X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 23 از 48 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 331 به 345 از 706
    1. Top | #331
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      دکتر من این خبر رو نشنیدم!!!
      جدی یعنی محدودیت سنی شد 35 سال؟؟؟
      بابا متخصص باید با تجربه باشه!!! ایران همیشه همه چیزش برعکسه!!!
      من حتی عکس اینو هم دیدم که یرای جراحی ها شده 35.داخلی و قلب و اینا هم 40 دکتر جان.جزو مصوبات 81 شوراست ولی میدونی چیه دکتر ؟ میگن این مصوبه مورد اعتراض قرار گرفته و شورای عالی ردش کرده.تو سایت خود وزارت خونه تو دبیرخونه شورای اموزش پزشکی هنوز مصوبات 81 رو نزاشتن.عکسشو پیدا کنم اینجا میزارم
      ویرایش توسط ME2 : 20 شهریور 1394 در ساعت 19:16

2. Top | #332
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نام: IMG-20150909-WA0004.jpg نمایش: 136 اندازه: 144.2 کیلو بایت

3. Top | #333
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      یعنی تو این کشور از فردات خبر نداری..هر لحظه یه تصمیم میگیرن.

4. Top | #334
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      همین چند سال پیشم آزمون دستیاری محدودیت سنی 40 سال داشت که برش داشتن .. اینم اگه تصویب شده باشه باز بر میدارن

5. Top | #335
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام به دکترای عزیز دینامیک و علیرضا که با وجود داشتن امتحان و دگیری های خاص خود دارن به اخلاق پزشکی خودشون عمل میکنن

چند تا سوال داشتم که اگر وقت کردین در میون خیل سوالات اینارو هم جواب بدید

منظور از سهمیه آزاد و مناطق محروم چیه ؟

برای رفتن به تخصص از هرکدوم اینا چند سال طول میکشه ؟

مثلا ما که الان منطقه 2 هستیم در فاصله 15 کیلومتری ما 100 روستا محروم که پزشک ندارن وجود داره ، امکان وزارت بهداشت به بومی بودن هم نگاه کنه و ما رو بفرسته همچین جاهایی ؟

من پزشکی رو دوست دارم و حاضر گشنگی بخورم ولی به مردم کمک کنم و باعث خوشحالی چند نفر بشوم ، به نظر شما این دیونگیه ؟ چون به هرکی میگم میزنه تو ذوقم ؟؟
      alireza_ss@

Dynamic@

ممنون به ازای تمام مویرگ های بدن انسان های جهان

6. Top | #336
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-alijani نمایش پست ها
      سلام به دکترای عزیز دینامیک و علیرضا که با وجود داشتن امتحان و دگیری های خاص خود دارن به اخلاق پزشکی خودشون عمل میکنن

چند تا سوال داشتم که اگر وقت کردین در میون خیل سوالات اینارو هم جواب بدید

منظور از سهمیه آزاد و مناطق محروم چیه ؟

برای رفتن به تخصص از هرکدوم اینا چند سال طول میکشه ؟

مثلا ما که الان منطقه 2 هستیم در فاصله 15 کیلومتری ما 100 روستا محروم که پزشک ندارن وجود داره ، امکان وزارت بهداشت به بومی بودن هم نگاه کنه و ما رو بفرسته همچین جاهایی ؟

من پزشکی رو دوست دارم و حاضر گشنگی بخورم ولی به مردم کمک کنم و باعث خوشحالی چند نفر بشوم ، به نظر شما این دیونگیه ؟ چون به هرکی میگم میزنه تو ذوقم ؟؟
      alireza_ss@

Dynamic@

ممنون به ازای تمام مویرگ های بدن انسان های جهان
      سلام دوست عزیز؛ ممنونم بخاطر لطف و بزرگواریت

سهمیه مناطق محروم توی هر مقطعی که باشه (چه دوره پزشکی عمومی چه تخصص) یعنی شما تعهد میدی سه برابر مدت تحصیلت توی اون منطقه ای که انتخاب کردی خدمت کنی.

