خیلی سبز همونیه که یه دختره نوشته اسمش غزله؟؟؟ اونم دیدم بد نیست ولی کامل خوبیش اینه که حرفه ای درس رو در حجم کم جمع کرده
مثلا درس 1و2و3 عربی2 رو در یه مبحث توضیح داده و کل تستا..فک نمیکنم خیلی انتخاب سختی باشه ها..تمتمی کتاب ها از لحاظ بار آموزشی یکسانن! معلم ما خودش جزوه داد و مجبور میکرد که تستای جزوش رو بزنیم(چون کامل تر از همه کتابای بازار بود) بعدش گفت هر کی میخواد کتاب بخره من عربی کامل(اگه ضعیف ترید عربی سفید آقای ماهینی) مهر و ماه هم خوبه و الگو رو توصیه میکنم
بقیه پرسیدن فرقشون چیه..گفت فرقشون اینه که شما هی دارید الکی وقتو تلف میکنید..همه یه چیزو گفتن!

LinkBack URL
About LinkBacks

این کتاب از نظر درسنامه گفته شده جدیدترین درسنامه کنکوری هست آخرش هم پر تست ترجمه و تعریب.اما از نظر تست گرامر خیلی بد هست پاسخنامش هم خیلی بده مثلا من فلان سوال رو نمیدونستم چرا زده 1 رفتم سراغ پاسخ دیدم نوشته گزینه یک درست است گزینه دو و....غلط است.به خاطر همین دلم نمیخواد چاپ جدیدش رو بخرم چون خیلی سبز عادت داره ویرایش خاصی روی کتاباش انجام نده مگه بعد از چند سال.gif)

.gif)

.gif)
.gif)
.gif)
آخه ریاضی گاج نقره ای هم اکثر تستاش بدون ذکر منبع بود انگار که تالیفی باشه اما بعدا فهمیدم 80 درصدشون کنکور بوده فقط منبع ذکر نکرده بوده.این کار خیلی بده آدم رو گمراه میکنه.راهنمایی فرماییییید