5تا تجدید اورداا..حالا مدیر یه متلکی گفت..بیچاره مامانه چیزی بهش نگفت مامان من بود دارم میزد.. روش شد 5تا تجدید بیاره بعد از پس خوردن یه متلک نمیتونست بربیاردد...
چی بگم والا....
بی عقلی خودش بود...روحش شاد ..خدا از سر تقصیراتش بگذره
5تا تجدید اورداا..حالا مدیر یه متلکی گفت..بیچاره مامانه چیزی بهش نگفت مامان من بود دارم میزد.. روش شد 5تا تجدید بیاره بعد از پس خوردن یه متلک نمیتونست بربیاردد...
چی بگم والا....
بی عقلی خودش بود...روحش شاد ..خدا از سر تقصیراتش بگذره
منم یه بار 5 خط درباره ی این قضیه نوشتم و خواستم اون چند سطر آخر حرفای اقای srh رو تایید کنم...ولی گفتم بازم میشه قضیه ی نخبه ی عزیزمون که کلا قضیه ی متفاوتی با ایشون داره ولی خب جفتشون مردن !!! نمیشه دربارشون حرف زد...تصمیم این شد...کلیک روی انصراف !!!جالب نیس پشت سر مرده(هرکی میخواد باشه)حرف زد...خدا بیامرزه و این گناه کبیره رو ب خاطر سن کمش حداقل ببخشه(که بعید میدونم)!
خلاف قوانین
ویرایش شده.
عاغا تجدید شده ک شده....شاید استعدادش تو درس نیست..بابا بره سراغ ورزش.اصن بره سراغ کار ازاد.
واسه همینه میگن برو دنبال استعداد
البته من اگه امسال زمین تجدید شم دلم میخاد سر به تنم نباشه
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟
اگه با دقت به بحث تحصیل نگاه کنیم می بینیم که در واقع اونقدر مهم نیست که براش خودکشی کنیم بلکه این نوع خودکشی ها تحت تاثیر فشار های روانی هست که به فرد وارد میشه اینجور خودکشی ها رو من زیاد شنیدم
کاش میفهمیدیم تلاش مهمه؛نه نمره...
امیدوارم دیگه همچین مسائلی برای هیچ کس پیش نیاد
روحش قرین رحمت...
هي هي اينا رو كجاي دلمون جا بديم آخه
يكي نيست بگه به اين بنده خدا كه آخه شما كه خونتون ولنجكه ننه بابات دو سه تا معلم خصوصي نگرفتن برات كه پاست كنن شب امتحان؟
خودكشي واسه درس؟ واسه تجديد؟ بابا خوبه همين پسر دايي بابام بغل خونمون پمپ بنزين و كارواش زده اونم با اينكه شيش كلاس ابتدايي رو تو دوازده سال پاس كرده
واسه يه عدد اصن ارزش نداره آدم بهش فكر كنه و خودشو درگير كنه چه برسه به خودكشي
البته اين نظر منه
بايد تاجايي كه ميشه از امكانات استفاده كرد و خوند
قبول دارم كه بعضي ها روحيه ي ضعيفي دارن
يارو تو اوج بدبختي و بي زني و بي پولي تازه براي تسكين درد به سيگار و زبونم لال الكل رو مياره
حالا ببين اين بچه به كجا رسيده كه همچين كاري كرده
بي عرضگي هم از مادرش بوده اگه همونجا يكي ميخوابوند زير گوش معاونه كه ور ور نكنه و اعتماد به نفس بچش بره بالا اينجوري نميشد
به قول رضا پيشرو : بيا با هم بشيم آهن / جاي اينكه بديم شاهرگ
خداوند بیامرزتش و به خانوادش صبر بده ....
برنامه هایی که خودکشی رو مثبت نشون میدن حاصل کارشون رو ببینند ... اگر چه واقعا بعیده که بخاطر یک متلک این اتفاق افتاده باشه و احتمالا فشار ها و عوامل خانوادگی و محیطی
هم دخیل بوده اند ... در هر حال امیدوارم که این اتفاق دیگه هیچ وقت تکرار نشه .....
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
درسته ناراحتی داره تجدید آوردن ولی نه تا این حد که خودتو بکشی ؛ کسی که زندگیش به اندازه ی یه نمره ارزش داشته باشه ، همون نباشه بهتره ( درسته حرفم یکم سنگینه ولی انصافا یکم اگه منطقی باشین بهم حق میدین )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)