خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

منابع پیشنهادی برای دوستان کنکوری 95 رشته تجربی

با سلام خدمت تمامی دوستان تعدادی از کنکوری های عزیز بهم خصوصی دادند تا منابع کنکوری که خودم استفاده کردم و پیشنهاد هایی که دارمو بهشون بگم و منم این تاپیک رو زدم که بقیه دوستان هم درصورتی که تمایل داشتن ازش استفاده کنن

خوب قبل از هرچیزی بگم تمامی منابع کنکور نقطه ضعف دارن و هیچکدوم از همه لحاظ بهترین نیست پس بهتره شما هم جای مقایسه این کتاب با اون کتاب بیشتر بخونید و تست بزنید تا موضوع جا بیفته و هیچ کتابی نمیتونه شما رو قبول کنه مگر اینکه خودتون خوب بخونید
      به این شعار هایی هم که تازه مد شده همه دارن استفاده میکنن هم زیاد توجه نکنید منابع جامع استفاده کنید و نیازی نیست 20 تا منبع برای هر مبحث بگیرید جاش یکم تحلیلی مطالب رو بخونید تا در حافظتون بمونه
      تکرار خیلی مهمه حتما هر روز قبل از شروع درس جدید به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت درس روز قبل رو جزوات و نکاتی که در اوردید رو دوره کنید این هم بهتون اعتماد به نفس میده که مطالب قبلی رو بلدید و هم اینکه مغز بعد از یک بار پردازش این اطلاعات دوباره یک تکراری هم میکنه (درکل خوبه دیگه انجامش بدید)

و اما منابع کنکوری دوستان من اون چیزی که استفاده کردم و نتیجه گرفتمو میگم شاید منابع بهتری هم باشه که از همین جا درخواست میکنم دوستانی که کنکور دادن اگه منابع بهتری میشناسن بگن

1.زیست: جزوه: اول کتاب رو باید بجویید انقدر بخونید تا کامل واو به واو حفظ بشید بعد برای درسنامه میتونید از درسنامه های الگو و خیلی سبز استفاده کنید +(البته شنیدم کتاب های فاگوزیست هم خوب هست من استفاده نکردم بهتره دوستان دیگه در موردش نظر بدن)

تست : کتاب گاج نقره ای جامع + برای زیست 1 و زیست پیش 1 و 2 کتاب نشر الگو و برای زیست سوم دبیرستان هم خیلی سبز
      این منابع درسنامه های خوبی دارن و میتونیدازشون استفاده کنید + برای فصل ژنتیک که تست های خانمان سوزی داره حتما از ژنتیک تخته سیاه از اقای ارام فر استفاده کنید کتاب خوبی هست

2. شیمی : توی درس شیمی من با کتاب مخالفم چون فقط حرف هست که میان میگن شما کتاب رو تحلیلی بخونید و تست بزنید تا یاد بگیرید چون با توجه به سطح سوالات فقط گول زدنه که کتاب خونده شه کتاب در سطح کنکور نیست حالا میخوای هرچقدر هم تحلیلی بخونی
      در هر صورت من برای جزوه و تست شیمی : کتاب مبتکران 1 و 2 و 3 و 4 کتابهای تستش رو بخرید که اشتباه نکنم اسمش تک جلدی واجب هست
      دوستان درس های خیلی قوی داره مبتکران و هر خط کتاب رو تحلیل کرده تمامی فرمول هایی که توی مبترکران هست رو باید حفظ کنید بیشترشون از الگویی برخوردار هستند ولی در کل باید بلد باشید

3. ریاضی : برای جزوه بهتره از جزوات معلم های کنکوری خودتون استفاده کنید درصورتی که معلم خوبی دارید در غیر این صورت میتونید از جزوات ابی قلمچی و ریاضیات مبتکران استفاده کنید
      البته جزوات خوبی هم در اینترنت وجود داره و یا میتونید بخرید من زیاد اطلاعاتی در مورد جزوه ندارم چون از جزوه معلمم استفاده کردم

