خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات

پاسخ به تعدادی از سوالات کنکوری من

سلام ببخشید هر کی اطلاع داره خوشحال میشم به این سوالاتم جواب بده

1-کتابای درسی زیست و شیمی و دینی هر سه پایه را برای کنکور 95 میخواستم بخرم کتابفروشی هامون که به صورت جدا نمیدن ایا سایتی هست که اینترنتی بفروشه؟
      دوم 92-93 سوم 94-93 پیشم که 94-95

2-برای ریاضی شیمی زیست و فیزیک و زمین
      بهترین منابع که مطابق با کنکور 93و94 باشه کدومان؟
      شیمی الگو بهتره یا ازمون فار؟؟ (فقط تست میخوام )

زیست الگو ؟(فقط تست میخوام)

زمین مهروماه یا جمع بندی نشر برد ؟(اموزشم میخوام)

ریاضی گاج یا جامع الگو؟
      ( فقط برا هر سه پایه باشه مهرماه میخوام بخرم نه برا تابستان)

فیزیک گاج دارم ولی انگار جواب گوی فیزیک امسال نبود با این حال چی بخرم یا تست های صفر تا صد رو هم بزنمخوبه؟

3-برنامه ریزی بلد نیستم کمک میخوام در این خصوص

4- و اما مهم ترینش تکنیک های مسعودی در درس فیزیک به درد خورد یا نه؟؟

5-سوالات کدوم موسسه به کنکور امسال تاکید میکنم امسال نزدیک تره؟(جامعه اماری و این چیزا مهم نیست چون ثبت نام نمیکنم و سوالارو ازاین سایت میگیرم

6- تابستون میخوام کل عمومیا + زیست و ریاضی و شیمی سال سومو بخونم منطقیه؟

7-و میخوام تابستون حداکثر 7 ساعت و مهر تا اسفندو 10 و عید به بعدو 12 ساعت بخونم ؟

تورو خدا جواب بدین خیلی مهمه اینا برام.
      ویرایش توسط f68 : 23 خرداد 1394 در ساعت 21:05 دلیل: ریاضی گاج یا جامع الگو؟

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وای چقدر سوال
      اول برای برنامه ریزی
      برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه دو رو بگیر توی تابستون باهاش برو جلو
      کتابات هم خوبن اما پیشنهاد:
      1- اول نرو همه رو با هم بخر
      2- صبر کن تغییرات کتاب درسی مشخص بشه بعد کتاب کمک درسی بگیر
      حدود مرداد شهریور اقدام کن به خرید اونم همه رو نه کم کم بگیر
      اگه سوال داشتی خصوصی بده
      مشاور

3. Top | #3
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      وای چقدر سوال
      اول برای برنامه ریزی
      برنامه راهبردی قلمچی یا گزینه دو رو بگیر توی تابستون باهاش برو جلو
      کتابات هم خوبن اما پیشنهاد:
      1- اول نرو همه رو با هم بخر
      2- صبر کن تغییرات کتاب درسی مشخص بشه بعد کتاب کمک درسی بگیر
      حدود مرداد شهریور اقدام کن به خرید اونم همه رو نه کم کم بگیر
      اگه سوال داشتی خصوصی بده
      به جا اینکه پستای جدا بدم همه را یه جا خواستم بگم
      ذاتا عرض کردم که مهر ماه میخوام بخرم

در مورد برنامه هم بگم تابستون نمیخوام با موسسه ها جلو برم .
      برنامه قلم چیو خوشم نیومد
      گزینه 2 هم چیزی نمیفهمم 30 درصد 40 درصد نوشته.

منظورم از برنامه هم این بود که هر کتابو چند ساعت بخونم چقدر استراحت کنم چجوری بخونم
    4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط f68 نمایش پست ها
      به جا اینکه پستای جدا بدم همه را یه جا خواستم بگم
      ذاتا عرض کردم که مهر ماه میخوام بخرم

در مورد برنامه هم بگم تابستون نمیخوام با موسسه ها جلو برم .
      برنامه قلم چیو خوشم نیومد
      گزینه 2 هم چیزی نمیفهمم 30 درصد 40 درصد نوشته.