تفاوت سهمیه آزاد و مناطق محروم توی دوره تحصیلش نیست، توی مدت تعهداتش هستش. پزشک عمومی با سهمیه آزاد تعهد خدمت برابر مدت تحصیل رو میده (که فقط دو سالش رو فعلا میگذرونن، بقیه ش رو وزارت بهداشت بزرگواری میکنه و میبخشه) و توی سهمیه آزاد سه برابر مدت تحصیل (یعنی 21 سال طرح، که دیگه اینو وزارت بهداشت معمولاً کوتاه نمیاد) تهعد داده میشه.

بحث تامین پزشک برای روستاها ربطی به تعداد نداره! بلکه جمعیت اون نواحی مدنظر قرار داده میشه. به این شکل که هر یک یا چند روستا یک خانه بهداشت دارن که توسط بهورز آموزش دیده توسط وزارت بهداشت اداره میشه. این خانه بهداشت توی یکی از روستاها قرار داره که بهش روستای اصلی میگن و بقیه روستاهایی که تحت پوشش اون خانه بهداشت قرار دارن، روستاهای قمر نامیده میشن. بعد چندین تا خانه بهداشت، تحت نظر یک مرکز خدمات بهداشتی درمانی روستایی قرار دارن که پزشک توی این مراکز هستش.

به بهورز ها آموزش داده میشه که مواردی که نیاز به ارجاع ندارن رو مدیریت کنن و مواردی که نیاز به ارجاع دارن رو به مراکز بهداشتی درمانی روستایی ارجاع بدن.

ضمناً توی کار پزشکی فقط خدمت به مردم روستا و مناطق محروم ملاک نیست. به نظر من درست تر اینه که پزشک ببینه کجا میتونه بیشترین خدمات رو ارائه بده.

شما اگر یه ارتوپد باشی هیچوقت کار درستی نیست که به یه مرکز بهداشتی درمانی بری که حتی 100 تا روستا رو پوشش میده. چون اونجا امکانات کافی نداری. شما باید توی شهر باشی و مریض ها به شما ارجاع داده بشن، نه اینکه شما بری پیش مریض ها. اینجوری کمک بیشتری هم به مردم شهر میکنی هم روستا (میدونم منظور شما اینجور چیزی نبود، به طور کلی عرض کردم)

و اینکه بله تا حد امکان وزارت بهداشت بومی بودن رو ملاک قرار میده. بخاطر این میگم تا حد امکان چونکه یه فرد تهرانی هرچند بومی تهرانه اما امکانش خیلی خیلی کمه که بتونه داخل تهران خدمت کنه. اینجور مسائل پوشش جغرافیایی هم مد نظر وزارت بهداشت هست.

موفق باشی دوست عزیز
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

7. Top | #337
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ME2 نمایش پست ها
      یعنی تو این کشور از فردات خبر نداری..هر لحظه یه تصمیم میگیرن.
      اوه اوه...
      مرسی دکتر.
      واقعاً من که نمیفهمم تو سر اینا چی میگذره.
      البته اگر محدودیت سنی بزارن به نظر من خوبه، هرچند شاید نفس عملش کار صحیحی نباشه اما این کار رو میکنن که فشار جمعیت پشت آزمون رزیدنتی و رشته های تاپ کمتر بشه
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

8. Top | #338
      ME2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اوه اوه...
      مرسی دکتر.
      واقعاً من که نمیفهمم تو سر اینا چی میگذره.
      البته اگر محدودیت سنی بزارن به نظر من خوبه، هرچند شاید نفس عملش کار صحیحی نباشه اما این کار رو میکنن که فشار جمعیت پشت آزمون رزیدنتی و رشته های تاپ کمتر بشه
      تا بری طرح و بیای خودتو جمع کنی میشی نزدیک 30..تازه خیلی از ورودی ها پزشکی پشت کنکورم موندن..خیلی بده ب نظرم..فعلا پزشکان عمومی اعتراض کردن

9. Top | #339
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      واسه دستیاری دندان پزشکیم از این محدودیت سنیا هست؟

10. Top | #340
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من شرمنده شما میشم وقتی انقدر سوال می پرسم --------» کل تاپیک رو خوندم متوجهم چه امتحاناتی دارین ولی اگر لطف کنین پاسخ بدید ممنون میشم .

من الان 15 سالمه و می دونم که وقت دارم که آیندم رو انتخاب کنم ( البته دیگه داره دیر میشه )

از اول دبیرستان با این ذهنیت وارد شدم که می خوام پزشکی بخونم

الان با خوندن 30 صفحه این تاپیک پزشکی برام شفاف شد و متوجهم که چه شغل سختیه و حتی ........... حمایتت نمی کنه

من وقتی سختی هاش رو فهمیدم ( تا بحث مالی ش رو که شاید 50% به علت مسئله مالی می خواستم بیام پزشکی ) مشتاق شدم که بیام پزشکی و دیگر با

چشم باز دارم انتخاب می کنم .

به نظر شما پشیمون نمیشم ؟؟؟؟ واقعا در برزخم الان ..... این 3 روز که این تاپیک رو دیدم و دارم یواش یواش می خونمش فکر کنم روز های سرنوشت ساز من باشه . لطفا راهنماییم کنید

alireza_ss@

11. Top | #341
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوست عزیز؛ ممنونم بخاطر لطف و بزرگواریت

سهمیه مناطق محروم توی هر مقطعی که باشه (چه دوره پزشکی عمومی چه تخصص) یعنی شما تعهد میدی سه برابر مدت تحصیلت توی اون منطقه ای که انتخاب کردی خدمت کنی.

تفاوت سهمیه آزاد و مناطق محروم توی دوره تحصیلش نیست، توی مدت تعهداتش هستش. پزشک عمومی با سهمیه آزاد تعهد خدمت برابر مدت تحصیل رو میده (که فقط دو سالش رو فعلا میگذرونن، بقیه ش رو وزارت بهداشت بزرگواری میکنه و میبخشه) و توی سهمیه آزاد سه برابر مدت تحصیل (یعنی 21 سال طرح، که دیگه اینو وزارت بهداشت معمولاً کوتاه نمیاد) تهعد داده میشه.

بحث تامین پزشک برای روستاها ربطی به تعداد نداره! بلکه جمعیت اون نواحی مدنظر قرار داده میشه. به این شکل که هر یک یا چند روستا یک خانه بهداشت دارن که توسط بهورز آموزش دیده توسط وزارت بهداشت اداره میشه. این خانه بهداشت توی یکی از روستاها قرار داره که بهش روستای اصلی میگن و بقیه روستاهایی که تحت پوشش اون خانه بهداشت قرار دارن، روستاهای قمر نامیده میشن. بعد چندین تا خانه بهداشت، تحت نظر یک مرکز خدمات بهداشتی درمانی روستایی قرار دارن که پزشک توی این مراکز هستش.

به بهورز ها آموزش داده میشه که مواردی که نیاز به ارجاع ندارن رو مدیریت کنن و مواردی که نیاز به ارجاع دارن رو به مراکز بهداشتی درمانی روستایی ارجاع بدن.

ضمناً توی کار پزشکی فقط خدمت به مردم روستا و مناطق محروم ملاک نیست. به نظر من درست تر اینه که پزشک ببینه کجا میتونه بیشترین خدمات رو ارائه بده.