تست: گاج نقره ای + کتاب ابی قلمچی برای سوم و دوم که خیلی خوب نوشته شده

4.فیزیک: دوستانی که جزوه ی معلم ندارن میتونن برای یادگیری حرفه ای از خوش خوان استفاده کنن ولی حجیمه ولی اگه اراده داشته باشید و خوب بخونید قول میدم حسابی یاد بگیرید
      در غیر این صورت میتونید از جزوات کنکوری الگو و خیلی سبز استفاده کنید که چکیده و مرتب تحویلتون میده

تست : من گاج نقره ای + کتاب فیزیک خیلی سبز سوم دبیرستان رو پیشنهاد میکنم الگو سوالات خوب و سختی داره در صورتی که فیزیک خیلی قوی ندارید سعی کنید از همین منابع که گفتم استفاده کنید چون سوالات تالیفی الگو خیلی قوی هست و ریزه کاری زیادی داره

5. تمامی دروس عمومی
      برای دروس عمومی جزوتون فقط کتاب باشه حواستون باشه سعی کنید همه سوالاتی که توی کتاب از شما پرسیده شده رو بررسی کنید از هرچیزی که فکر کنید سوال میاد به غیر از بیشتر بدانید
      ازمایش کنید هرچیزی که فکر میکنید رو باید فول باشید

برای تست و جمع بندی و نکات کنکوری من خودم برای همه ی درس های عمومی کتاب گاج نقره ای رو گرفتم برای تست به همراه تمامی کتاب های لقمه ی مهر و ماه که برای نکته و قید حرف ندارن
      دوستان برای تخصصی ها هم از تمامی کتاب های لقمه ی مهر و ماه استفاده کنید که برای جمع بندی مبحث عالی هستند

نکته: بابت اینکه نمیتونم منابع درس های دوستان ریاضی -فیزیک رو بگم شرمنده ام من رشتم تجربی هست و میترسم یک چیزی بگم و شما منبع خوبی نباشه
      البته در درس هم عمومی میتونم بهتون همین پیشنهاد هارو بدم

نکته2) دوستان درس زمین شناسی به هیچ عنوان سعی نکنید پشت گوش بندازید و بگید به درد نمیخوره نمیدونم میدونید یا نه ولی زمین فقط برای پزشکی ضریب نداره برای شاخه های دیگه از 1 تا 4 ضریب داره
      پس خیلی خوب زمین رو بخونید و تست بزنید

دوستان این منابعی بود کهمن برای کنکور 94 خوندم و در اخر دوستانی که درصد هایی که توی کنکور زدم رو نمیدونن اینم هم درصد هام هست:
      دروس اختصاصیم : زیست 76 درصد ریاضی 87 درصد (ترکوندم) شیمی 60(خیلی سخت بود) فیزیک 65 درصد

دروس عمومی هم تمامی دروس به غیر از عربی که 55 زدم بقیه بالای 70 هست
      با چک کردن پاسخ کلید ی

منتظر نظراتتون هستم ر نظری پیشنهادی دارید بگید لطفا
      ویرایش توسط artim : 06 تیر 1394 در ساعت 17:23

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      دوستان کتاب ریاضیات (اموزش) مهر و ماه هم خوبه
      با تشکر

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      انتخاب منابع شخصیه ولی میشه باهم تبادل نظر کرد اگه ناراحت نمیشید پیشنهادهای جالبی ندادید
      ?

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط bbehzad نمایش پست ها
      انتخاب منابع شخصیه ولی میشه باهم تبادل نظر کرد اگه ناراحت نمیشید پیشنهادهای جالبی ندادید
      بله منم از همون اول گفتم این منابعی هست که خودم استفاده کردم و خیلی هم خوبه که شما و دیگر عزیزان هم منابع های خودتونو بگید تا دوستان دیگه استفاده کنن
      و خب هر کسی با یک منبعی جلو میره و خدا رو شکر که با این منابع نتیجه گرفتم
      شاید شما با یک منبع دیگه ای به رنبه ی خوب رسیدید

ممنون میشم از دوستان تا منابع پیشنهادی خودشونو بگن تا بتونیم باهم تبادل نظر کنیم

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن