سلام من دوم تجربی ام برای تابستان امسال چه بخرم و چی کار کنم؟![]()
دروس دوم رو بخون دوباره و تست بزن
اولویت با
1 - شیمی و زیست
2 - فیزیک و ریاضی
3- عمومی ها
در صورت اضافه اومدن وقت زیست سوم رو حتما پیشخوانی کن
*کتاب های اموزشی سالهای بعد رو تهیه نکن , چون هر ساله ویرایش میشن.
*روی همون دروس سال دوم مخصوصا شیمی و زیست تمرکز کن.
*درمورد ریاضی هم سعی کن از همین الان , پایه رو قوی کنی تا توی سال کنکور به مشکل بر نخوری.
*من اگه جای شما بودم سعی میکردم بیشتر در مورد دروس ریاضی و فیزیک تشریحی کار کنم تا تستی.
*اگه فرصتی باقی موند دروس سال سوم مخصوصا زیست وشیمی رو پیش خوانی کن.
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
اره واقعا اول باید رو تشریحی جواب دادن کار بشه بعدش رو تستی من دوستم یه مدت قبل عید شروع کرد تشریحی حل کردن با اینکه کنکوریه اما بعد یه مدت یه پیشرفت یا بهتر بگم جهش تو ترازش اتفاق افتاد و از 5500 رسید به 6300 که واقعا جهشه
پس شما که سال دوم هستین اول تشریحی جواب دادنتون رو تقویت کنید بعد برید سراغ تستی اصلا کلا بعضی وقتا حتی تو کنکور روش تستی یادت میره مجبور میشی تشریحی حل کنی
اما درباره منبع من رشتم ریاضی هستش اما درباره شیمی و فیزیک میتونم بهت بگم شیمی مبتکران و فیزیک گاج برای شما که سال دوم هستین مناسبه
منم به نوبه خودم بهت افرین میگم شما با این تلاشتون جزء نفرات برتر کنکور 2 سال دیگه هستید اینو شک نکن
سعی کن مسائل شیمی وفیزیک را طوری تشریحی حل کنی که از سرعت تستی بیشتر بشه که فقط با حل مسئله زیاد امکان داره
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
ویرایش توسط m.l.s : 12 اردیبهشت 1394 در ساعت 21:05
سلام دوست خوبم اميدوارم كه در تمام مراحل زندگي سلامت، شاد، پرتلاش و سربلندباشي.انشاالله. اگه اولي و مهر 94 ميري دوم يا حتي دومي و مهر 94 ميري سوم. مهمترين نكته تقويت دروس اختصاصي و پايه هست همونطور كه دوستان گفتن. ولي موردي كه من مي خوام اضافه كنم و شايد خيلي ها شاكي بشن اين هستش كه : بعد از مطالعه چند باره كتاب و جزوه ي درسي كه از معلم خودت نوشتي بايد بري سراغ كتاب سوالات پرتكرار كانون فرهنگي آموزش و بعدش هم كتاب آبي كه شامل تستاي طبقه بندي شده هستش. مي دونم كه الان خيلي ها فوري موضع گيري مي كنن ولي مهم ترين دليل من متناسب بودن حجم كتاب هستش كه باعث مي شه بتوني اونا رو بخوني نه اينكه يه سري منابع داشته باشي و بهترين منابع هم باشن ولي حتي يك چهارم اونا هم خونده نشه. يه نكته مهم ديگه هم اين كه: اگه به هر نتيجه اي رسيدي و هر راهي و هر منبعي رو انتخاب كردي ديگه با حرف ديگران كه مي گن منابع به درد نمي خوره يا مي گن ساده است يا خيلي سخت ديگه گوش نده، مگر اينكه بعد حدود يك ماه استفاده كردن خودت كاملا مطمئن بشي و با دلايل كاملا منطقي بفهمي كه بدردت نمي خورن.
Saeed735
...:::برنامه ریزی برای کنکور...آشنایی با کنکور تجربی و تشریح دروس:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور....مراحل خواندن یک درس:::...
...:::برنامه ریزی کنکور... مرورهای مهم:::...
...:::برنامه ریزی کنکور...نکات مربوط به تست زنی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...دفتربرنامه ریزی:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور 95...مشاوره نیازنیست:::...
...:::برنامه ریزی برای کنکور...نحوه ی مطالعه ی دروس مختلف:::...
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)