فقط ادمای روانی میتونن همچین تصمیمی بگیرن
اخه یعنی چی؟؟؟؟ سفر بی بازگشت.....
لطفا درست فکر کنید
هر کسی علاقه ای داره
خیلی ها هستن از زمین و ادماش خسته شدن و حاضرن بمیرن تا توی زمین بمونن
من خودم اگه پول داشتم ؛ یک دقیقه توی زمین نمی موندم!

دوستان این آدم ها نه روانی اند نه جاهل و نه از زندگی سیر شدن ...
بعضی ها فکر می کنند که این افراد رو میندازن تو یه کپسول بعد می فرستنشون مریخ وقتی هم هواشون تموم شد ... خداحافظ!!!!
((اینکه می گویید سفر بی بازگشت است به این معنا است که فرد از دنیا می رود در حالی که افرادی که به مریخ می روند از دنیا نمی روند، بلکه به محل دیگری می روند و فقط برنمی گردند وگرنه کل تجهیزاتی که برای ایجاد شرایط زنده ماندن افراد نیاز است چه در زمینه آب، هوا و غذا قبل از اعزام افراد ارسال خواهد شد و اگر در این مراحل مشکلی پیش بیاید از طرف مریخ نوردی که پیشتر اعزام شده چراغ سبز برای اعزام افراد صادر نخواهد شد.))
این حرف صادق مدرسی یکی از سه ایرانی برگزیده است ....
به عنوان یک ایرانی باید به چنین افرادی افتخار کنید ... این افراد جاده صاف کن علم هستند ... زمانی که ادوارد جنر واکسن آبله را روی خودش و افراد داوطلب آزمایش می کرد خیلی ها حرف شما رو می زدند ولی کار همان افراد به اصطلاح روانی تا کنون جان میلیون ها انسان را نجات داده است ....
موفق و موید باشید ....

فکر کنید 1000 سال دیگه که تمدن انسانی در مریخ شکل گرفته، از این افراد به عنوان بنیانگذاران تمدن مریخ نام برده می شود!![]()
...
سه ایرانی جزء بنیانگذاران تمدن مریخ میشن
خیلی زیباست و باعث افتخار ایران و ایرانی ، خدا کنه حداقل تا سال 2026 که میخوان برن به مریخ ، بشر به تکنولوژی برگشت به زمین هم برسه که اینطوری واقعاً عالی میشه...
به نظرم خودم اینکه بشر حریص و دنبال علم باشه عالیه و خودمم همینطورم یعنی همه حریص هستند و راحت طلب! ، ولی خدایش از این زاویه دقت کنید که گاهی ممکنه این افراد حدود 6 ماه در محفظه هایی کوچک باشند بخاطر شرایط بد جوی ، خب شرایط سخت رو در نظر بگیرین بعلاوه اینکه دیگه نتونی برگردی به زمین هم از طرفی دیگه ...
*در ضمن دوستان عزیزم لطفاً به نظرات و سلیقه شخصی هم بی احترامی نکنیم ، ممنون
مگه زمین خار داره ؟؟؟
پس طبق نظریه نسبیت انیشتین هم عمرشون دیر تر میگذره ...
بعضیا چه طرز فکر و برنامه های عجیبی واسه خودشون دارن ....
از همه چیت دست بکشی و ...
دمشون گرم
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
جالبه
به نظرم نمیشه گفت که با این کارشون دارن حماقت میکنن
بلکه با این کارشون دارن خدمت بزرگی به بشریت می کنن
چند میلیون سال دیگه وقتی عمر سیاره زمین به پایان برسه،خب احتمالا اینکار ها برای اینه که انسان ها از روی زمین به مریخ انقال پیدا کنن
ولی خب من که به شخصه نمیتونم هیچ وقت تصمیم بگیرم اگه امکانش باشه برم
آخه 8 ماه تو سفینه فقط برای اینکه برسی اوووووووووووووه

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)