منظورم از برنامه هم این بود که هر کتابو چند ساعت بخونم چقدر استراحت کنم چجوری بخونم
      برنامه شخصی که این موارد داخلش باشن نیاز داره که ارزیابی بشین چقدر کش و توان خوندن دارین و .....
      همینجور اگه میخواین توی تابستون از روزی 4 ساعت شرو کنین به بالا 3 ساعت اختصاصی یک ساعت عمومی و بیشترش کنین
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      سلام ببخشید هر کی اطلاع داره خوشحال میشم به این سوالاتم جواب بده...سلام عزیزم

1-کتابای درسی زیست و شیمی و دینی هر سه پایه را برای کنکور 95 میخواستم بخرم کتابفروشی هامون که به صورت جدا نمیدن ایا سایتی هست که اینترنتی بفروشه؟من سایتو نمیدونم ولی کتابفروشی شهر ما اینجور نیست یکیم بخوایم میده
      دوم 92-93 سوم 94-93 پیشم که 94-95

2-برای ریاضی شیمی زیست و فیزیک و زمین
      بهترین منابع که مطابق با کنکور 93و94 باشه کدومان؟
      شیمی الگو بهتره یا ازمون فار؟؟ (فقط تست میخوام )شیمی تو طول سال الگو کار کنید و بعد عید ازمون فار...زیستم فقط الگو...ریاضی یا سبز یا گاج سال به سال اگه وقت داشتین....فیزیک اگه ضعیفین گاج ولی اگه مشکل پایه ای ندارین الان در حد 40 50ین الگو....من امسال زمینو 70 میزنم فقط کتاب درسی خوندم تستم از رو مهروماه زدم..

زیست الگو ؟(فقط تست میخوام) بلی
      زمین مهروماه یا جمع بندی نشر برد ؟(اموزشم میخوام) مهروماه

ریاضی گاج؟به نظر من سبز بگیرید برا پرکاری تستی پیش گاج
      ( فقط برا هر سه پایه باشه مهرماه میخوام بخرم نه برا تابستان)

فیزیک گاج دارم ولی انگار جواب گوی فیزیک امسال نبود با این حال چی بخرم یا تست های صفر تا صد رو هم بزنمخوبه؟سبک سوالات کمی تغییر کرده نه اینکه کلا گاج پاسخگو نباشه ولی 0 تا 100 حتما باید زده بشه و اگه وقت شد سراغ الگوام برید.

3-برنامه ریزی بلد نیستم کمک میخوام در این خصوص همینجا سرچ کنید خیلی مطالب خوبی میاد

4- و اما مهم ترینش تکنیک های مسعودی در درس فیزیک به درد خورد یا نه؟؟ اسم مسعودی که میاد همه یاد تکنیک میفتن..ببینید من دی وی دیاشو داشتم یعنی اول کتابو خوندم دیدم حالیم نمیشه با کتاب راحت نیستم خواستم کلاس برم دبیر گفت بالای 2تومن میگیرم پول اونقدر نداشتم..تصمیم گرفتم دی وی دیارو با دوستام شریکی بخرم..اول دی وی دی میدیدم بعد تست گاج میزدم..خب یکی فقط درسنامه گاجو بخونه میتونه نتیجه بگیره من نمیتونستم .. دی وی دیش واقعا بهم کمک کرد توجه کرده باشی هیجا تبلیغشو نکردم چون حوصله جرو بحث ندارم..
      تو دی ویاش تکنیک گفته درسم کاااامل داده .. من از همه تکنیکاش استفاده نمیکردم بعضیارو ترجیح میدادم تشریحی برم امسال نورو با 3تا تکنیکاش زدم ولی ترجیح دادم مثلا حرکتو خودم تشریحی برم..کلا ایشون هم درس میدن هم تکنیک میگن میتونی از درسش فقط استفاده کنی چون اول تشریحی حل میکنن بعد تکنیک میگن..

5-سوالات کدوم موسسه به کنکور امسال تاکید میکنم امسال نزدیک تره؟(جامعه اماری و این چیزا مهم نیست چون ثبت نام نمیکنم و سوالارو ازاین سایت میگیرم
      هرجا که سختره..قلم چی
      6- تابستون میخوام کل عمومیا + زیست و ریاضی و شیمی سال سومو بخونم منطقیه؟از عمومی فقط عربی بخون زیست و شیمی و ریاضی پایه رو بخون

7-و میخوام تابستون حداکثر 7 ساعت و مهر تا اسفندو 10 و عید به بعدو 12 ساعت بخونم حداقل 7 ساعت...انقدر کنکور سخت شده رقیبا فوق العاده باهوش باید خیلی خوند از اول استارتت محکم باشه

تورو خدا جواب بدین خیلی مهمه اینا برام. موفق باشین
      چواب دادم قرمز نوشتم
      ویرایش توسط eli94 : 23 خرداد 1394 در ساعت 20:57

6. Top | #6
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      چواب دادم قرمز نوشتم
      من از شما تشکر میکنم خیلی جامع توضیح دادین.

