X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 45
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پريسافرد نمایش پست ها
      پس از این نظر مثل خیلی سبزه
      خیلی سبز همونیه که یه دختره نوشته اسمش غزله؟؟؟ اونم دیدم بد نیست ولی کامل خوبیش اینه که حرفه ای درس رو در حجم کم جمع کرده
      مثلا درس 1و2و3 عربی2 رو در یه مبحث توضیح داده و کل تستا..فک نمیکنم خیلی انتخاب سختی باشه ها..تمتمی کتاب ها از لحاظ بار آموزشی یکسانن! معلم ما خودش جزوه داد و مجبور میکرد که تستای جزوش رو بزنیم(چون کامل تر از همه کتابای بازار بود) بعدش گفت هر کی میخواد کتاب بخره من عربی کامل(اگه ضعیف ترید عربی سفید آقای ماهینی) مهر و ماه هم خوبه و الگو رو توصیه میکنم
      بقیه پرسیدن فرقشون چیه..گفت فرقشون اینه که شما هی دارید الکی وقتو تلف میکنید..همه یه چیزو گفتن!

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عربی سفید گاح فک کنم از عربی کاملش از نظر دشواری یه سر و گردن بالاتره
      خیلی سبز هم تو کتابفروشی دیدم بنظرم واسه شروع خیلی خوب بود
      حالا خودمم تو انتخاب منبع عربی گیج شدم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خیلی سبز غزاله موسوی دارم .اول تایپیک هم گفتم فقط تستاش خیلی کمه و اغلب هم تالیفی هست .ویرایش ناچیزی داشته بعد از حذفیات عربی به خاطر همین میخواستم یک کتاب جدید بگیرم .منتها دوستان لطف دارن مدام حرفهای خودشون رو تغییر میدن این کتاب از نظر درسنامه گفته شده جدیدترین درسنامه کنکوری هست آخرش هم پر تست ترجمه و تعریب.اما از نظر تست گرامر خیلی بد هست پاسخنامش هم خیلی بده مثلا من فلان سوال رو نمیدونستم چرا زده 1 رفتم سراغ پاسخ دیدم نوشته گزینه یک درست است گزینه دو و....غلط است.به خاطر همین دلم نمیخواد چاپ جدیدش رو بخرم چون خیلی سبز عادت داره ویرایش خاصی روی کتاباش انجام نده مگه بعد از چند سال پس روی اون بحث نکنید.بهتره همون کامل رو بگیرم کسی با کامل 80 زده؟

4. Top | #34
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      جامع خیلی سبز

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      من خیلی سبز غزاله موسوی دارم .اول تایپیک هم گفتم فقط تستاش خیلی کمه و اغلب هم تالیفی هست .ویرایش ناچیزی داشته بعد از حذفیات عربی به خاطر همین میخواستم یک کتاب جدید بگیرم .منتها دوستان لطف دارن مدام حرفهای خودشون رو تغییر میدن این کتاب از نظر درسنامه گفته شده جدیدترین درسنامه کنکوری هست آخرش هم پر تست ترجمه و تعریب.اما از نظر تست گرامر خیلی بد هست پاسخنامش هم خیلی بده مثلا من فلان سوال رو نمیدونستم چرا زده 1 رفتم سراغ پاسخ دیدم نوشته گزینه یک درست است گزینه دو و....غلط است.به خاطر همین دلم نمیخواد چاپ جدیدش رو بخرم چون خیلی سبز عادت داره ویرایش خاصی روی کتاباش انجام نده مگه بعد از چند سال پس روی اون بحث نکنید.بهتره همون کامل رو بگیرم کسی با کامل 80 زده؟
      همون سبز رو داری خوبه دیگه..فرقی نداره که

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      عربی جامع خیلی سبز چاپ 94

7. Top | #37
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه من بعد چند سال دوری از کنکور بدون جزوه و معلم عربیو میخوام شروع کنم
      اساتید راهنمایی کنن کتاب آموزشی روان یا تصویری(dvd) که بتونم شروع کنم ؟؟؟؟
      ممنون

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahanmoonspell نمایش پست ها
      ممنون
      سلام، اینا رو ببین :
      عربی ناصح زاده چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء

شیر فهمت میکنه. استاد ناصح زاده هر سال چند تا دانش آموز داره که عربی رو 100 می زنن! تو انتشارات قلمچی هم یه کتاب دارن به اسم دبیران پر مخاطب! یعنی میخوام بگم که قابل اعتماده!
      ...