شما اگر یه ارتوپد باشی هیچوقت کار درستی نیست که به یه مرکز بهداشتی درمانی بری که حتی 100 تا روستا رو پوشش میده. چون اونجا امکانات کافی نداری. شما باید توی شهر باشی و مریض ها به شما ارجاع داده بشن، نه اینکه شما بری پیش مریض ها. اینجوری کمک بیشتری هم به مردم شهر میکنی هم روستا (میدونم منظور شما اینجور چیزی نبود، به طور کلی عرض کردم)

و اینکه بله تا حد امکان وزارت بهداشت بومی بودن رو ملاک قرار میده. بخاطر این میگم تا حد امکان چونکه یه فرد تهرانی هرچند بومی تهرانه اما امکانش خیلی خیلی کمه که بتونه داخل تهران خدمت کنه. اینجور مسائل پوشش جغرافیایی هم مد نظر وزارت بهداشت هست.

موفق باشی دوست عزیز

پس سهمیه مناطق آزاد همون پزشکی تعهدی که دوستان میگن ؟

12. Top | #342
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza-alijani نمایش پست ها

پس سهمیه مناطق آزاد همون پزشکی تعهدی که دوستان میگن ؟
      سهمیه مناطق محروم همون تعهدی/بومی ـه فکنم
      Medicine isn't Money anymore in Iran
      یه توضیح کوچیک در مورد رشته پزشکی عمومی

I am the BOSS, Sasha Banks
      I am the BEAST, Brock Lesnar
      I love the 12th Imam
      I wanna set free MINE

13. Top | #343
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      این محدودیت سنی چقدر بده !

ینی اگه خدا بخواد و پزشکی قبول شم و تو 29 سالگی پزشکی رو تموم کنم تا حدود 31-2 سالگیم طرحم طول بکشه ایا واقعا میشه تا 35 ازمون رزیدنتی رو قبول بشم ؟

تنها تخصصی که بهش علاقه دارم ارتوپدیه. نمیدونم ایا واقعا به هدفم میرسم یا نه

علیرضا جان درمورد تخصص ارتوپدی و تعداد متقاضیانش یه توضیح میدی ؟

مرسی

14. Top | #344

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ینی چی؟؟؟ آخه؟؟؟؟؟؟
      من دارم با 25 سال سن تازه میرم دانشگاه... 7 سال + 2 سال طرح شد 34 سال!!!! ینی مثلا برا تخصص چشم فقط 1 سال وقد دارم؟؟؟؟
      مسخره نیست؟؟؟
      اگه محدودیتی هم باشه باید مثلا اینطوری باشه: مثلا از سال ورودی حساب بشه... بگن از سال ورودیتون تا مثلا حداکثر 15 سال بعد وقت دارید
      که هر پزشک عمومی ای فرصت برابر داشته باشه باشه برای شرکت در آزمون....
      این درسته که یکی مثلا 8 بار شرکت کنه یکی 1 بار؟؟؟؟ این عدالته؟؟؟

یه مشت آدم زبون نفهم شدن مسئول

... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
      ویرایش توسط sn912sajjad : 21 شهریور 1394 در ساعت 19:08

15. Top | #345
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sn912sajjad نمایش پست ها
      ینی چی؟؟؟ آخه؟؟؟؟؟؟
      من دارم با 25 سال سن تازه میرم دانشگاه... 7 سال + 2 سال طرح شد 34 سال!!!! ینی مثلا برا تخصص چشم فقط 1 سال وقد دارم؟؟؟؟
      مسخره نیست؟؟؟
      اگه محدودیتی هم باشه باید مثلا اینطوری باشه: ورودی مثلا یه سال خاص تا سن فلان....
      که هر پزشک عمومی ای فرصت برابر داشته باشه باشه برای شرکت در آزمون....
      این درسته که یکی مثلا 8 بار شرکت کنه یکی 1 بار؟؟؟؟ این عدالته؟؟؟

یه مشت آدم زبون نفهم شدن مسئول
      بارها گفتم بازم میگم ؛

اینا همه برگ زرینی هست در سند افتخارات " ناعدالتی اموزشی " این کشور...

صفحه 23 از 48 نخستنخست ... 1322232433 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 28 مهمان)