از ديد من نهايي يه فرصت خوب برا مرور كل درسا بود همين ،،،
Sent from my iPad using Tapatalk
به خدا 25 درصد اونجوری نیست که شما فک میکنین...
برین پیش یه مشاور تحصیلی براتون توضیح بده...
مثلا اگه همه ی درصدات با یکی یکسان باشه...ولی مثلا نمره زیست تو 19 باشه اون 20...اون یه رتبه از تو بالاتر میشه...تقریبا اینجوری حساب میشه...اگه شکم دارین به حرفم برو از یه مشاور که تو سازمان سنجش کار میکنه بپرس...
به جان خودم اگه این وقتی که شما دارین صرف معدل میکنین صرف درس خوندتون می کردینا حداقل تو همین تابستون دوم وسوم میبستین الان رتبه 1 چه عرض کنم اعجبوبه ای میشدین برا خودتون
بابا انقد از همین حالا فکر معدل نباشین
هرکی یه چیز میگه......باوووو اصلا گور بابا معدل.........بچسبین به تابستون..سعی کنین تو همین تو تابستون بترکونین ..............بابا اکثر داوطلبا تابستونا بیخیال میشن
توی نوعی که معدلت پایینه بشین بخون دوم و سومتا.......علاوه براین که اون 25% تا میذاره تو جیبش ببین چجور تو را از بقیه جلو میندازه.....دروغ میگم بگو دروغ میگی....
دوستان خواهشا یکم تامل کنید..
آبنبات منم منظورم چن سال پیش 90 91 اینا بود ...
دومن شما 100 بزن 96 پیش کش ...
امسال و پارسال همه اخبار اومد که تاثیر قطعی شده خودتم میدونی پس مطمئن باش سال سومایی که درصد قطعیو میدونستن و واسش نخوندن مطمئن باش تو کنکورم موفق نمیشن ... این جمله ی اخرت هم در مورد کسیایی صدقم کینه که بعد نهاییاشون درصدشون قطعی شده ...
کلن منظور من همینه : کسی که تو نهایی (امسال و پارسال ) خوب نخونده و نتیجه خوبی بدست نیاورده تو کنکورم موفق نمیشه (احتمال 99 درصد) اگرم میگین که شما جر اون یک درصد یا استثنا هستین دیگه حرفی ندارم تا روز کنکور که نتیجه ها میاد .. موفق باشید ...
پ.ن : منظورم از نهایی بد منظورم اوناییه که معدلشون شده زیر 17 یا 18 ...
خداییش از قبل اعلام شده بود که تاثیر داره ...پس اعتراض فایده نداره
اعتراض واسه کساییه که قبل از سال 93 دیپلم گرفتن چون اونا نمی دونستن معدل تاثیر داره و فقط برای پاس شدن می خوندن
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)