سلام دوستان ... میخوام بدونم چه کتابایی واسه امتحان نهایی خوبه .. مرجع خاصی تو این زمینه هست ؟ رشته تجربی .. تشکر پیشاپیش از دوستان جوابگو
سلام دوستان ... میخوام بدونم چه کتابایی واسه امتحان نهایی خوبه .. مرجع خاصی تو این زمینه هست ؟ رشته تجربی .. تشکر پیشاپیش از دوستان جوابگو
بهترین منبع واسه نهایی فقط کتابه اینو مطمئن باش کتابتو که فول باشی همه رو میتونی جواب بدی
بعدم سوالات نهایی سال پیش ولی به اونا اکتفا نکن همیشه مثه هم نمیاد مثه امسال ما.
ولی کتابو کامل و با دقت بخون.
حقیقتش حوصله ندارم از اول کتابارو بخونم ... واسه دیپلم مجدد میخواستم امتحان بدم . یه نمونه از خیلی سبز دیدم خیلی عالی بود ولی فکر کنم فقط شیمی و ادبیاتو دینیش چاپ شده
ویرایش توسط Sara prs : 31 خرداد 1394 در ساعت 15:48
خوب در کنارشون کتابایه دیگه نیس .. مثل دوسالانه پیک گلواژه ... یه سری کتاب بود واسه امتحان نهایی به همراه سوال .. میخوام بدونم در کنار کتاب کدومشون خوبه
برای آموزش اصلی: کتاب درسی در حد خوردن . مخصوصا برای دینی
برای آموزش جانبی : ماجراهای من و درسام خیلی سبز
بدترین منبع: سوالات نهایی سال های قبل الکی نخون اونا رو که مثل ما رکب میخوری
بهترین منبع فقط کتاب درسیه بنظرم اون وقتیو ک میخوای رو کتاب کمک اموزشی بزاری بشینی ی دور دیگه یاچند دور کتابو بخونی خیلییییییییی بهتره...
کتاب+کتاب+کتاب+سوالات کنکور
امسال واقعن سطح سوالابا پارسال فرق میکرد
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
اووووههه پس کار شما یکم سخته...درهرصورت بنظر من بازم شما باید کتابو بخونین بدون کتاب نمیشه!! نهایی مثل کنکور نیست ک با کتاب کمک اموزشی بشه نمره خوبی گرف...فک کنم پرسمان وماجرای منو درسام وگلواژه بتونه کمکتون کنه ولی شماحتما کتابای امسالو تهیه کنین چون زیست و فیزیک مخصوصا تغییرات زیادی داشتن.
حجمشو نمیدونم !!نه به هیچ عنوان !!این کتابو برای کنکور میخونن!!امسال برای زیست ب نظرم فقط اونایی ک ریز ب ریز کتابو خوندن نمره خوبی گرفتن...گفتم اگ همون وقتی ک رو کتاب کمک اموزشی میخواین بزارین ک اصلا بهتون کمک نمیکنه بزارین رو کتاب درسی و خوبه خوب ریز ب ریزشو بخونین واقعا بهتون کمک میکنه ...سوالای نهایی سوالای قبلم حل کنین بد نیس دقتتونو زیاد میکنه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)