خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      5تا تجدید اورداا..حالا مدیر یه متلکی گفت..بیچاره مامانه چیزی بهش نگفت مامان من بود دارم میزد.. روش شد 5تا تجدید بیاره بعد از پس خوردن یه متلک نمیتونست بربیاردد...

چی بگم والا....

بی عقلی خودش بود...روحش شاد ..خدا از سر تقصیراتش بگذره

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      5تا تجدید اورداا..حالا مدیر یه متلکی گفت..بیچاره مامانه چیزی بهش نگفت مامان من بود دارم میزد.. روش شد 5تا تجدید بیاره بعد از پس خوردن یه متلک نمیتونست بربیاردد...

چی بگم والا....

بی عقلی خودش بود...روحش شاد ..خدا از سر تقصیراتش بگذره
      منم یه بار 5 خط درباره ی این قضیه نوشتم و خواستم اون چند سطر آخر حرفای اقای srh رو تایید کنم...ولی گفتم بازم میشه قضیه ی نخبه ی عزیزمون که کلا قضیه ی متفاوتی با ایشون داره ولی خب جفتشون مردن !!! نمیشه دربارشون حرف زد...تصمیم این شد...کلیک روی انصراف !!!جالب نیس پشت سر مرده(هرکی میخواد باشه)حرف زد...خدا بیامرزه و این گناه کبیره رو ب خاطر سن کمش حداقل ببخشه(که بعید میدونم)!

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      ازدست بعضی مسئولین مدرسه که جز بی احترامی به دانش اموزاچیزی بلد نیستن
      آدم باش همین

4. Top | #19
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      شاید وضعیت جامعه جوری شده که جووناضعیف شدن وتحملشون کم شده
      آدم باش همین

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Majesticfire نمایش پست ها
      منم یه بار 5 خط درباره ی این قضیه نوشتم و خواستم اون چند سطر آخر حرفای اقای srh رو تایید کنم...ولی گفتم بازم میشه قضیه ی نخبه ی عزیزمون که کلا قضیه ی متفاوتی با ایشون داره ولی خب جفتشون مردن !!! نمیشه دربارشون حرف زد...تصمیم این شد...کلیک روی انصراف !!!جالب نیس پشت سر مرده(هرکی میخواد باشه)حرف زد...خدا بیامرزه و این گناه کبیره رو ب خاطر سن کمش حداقل ببخشه(که بعید میدونم)!
      کسی پشت سرش حرف نزد...همه دارن آموزش و پرورشو مسئولینو میکوبونن که کاملا اشتباست..تقصیر از خودش بوده...دلیل نمیشه یه متلک که اونم به نظرم بجا بوده باعث همچین تصمیمگیری بشه...

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      کسی پشت سرش حرف نزد...همه دارن آموزش و پرورشو مسئولینو میکوبونن که کاملا اشتباست..تقصیر از خودش بوده...دلیل نمیشه یه متلک که اونم به نظرم بجا بوده باعث همچین تصمیمگیری بشه...
      مسخره کردن هیچوقت بجا و مناسب نیست بخصوص جلوی افرادی که انسان براشون ارزش و احترام قائله مثل پدر و مادر
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

7. Top | #22
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا تجدید شده ک شده....شاید استعدادش تو درس نیست..بابا بره سراغ ورزش.اصن بره سراغ کار ازاد.
      واسه همینه میگن برو دنبال استعداد
      البته من اگه امسال زمین تجدید شم دلم میخاد سر به تنم نباشه
      میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اگه با دقت به بحث تحصیل نگاه کنیم می بینیم که در واقع اونقدر مهم نیست که براش خودکشی کنیم بلکه این نوع خودکشی ها تحت تاثیر فشار های روانی هست که به فرد وارد میشه اینجور خودکشی ها رو من زیاد شنیدم

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

کاش میفهمیدیم تلاش مهمه؛نه نمره...

امیدوارم دیگه همچین مسائلی برای هیچ کس پیش نیاد

روحش قرین رحمت...

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الهی
      ای کاش زنده میموند
      آخه این چه کاری بوداگه دختربودیه چیزپسرواینقدحساسیت

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هي هي اينا رو كجاي دلمون جا بديم آخه
      يكي نيست بگه به اين بنده خدا كه آخه شما كه خونتون ولنجكه ننه بابات دو سه تا معلم خصوصي نگرفتن برات كه پاست كنن شب امتحان؟
      خودكشي واسه درس؟ واسه تجديد؟ بابا خوبه همين پسر دايي بابام بغل خونمون پمپ بنزين و كارواش زده اونم با اينكه شيش كلاس ابتدايي رو تو دوازده سال پاس كرده
      واسه يه عدد اصن ارزش نداره آدم بهش فكر كنه و خودشو درگير كنه چه برسه به خودكشي
      البته اين نظر منه
      بايد تاجايي كه ميشه از امكانات استفاده كرد و خوند
      قبول دارم كه بعضي ها روحيه ي ضعيفي دارن
      يارو تو اوج بدبختي و بي زني و بي پولي تازه براي تسكين درد به سيگار و زبونم لال الكل رو مياره
      حالا ببين اين بچه به كجا رسيده كه همچين كاري كرده
      بي عرضگي هم از مادرش بوده اگه همونجا يكي ميخوابوند زير گوش معاونه كه ور ور نكنه و اعتماد به نفس بچش بره بالا اينجوري نميشد

به قول رضا پيشرو : بيا با هم بشيم آهن / جاي اينكه بديم شاهرگ

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خداوند بیامرزتش و به خانوادش صبر بده ....

برنامه هایی که خودکشی رو مثبت نشون میدن حاصل کارشون رو ببینند ... اگر چه واقعا بعیده که بخاطر یک متلک این اتفاق افتاده باشه و احتمالا فشار ها و عوامل خانوادگی و محیطی

هم دخیل بوده اند ... در هر حال امیدوارم که این اتفاق دیگه هیچ وقت تکرار نشه .....
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

13. Top | #28
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      درسته ناراحتی داره تجدید آوردن ولی نه تا این حد که خودتو بکشی ؛ کسی که زندگیش به اندازه ی یه نمره ارزش داشته باشه ، همون نباشه بهتره ( درسته حرفم یکم سنگینه ولی انصافا یکم اگه منطقی باشین بهم حق میدین )

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      وقتی وزیر اموزش و پرورش 4-5 میلیون ماهی نوش جان میکنه دیگه چرا به خودش سختی بده و قاطی این مسایل اموزشی کشور بشه
      پشت میزش نشسته یه امضا میکنه
      همین
      وزیر اموزش پرورش جسارته ها ولی الان لالاش میکنه

اصلا بیرون میاد از دفترش ؟

مترسک تمام -

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن