خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 140
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      یه چیزی که تازه فهمیدم...حتی خدا هم توی قران این حرفمو تایید کرده...
      اینکه حجاب رو اول به مردا گفتن رعایت کنن...بعد زنان
      کلا توی همه امور اگه دقت کنین اول به مردا گفتن ..بعد زنا
      اما الان ایه خاصی یادم نیست
      منظورتون این آیه است؟

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِ‌هِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُ‌وجَهُمْ ۚ ذَٰلِكَ أَزْكَىٰ لَهُمْ ۗ إِنَّ اللَّـهَ خَبِيرٌ‌ بِمَا يَصْنَعُونَ

﴿٣٠وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِ‌هِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُ‌وجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ‌ مِنْهَا ۖ وَلْيَضْرِ‌بْنَ بِخُمُرِ‌هِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ ۖ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ‌ أُولِي الْإِرْ‌بَةِ مِنَ الرِّ‌جَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُ‌وا عَلَىٰ عَوْرَ‌اتِ النِّسَاءِ ۖ وَلَا يَضْرِ‌بْنَ بِأَرْ‌جُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ ۚ وَتُوبُوا إِلَى اللَّـهِ جَمِيعًا أَيُّهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿٣١
      ------------------------------
      (ای پیغمبر!) به مردان مؤمن بگو: (آنان موظّفند که از نگاه به **** و محلّ زینت نامحرمان) چشمان خود را فرو گیرند، و عورتهای خویشتن را (با پوشاندن و دوری از پیوند نامشروع) مصون دارند. این برای ایشان زیبنده‌تر و محترمانه‌تر است. بی‌گمان خداوند از آنچه انجام می‌دهند آگاه است (و سزا و جزای رفتارشان را می‌دهد).

و به زنان مؤمنه بگو: چشمان خود را (از نامحرمان) فرو گیرند (و چشم‌چرانی نکنند) و عورتهای خویشتن را (با پوشاندن و دوری از رابطه‌ی نامشروع) مصون دارند و زینت خویش را (همچون سر، سینه، بازو، ساق، گردن، خلخال، گردن‌بند، بازوبند) نمایان نسازند، مگر آن مقدار (از جمال خلقت، همچون چهره و پنجه‌ی دستها) و آن چیزها (از زینت‌آلات، همچون لباس و انگشتری و سرمه و خضاب) که (طبیعةً) پیدا می‌گردد، و چارقد و روسریهای خود را بر یقه‌ها و گریبانهایشان آویزان کنند (تا گردن و سینه و اندامهائی که احتمالاً از لابلای چاک پیراهن نمایان می‌شود، در معرض دید مردم قرار نگیرد) و زینت (اندام یا ابزار) خود را نمودار نسازند مگر برای شوهرانشان، پدرانشان، پدران شوهرانشان، پسرانشان، پسران شوهرانشان، برادرانشان، پسران برادرانشان، پسران خواهرانشان، زنان (همکیش) خودشان، کنیزانشان، دنباله روانی که نیاز جنسی در آنان نیست (از قبیل: افراد مخنّث، ابلهان، پیران فرتوت، اشخاص فلج)، و کودکانی که هنوز بر **** زنان آگاهی پیدا نکرده‌اند (و چیزی از امور جنسی نمی‌دانند)، و پاهای خود را (به هنگام راه رفتن به زمین) نزنند تا زینتی که پنهانش می‌دارند (جلب توجّه کند و صدای خلخال پاهایشان به گوش مردم برسد و) دانسته شود. ای مؤمنان! همگی به سوی خدا برگردید (و از مخالفتهائی که در برابر فرمان خدا داشته‌اید توبه کنید) تا رستگار شوید

-----------------------------
      یغضو من افواههم :از نگاه هایشان کم کنند.نه اینکه به طور کامل و کلا نگاه نکنند.

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چادرمو عشق است

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط broslee نمایش پست ها
      منظورتون این آیه است؟

قُل لِّلْمُؤْمِنِينَ يَغُضُّوا مِنْ أَبْصَارِ‌هِمْ وَيَحْفَظُوا فُرُ‌وجَهُمْ ۚ ذَٰلِكَ أَزْكَىٰ لَهُمْ ۗ إِنَّ اللَّـهَ خَبِيرٌ‌ بِمَا يَصْنَعُونَ

﴿٣٠وَقُل لِّلْمُؤْمِنَاتِ يَغْضُضْنَ مِنْ أَبْصَارِ‌هِنَّ وَيَحْفَظْنَ فُرُ‌وجَهُنَّ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا مَا ظَهَرَ‌ مِنْهَا ۖ وَلْيَضْرِ‌بْنَ بِخُمُرِ‌هِنَّ عَلَىٰ جُيُوبِهِنَّ ۖ وَلَا يُبْدِينَ زِينَتَهُنَّ إِلَّا لِبُعُولَتِهِنَّ أَوْ آبَائِهِنَّ أَوْ آبَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ أَبْنَائِهِنَّ أَوْ أَبْنَاءِ بُعُولَتِهِنَّ أَوْ إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي إِخْوَانِهِنَّ أَوْ بَنِي أَخَوَاتِهِنَّ أَوْ نِسَائِهِنَّ أَوْ مَا مَلَكَتْ أَيْمَانُهُنَّ أَوِ التَّابِعِينَ غَيْرِ‌ أُولِي الْإِرْ‌بَةِ مِنَ الرِّ‌جَالِ أَوِ الطِّفْلِ الَّذِينَ لَمْ يَظْهَرُ‌وا عَلَىٰ عَوْرَ‌اتِ النِّسَاءِ ۖ وَلَا يَضْرِ‌بْنَ بِأَرْ‌جُلِهِنَّ لِيُعْلَمَ مَا يُخْفِينَ مِن زِينَتِهِنَّ ۚ وَتُوبُوا إِلَى اللَّـهِ جَمِيعًا أَيُّهَ الْمُؤْمِنُونَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ ﴿٣١
      ------------------------------
      (ای پیغمبر!) به مردان مؤمن بگو: (آنان موظّفند که از نگاه به **** و محلّ زینت نامحرمان) چشمان خود را فرو گیرند، و عورتهای خویشتن را (با پوشاندن و دوری از پیوند نامشروع) مصون دارند. این برای ایشان زیبنده‌تر و محترمانه‌تر است. بی‌گمان خداوند از آنچه انجام می‌دهند آگاه است (و سزا و جزای رفتارشان را می‌دهد).

و به زنان مؤمنه بگو: چشمان خود را (از نامحرمان) فرو گیرند (و چشم‌چرانی نکنند) و عورتهای خویشتن را (با پوشاندن و دوری از رابطه‌ی نامشروع) مصون دارند و زینت خویش را (همچون سر، سینه، بازو، ساق، گردن، خلخال، گردن‌بند، بازوبند) نمایان نسازند، مگر آن مقدار (از جمال خلقت، همچون چهره و پنجه‌ی دستها) و آن چیزها (از زینت‌آلات، همچون لباس و انگشتری و سرمه و خضاب) که (طبیعةً) پیدا می‌گردد، و چارقد و روسریهای خود را بر یقه‌ها و گریبانهایشان آویزان کنند (تا گردن و سینه و اندامهائی که احتمالاً از لابلای چاک پیراهن نمایان می‌شود، در معرض دید مردم قرار نگیرد) و زینت (اندام یا ابزار) خود را نمودار نسازند مگر برای شوهرانشان، پدرانشان، پدران شوهرانشان، پسرانشان، پسران شوهرانشان، برادرانشان، پسران برادرانشان، پسران خواهرانشان، زنان (همکیش) خودشان، کنیزانشان، دنباله روانی که نیاز جنسی در آنان نیست (از قبیل: افراد مخنّث، ابلهان، پیران فرتوت، اشخاص فلج)، و کودکانی که هنوز بر **** زنان آگاهی پیدا نکرده‌اند (و چیزی از امور جنسی نمی‌دانند)، و پاهای خود را (به هنگام راه رفتن به زمین) نزنند تا زینتی که پنهانش می‌دارند (جلب توجّه کند و صدای خلخال پاهایشان به گوش مردم برسد و) دانسته شود. ای مؤمنان! همگی به سوی خدا برگردید (و از مخالفتهائی که در برابر فرمان خدا داشته‌اید توبه کنید) تا رستگار شوید

-----------------------------
      یغضو من افواههم :از نگاه هایشان کم کنند.نه اینکه به طور کامل و کلا نگاه نکنند.
      سلام...
      دقیقا نمی دونم....اما منظورم تمام ایات قرانه...توی تمام ایات قران دستورشو اول به مردان مومن و مسلمان داده که اجرا کنن...بعد زنان مومن ومسلمان

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Bano.m نمایش پست ها
      سلام...
      دقیقا نمی دونم....اما منظورم تمام ایات قرانه...توی تمام ایات قران دستورشو اول به مردان مومن و مسلمانداده که اجرا کنن...بعد زنان مومن ومسلمان
      خندم گرفت یه لحظه معذرت اومدم یه چیز بگم ولی بیخیال شدم .. خلاصش آقا ما بدیم ....

