گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
ابداً این جور نیست!!این طوری تاثیر 1 نمره دینی که ضریب 4 داره تو معدل گیری با 1 نمره زیست که اون هم با ضریب 4 در معدل گیری وارد میشه برابر خواهد شد!!!.....شک نداشته باشید تاثیر به صورت درس به درس و بر مبنای نمره تراز(که این نمره تراز خودش بر مبنای نمره بقیه است).
بنده خودم معدل کتبیم 19.80 است اما به تاثیر نمره نهایی در کنکور با شرایط فعلی معترض بودم چون بی عدالتی رو می دیدم....در کل وقتتون رو رو این چیزها نگذارین چون خودتونم می دونید این گونه فعالیت های اعتراضی درون سایتی به هیچ جا نمی رسه.
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
خدا وکیلی چرا کارنامه هاتون اینطوریه!!! به جای نمره زدن خیلی خوب،خوب و ...!!!!اصن نمره ندارن
پاسخ به سوالات سربازی
نگران معدل کتبی نباشین.برای سوم به احتمال زیاد همون 25% میمونه.شما فکرشو کنین 30% سوالات کنکور از سوم میاد.علاوه بر اون 25% هم تاثیر معدلشه با این حساب 55% فقط سوم تاثیر داره تو کنکور.امکان نداره معدل سوم بشه 35% چون اونجوری فقط 65% از سوم میاد نمیشه که.پس دوم و پیش چی؟!به احتمال 99% اگه بخوان تاثیر معدلو زیاد کنن میشه 25% سوم و 10% پیش.
چقد کامنتم % داره!!!!
نمره امتحان نهاييتونو در ١.٢٥ ضرب كنيد .درصد كنكورتون رو هم در 0.75 بعد باهم جمع كنين
Sent from my iPad using Tapatalk
وااااااااااااای یکی بیاد منو روشن کنه من گیجم گیج
من نهاییامو گند زدم ... درسمم خوب بود اما یه مشکلی پیش اومد و همشو گند زدم تا جایی که میترسم بعضیاشو بیفتم و هنوزم معدلمو نگرفتم ببینم چطوره
حالا یکی به من بگه چیکار کنم ؟؟؟؟
چطوری تاثیر داره ؟
ایا نمره ی هر درس که من در برگه ی امتحانم گرفتم تک تک تو درصدای کنکورم تاثیر داره یا نه فقط معدل کتبیمه که تاثیر داره
حالا راسه که میگن اگه از میانگین معدل هایی که از بچه ها گرفتن مثلا میانگین معدل ها 17 شد اگه من معدلم کمتر از 17 بشه هر درصدی که توی کنکور گرفتم 5% کم میشه یا اگه بالا تر از اون باشه 5% اضافه میشه
اینارو بگین درسه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اول هر چی تا حالا شنیدی و فکر میکنی رو بریز از مخت بیرون .
حالا حرف من رو گوش کن فقط :
تک تک دروس
با توجه به میانگین کشور ، واست یک تراز حساب میشه .
تراز نهاییت ضربدر 25 درصد + تراز کنکورت ضربدر 75 درصد .
اگر نمیدوی تراز چیه در موردش تو گوگل سرچ کن .
و اگر سر در نمیاری چی میگم کلا بیخیال معدل شو و فقط بشین واس کنکورت بخوون.
یک مثال هم واست میزنم راحت شی .
فرض کن بهترین داوطلب امتحان نهایی همه رو شده 20
و یک نفر دیگه همه رو شده 19
معدلشون یک نمره فرق داره . اما بطور تقریبی اگر اونی که 19 شده تو کنکور تو هر درس 1 تا 2 تست بیشتر جواب بده ، از اون معدل 20 جلو میزنه .
چند سال پیش داشتیم کسی رو که معدلش 18.9 بوده و رتبه 8 شده .
اون موقع خیلی راحت بوده نهایی ها همه بالا 19 میشدن .
پس زیاد معدل و نهایی ها مهم نیستن . بیخیالشون شو برو بشین واس کنکورت بخوون
ان شااللله موفق میشی .
Telg ID : C_Na_19
جیگر منظورم از چند سال پیش سالای 89-90 بودش نه زمان ناصر الدین شاه
این چند خط زیر از خودمه . بخون ببین قبول داری یا نه ؟!
من فیزیک گرفتم 18 شما گرفتی 20 . فیزیک من درصدش میشه 90 شما میشی 100 .
تو کنکور من فیزیک میزنم 100 شما میزنی 96 .
خب چون ضریب کنکور 3 برار نهایی هستش من از شما جلو میزنم .
البته فرض رو هم این میگیریم که میانگین درصد ها توی کنکور و نهایی تقریبا برابر باشه که همینجور هم هست و البته کنکور سخت تره و میانگین پایین تره .
یعنی هر جور حساب کنی من ازت جلو میزنم .
خب حالا واس اون 4 درصد هم باید 2 تا تست بیشتر از شما بزنم . که بین 45 تا زیاد هم سخت نیس !!
حالا دیدن معدل اونقدر ها هم مهم نیس . فقط یک چیز چرته که گذاشتنش تا بچه ها بشینن درس بخونن .
وگرنه کسایی که مثل من کل دبیرستان هیچی نخوندن و نمیدونم معدلشون 17 بوده ، سوم رو هم هیچی نمیخونن و همه دیپلمه ها معدلشون پایین بود و ....
بهر حال کاری ندارم هدفشون چیه فقط من میگم نهایی رو بیخیال و فقط بچسبین به کنکوووووور !
Telg ID : C_Na_19
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)