پس از مرگم، بدنم را طلاکاری یا نقره کاری نکنید یا در تابوت یا چیزی همانند این مگذارید. زودتر آنرا در آغوش خاک بسپارید. آیا جایی فرخنده تر از خاک برای آرمیدن است؟! خاک مادر زیبایی هاست و دایه نیکی ها. در سراسر زندگی دوستار مردمان بوده ام؛ شاد خواهم شد که دوباره بخشی از آن
چیزی بشوم که برای مردمان خوبی فراوان ببار می آورد.
وصیت نامه ی کوروش بزرگ، به نقل از کوروش نامه گزنفون، دفتر ٨، بخش ٧، بند ٢۵

اخه تا اخر عمر یکجا موندن خیلی سخته
مریخ درسته جاذبه های طبیعی زیادی داره مثل کوه المپوس به ارتفاع 21 متر یعنی چیزی حدود 2.8 برابر اورست! ولی
زندگی کردن با تعداد معدودی ادم که شاید هیچ حسی بهم نداشته باشن سخته از این بدتر بهم خوردن اسایشه
زندگی در خانه های اهنی و امکانات محدودی که خواهند داشت
یک قطره ی اب هم نباید اونجا هدر بره!! مریخ که عین کویر یه قطره ابم نداره اگر هم باشه خیلی کمه عمل میعان هم که بسختی صورت میگیره
درضمن تامین انرژی گرمایی کار سختیه دمای مریخ چون اتمسفر رقیقی داره و اختلاف دما به چیزی حدود 100 درجه میرسه
روز های بسیار گرم و شب های بســـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــیار سرد (دما حدود منفی 80 درجه!!)
ذخیره اکسیژن و جذب اکسیژن از جو مریخ خیلی دشوارتره چون فقط 2 درصد از جو رقیق مریخ اکسیژنه
و هزاران مشکل عجیب غریب دیگر !!
خلاصه فقط مشکلشون این نیست که تنها میمونن محدودیت های خیلی زیادی خواهند داشت که در اخر به احتمال زیاد همشون تبدیل به مرتاض های هندی میشن!!!
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 05 تیر 1394 در ساعت 13:33
حقیقتا به این فکر میکنم که چرا باید کسی همچین پیشنهادی رو قبول کنی ...
پیشنهادی که احتمالا هیچ پلی برای بازگشت باقی نمونه ...
موش های آزمایشگاهی داوطلب ...![]()
در مریخ دقیقا قبله کدوم طرف میشه؟ دراز کش به سمت زمین باید نماز خوند؟خدایی شوخی نمیکنم یکی جوابمو بده
حالا از اون بدتر ... در ماه رمضون دیدن ماه چطوری موحاسبه میشه؟؟
به خاطر همین موارد ثبت نام نکردم وگرنه صد در صد قبول بودم .... شک نکن![]()
چقد بی مزه!!8 سال هم باید آموزش ببینی!هر دوسال هم فقط با چهار تا آدم جدید روبرو شی!مگه آدم از جونش سیر شده
اگه سفرش بازگشت داشت و منم پول داشتم صد در صد می رفتم . اصلا بحث دلبستگی و اینا نیست ولی بی نهایت به علم کیهان شناسی علاقه دارم و دوس داشتم برم یه سیاره ی دیگه رو ببینم ولی اینکه سفرت بدون بازگشت باشه خب خیلی بده یعنی خدافظی با کل کسان و چیزهایی که دوسشون داری یا دوست دارن .
ولی خب من کسایی که همچین تصمیمی رو گرفتن اصلا محکوم نمی کنن اونا قطعا عشق و علاقشون به فضا از من خیلی بیشتره و به نظر من اصلا جهالت نیست این کار .
اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
( کورش کبیر )
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)