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hellion نمایش پست ها
      خندم گرفت یه لحظه معذرت اومدم یه چیز بگم ولی بیخیال شدم .. خلاصش آقا ما بدیم ....
      خواهش میشود...
      عجب!
      چطور؟
      پ.ن:دقیقا چه ربطی داشت؟؟؟ چرا منظور بد میرین؟

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من تو دنیای خیلی حدود رابطه هارو حفظ میکنم
      ولیتو دنیی مجای واقعا بعضی وقتا یادم میرفت این فرد واقعیه و خودمو توجیه میکردم
      واقعا پست عالیی بود
      خیلی ممنون
      پ.ن. هر کسی عقیده خودشو داره درست یا غلط بودنش به خودش مربوطه ولی به نظرم بهتره وقتی یکی یه متنی میزاره شرور خطابش نکیم و لطفا وقتی به مطلب اعتقاد کامل دارید بزارید
      -اینم نظرمه کسی میخود بگه شروره لطف کنه تو دلش بگه-

7. Top | #37
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط A.z نمایش پست ها
      حالا اگه با یه تیپ خفن اومده بود و امثال من اینو میزاشتن همه جواب داشتن که بهش بدن و بگن دلش خواسته...

8. Top | #38

نمایش مشخصات
      راست بگو راست بگو راست

فردوس برینت کجاست؟

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی مفید ...ممنون

ولی یه تاپیک دیگه م بود تکراریه

حیا در فضای مجازی ...
      ویرایش توسط sahel. : 11 بهمن 1394 در ساعت 16:32

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدایا شکرت

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

11. Top | #41
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یعنی ارتباط در حد سلام و علیک هم مشکل داره
      زمات هخامنشیان و ساسانیان و تا قرن 4 یه جمله معروف بود که میگفتن حجاب من پلک چشم مردان سرزمینم است
      این وسط چه اتفاقی افتاد که بعد از مسلمون شدن ایرانی ها مردا اینقدر هیز شدن قابل بحث نیس
      انا هدیناه السبیل اما شاکرو و اما کفورا
      این چیزیه که تو کتاب شما مسلمونا نوشته شده
      ولی چرا برای مسلمون کردن ایرانی ها به خونریزی وجنگ متوصل شدین؟
      هر بلایی سرمون اومد حقمونه

12. Top | #42
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

وقتی نیاز باشه نه هیچ مشکلی نداره
      شما لباسای زنای تا قرن4 ام دیدی؟؟؟زناشون باتاپ و شلوارک میومدن بیرونو یه عبا مینداختن رو سرشون؟؟؟ نه لباساشون کامل پوشیده بود زیر دامن دو لایشون شلوار میپوشیدن
      پله های تخت جمشیدو دیدید؟؟ ارتفاعش انقدر کمه که پای خانما معلوم نشه
      مردامون هیز شن به خاطر اسلامه؟؟؟
      یا به خاطر ماهواره و فیلماشه؟؟
      می دونید تو سوسیس کالباس که خورده میشه چه چیزایی ریخته میشه؟؟؟
      از بچه های ژنتیک بپرس چ جوری خیلی راحت با همینا مردامونو بی غیرت کردن
      خوبه اطلاعاتمو ببریم بالا به جای الکی بد گفتن از اسلام
      منظورتم از این آیه قشنگ قرآنمون نفهمیدم ....

ویرایش توسط analooshe : 31 مرداد 1395 در ساعت 19:22

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      چقدر شعار
      چقدر هم همه خوب حرف میزنن
      ماشاا.... به اون درجه ای از تقوا در دنیای واقعی رسیدیم که اومدیم دنیای مجازی هم اصلاح کنیم

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      راستش من تو کلاس کنکور که نشسته بودم چون پسرها هم نشسته بودن و بعضیا ازم سوال می پرسیدن صورتم سرخ می شد و من من می کردم حالا تو انجمن ..اینجا با همه خیلی خوب صحبت می کنم تازه داداشامم هستن
      در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
      یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
      به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است

اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      حرف مریم رو قبول دارم...روابط اینجا خیلی بازتر وراحت تر از دنیای بیرونه...اینجاباخوندن دوتاپست قبلی طرف درباره حرفش نظرمیدیم،بدون درنڟرگرفتن جنسیتش...ممکنه دوم شخص خطاب کنیمش اماتودنیای واقعی ممکنه اصلاوارد بحث نشیم ک بخواد درگیر ضمایر "تو"یا"شما"بشیم...درسته ک مرزای روابطمون جابجا میشه اما بنظرم تا زمانیکه خط قرمزا رعایت شه این روابط بلامانعس...روابط مجازی وواقعی درعین شباهت خیلی متفاوتن....
      نمیدونم منظورمو رسوندم یانه....ـ

صفحه 3 از 10 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن