... خدا شکرت بابت معجزه ی زندگیم ...
توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.
تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی
توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.
سلام دکتر عزیز
ممنون که به سوالات پاسخ میدین
می خواستم در مورد روز های 5 شنبه بپرسم ... آیا در یکی د سال اول 5 شنبه ها کلاس داریم یا نه؟
Sent from my GT-I9100
خلاف قوانین
ویرایش شده.

سلام خدمت دکتر علیرضا و تشکر مجدد بابت استارت این تایپیک ؛
ببخشید دکتر می خواستم ببینم می تونید به من و دوستانی که باید خودمون انتخاب واحد ترم یک رو انجام بدیم یه کمک و مشاوره ای در این زمینه بدید ...
پیشاپیش ممنون دکتر جان ...
یا حق

بستگی به تعداد واحداتون و درسایی که میگیرید داره .. ممکنه یا هفت روز هفته کلاس باشید یا چند روز فقط .. معمولا دانشگاهایه علوم پزشکی برنامه کلاسی هر ترمشونو تویه سایت میزنن و دست شما واسه انتخاب واحد تا حدودی بستس چون سعی میکنن به طور یکسان شمارو جلو ببرن تا اونجایی که میدونم ...

این فایل مربوط به دانشگاهتونه که ترم 1 مهر 94 را مشخص کرده فقط شما فکر کنم مثلا اگه دو تا کلاس اندیشه هست یکی را انتخاب کنی
http://fmd.iums.ac.ir/uploads/%D8%A8...%883_67832.pdf
Sent from my LG G3
خلاف قوانین
ویرایش شده.

من فکر میکنم که وزارت بهداشت برای اینکه الان یه جوی راه افتاده که حتی از لیسانسه های رشته های دیگه میخوان بیان پزشکی این قانون رو وضع کرده.
نمیدونم چی بگم! باید دید فکر سیاست گذاران وزارت بهداشت چی بوده
اگر علاقه داری، میتونی قبول شی نگران نباش
تعداد متقاضی های رشته ارتوپدی نه زیاده نه کم. یه سری آدم های خاص خودش رو میخواد
یه رشته بسیار سنگین و پرزحمت و پرمسئولیته
خیلی ها که رشته ارتوپدی رفتن از وقت زندگی و زن و بچه شون گذشتن
در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 14 مهمان)