9. Top | #39
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahanmoonspell نمایش پست ها
      ممنون
      با عرض سلام و وقت بخیر

کتاب های عربی کامل گاج و عربی خیلی سبز کتاب های خوبی هستند .... یکی از این دو کتاب رو انتخاب کنین .... درسنامه هاش رو بخونین و تست هاش رو حل کنین و

در فواصل معین مرورش کنین .... اشکالی هم داشتین بفرمایین در خدمتتون هستم

10. Top | #40
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام بابا گاج کامل تست کنکور خیلی خیلی کم دار9ه مثلا درس 1 عربی دوش یک تست سراسری داره.

من دنبال عض کردنشم نمیدونمم که چی بگیرم

تویی که یه دریا امیدی برام
      مثل حسرتی بی کرانم نکن/
      بگیر از من این زندگی رو ولی

دیگه با خودت امتحانم نکن

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      درود.کسی میدونه بهترین و جدیدترین کتاب تست عربی که استاندارد و خوب باشه چی هست؟خودم جامع خیلی سبز دارم چاپ اولش نمیدونم کتاب جدید بگیرم یا چاپ جدید همین رو.الگو یا فار یا .....کسی که عربیش بالا هست یعنی 70 - 80 راحت میزنه جواب بده.سپاس
      عربی گاج بخونید

خیلی خوبه درس نامه هاش و تست های طبقه بندی شده عالی داره
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

12. Top | #42
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط waffen ss نمایش پست ها
      سلام بابا گاج کامل تست کنکور خیلی خیلی کم دار9ه مثلا درس 1 عربی دوش یک تست سراسری داره.

من دنبال عض کردنشم نمیدونمم که چی بگیرم

خیالتون راحت باشه همین کتاب کافیه

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها الان داشتم کتاب کامل رو نگاه میکردم خیلی از تستاش بدون ذکر منبع هست.یعنی نگفته کنکور هست یا آزمون آزمایشی یعنی اینا تالیفی هستند؟ آخه ریاضی گاج نقره ای هم اکثر تستاش بدون ذکر منبع بود انگار که تالیفی باشه اما بعدا فهمیدم 80 درصدشون کنکور بوده فقط منبع ذکر نکرده بوده.این کار خیلی بده آدم رو گمراه میکنه.راهنمایی فرماییییید

14. Top | #44
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها
      با عرض سلام و وقت بخیر

کتاب های عربی کامل گاج و عربی خیلی سبز کتاب های خوبی هستند .... یکی از این دو کتاب رو انتخاب کنین .... درسنامه هاش رو بخونین و تست هاش رو حل کنین و

در فواصل معین مرورش کنین .... اشکالی هم داشتین بفرمایین در خدمتتون هستم
      سلام استاد
      من عربی کامل چاپ 1393 دارم واسه کنکور 95 میگن عربی سال دوم بطور کلی تغییر کرده-باید چاپ جدید عربی کامل رو بگیرم؟

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamadabfm نمایش پست ها
      سلام استاد
      من عربی کامل چاپ 1393 دارم واسه کنکور 95 میگن عربی سال دوم بطور کلی تغییر کرده-باید چاپ جدید عربی کامل رو بگیرم؟
      بله عوضش کن. حذفیتا خیلی زیاد و بسیار تاثیر گذار بوده یک سوم تست ها باید تغیر کنن در گزینه هاشون. البته همون رو بخونی چیزی از دست نمیدی فقط وقتت میره ولی کامل برای کنکورت کافی میشه. توصیه میکنم یا عوضش کنی یا خیلی سبز بگیری.

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن