجاست که خداوند دوست ندارد. البته لازم است به این نکته توجه داشته باشیم که در بعضی جاها و در بعضی زمانها (به خاطر امنیت و ترس بر وجود خطر برای همسر) خوب نیست زن تنها بیرون برود. منظور ما این موارد نیست، بلکه رفت و آمدهای عادی را ذکر کردیم.
برگرفته از سایتغیرت بیجا
آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
خودت از آن ها باشد .
ویرایش توسط pishy : 15 اسفند 1392 در ساعت 22:58
وقتی غیرتها نم میکشد!؟
سخنم با [به اصطلاح] مردانی است! که شاید غیرتشان نم کشیده است !!
و یا حتی شاید به وضع و حجاب زن و دخترانشان افتخار می کنند!!
البته معظل بد حجابی و شُل حجابی! چندین سال است که جامعهی ما را درگیر
خود کرده و به نظر من اصلیترین دلیل آن رسوخ مالهای حرام و شبههناک
در روح و جان برخی از زنان و مردان ماست و این مال حرام سرآغاز بسیاری
از بیغیرتیها و بیدینیهاست.
اللهم ارزقنا رزقاً حلالاً طیباً طاهراً واسعاً…
آن قدر براي ديگران خوب باش که بزرگترين تنبيهت براي ديگران گرفتن
خودت از آن ها باشد .
غیرت یعنی: حمیت محب بر طلب قطع نظر محبوب از غیر یا غیر از محبوب! :D
خخخخخ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Math & Physics are fun
اگه کسی به خواهرش چپ نگاه میکرددرحدمرگ طرفو میزدو روزگارشوسیاه می کرد...ولی وقتی خواهرش با بدترین پوشش ممکن توجامعه ظاهرمیشدچیزی بهش نمیگفت...باباگفتن آزادی اندیشه ها ولی نه دیگه تا این حد...خب خواهره هم مقصره...
آزادی اندیشه (مثال عرض میکنم)یعنی این که من که موافق حجاب هستم با شمایی که مخالفی باهم بحث کنیم... من دلایلمو برای باحجاب بودن میگم شما دلایلتو برای بی حجاب بودن...اگر من تونستم شما رو قانع کنم که حجاب سلامت شما رو در جامعه تضمین میکنه شما حق بی حجاب شدن نداری اگه بشی یعنی بی منطقی و...
اجبار در مرحله آخره
A SONG OF ICE AND FIRE
کاملا درسته... ولی بعضی دخترام درجواب میگن هرکسی روتوقبرخودش میذارن...دراین مرحله چی کارمیکنید؟؟چی بهشون میگید؟؟
میگم اینجا قبر نیست شهره همه ما داریم تو شهر باهم زندگی میکنم شما وقتی رفتی تو خونت هرجور خواستی رفتار کن ولی خیابون فقط برا شما نیست...
هرچند بحث با این جور ادما بی فایدس (شعور)
A SONG OF ICE AND FIRE
درست میگید صحبت با این افراد بی فایدست..من خودم سعی میکنم حجابمورعایت کنم..ولی وقتی کسی میگف حجابتو درست کن بدم میومد...ولی الان دیگه اینطورنیست ...کسی بهم تذکر بده فوراحجابمو رعایت میکنم..به امیدروزی که بی حجابی وجودنداشه باشه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)