اما
      برای شیمی در نظر داشتم که چون هنوز شیمی نخوندم و تو مدرسه هم دبیر درس حسابی نداشتم تابستون فیلم ببینم و درسنامه گاجو بخونم و تستاشو بزنم و از مهر یا دریافت کار کنم یا الگو . هر دورو نمیتونم بخرم چون بودجشو ندارم

برای ریاضی خیلی سبز و خوشم نیومد گاجم که ماشالله قیمتاش افتضاحه به نظرتون الگو چه جوره؟ میگن مطابق با کنکور 94 بود از للحاظ سختی

فیزیک سطحم فوق العاده پایین کلا فقط عمومیام خوبه اونم جز زبان من برم بمیرم کلا. منم مثل شما از کتاب نمیفهمم باید یکی بگه ترجیحافقط صوتی تا بفهمم فقط میخواستم بدونم که ایا مسعودی کامل توضیح میده مطالبو یا نه تکنیکاش مهم نی برام در کنارش گاج میخونم
      و از مهر 0 تا 100 شو میزنم.

اخه میگن قلم چی سخت نیست غیر استاندارده . مثلا کنکور امسال میگن سخت بود و گزینه دو بیشتر شبیه کنکوره.

بازم میگم خیلی عالی توضیح دادم من تشکر میکنم از شما.

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      من از شما تشکر میکنم خیلی جامع توضیح دادین.

اما
      برای شیمی در نظر داشتم که چون هنوز شیمی نخوندم و تو مدرسه هم دبیر درس حسابی نداشتم تابستون فیلم ببینم و درسنامه گاجو بخونم و تستاشو بزنم و از مهر یا دریافت کار کنم یا الگو . هر دورو نمیتونم بخرم چون بودجشو ندارم

برای ریاضی خیلی سبز و خوشم نیومد گاجم که ماشالله قیمتاش افتضاحه به نظرتون الگو چه جوره؟ میگن مطابق با کنکور 94 بود از للحاظ سختی

فیزیک سطحم فوق العاده پایین کلا فقط عمومیام خوبه اونم جز زبان من برم بمیرم کلا. منم مثل شما از کتاب نمیفهمم باید یکی بگه ترجیحافقط صوتی تا بفهمم فقط میخواستم بدونم که ایا مسعودی کامل توضیح میده مطالبو یا نه تکنیکاش مهم نی برام در کنارش گاج میخونم
      و از مهر 0 تا 100 شو میزنم.

اخه میگن قلم چی سخت نیست غیر استاندارده . مثلا کنکور امسال میگن سخت بود و گزینه دو بیشتر شبیه کنکوره.

بازم میگم خیلی عالی توضیح دادم من تشکر میکنم از شما.
      اگه دقت کرده باشین سوالات کنکور امسال کاملا غیر استاندارد بود یه چیزی تو مایه های قلم چی..الان دیگه دنبال استاندارد نباشین کنکور گند زده با سوالاش واقعا...کی شیمی رو میتونست تو اون تایم جواب بده 1 ساعت فقط خوندن سوال وقت میگرفت... گزینه2 سوالاش دیگه خیلی از کنکور پایینتره..این گزینه مال قبل کنکور 94 بود..سوالات امسال واقعا همه رو غافلگیر کرد...
      شیمی الگو تمام کتاباش نیومده امروز یه دوستی میگفت شیمی 2 3 از فار و پیش از الگو خونده شه که بهتر از بقیه ست..
      بله مسعودی کامل توضیح میده هر سوال اول تشریجی میره بعد تستی..من خیلی از تکنیکاش استفاده نکردم چون از تکنیک خیلی بدم میاد مثلا معجزه مهرومارو گرفتم همش تکنیکه حالم بهم میخوره یکبارم نخوندم...اول باید تشریحی یاد گرفت هرجا شد تکنیکم اگه دوست داشتی..
      خواهش میشه سوال داشتی باز بپرس

8. Top | #8
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      اگه دقت کرده باشین سوالات کنکور امسال کاملا غیر استاندارد بود یه چیزی تو مایه های قلم چی..الان دیگه دنبال استاندارد نباشین کنکور گند زده با سوالاش واقعا...کی شیمی رو میتونست تو اون تایم جواب بده 1 ساعت فقط خوندن سوال وقت میگرفت... گزینه2 سوالاش دیگه خیلی از کنکور پایینتره..این گزینه مال قبل کنکور 94 بود..سوالات امسال واقعا همه رو غافلگیر کرد...
      شیمی الگو تمام کتاباش نیومده امروز یه دوستی میگفت شیمی 2 3 از فار و پیش از الگو خونده شه که بهتر از بقیه ست..
      بله مسعودی کامل توضیح میده هر سوال اول تشریجی میره بعد تستی..من خیلی از تکنیکاش استفاده نکردم چون از تکنیک خیلی بدم میاد مثلا معجزه مهرومارو گرفتم همش تکنیکه حالم بهم میخوره یکبارم نخوندم...اول باید تشریحی یاد گرفت هرجا شد تکنیکم اگه دوست داشتی..
      خواهش میشه سوال داشتی باز بپرس
      بسیار عالی،
      شیمی شما خودتون الگو یا فار استفاده کردین؟

دقیقا منم از تکنیک متنفرم فقط میخوام مفهومی یاد بگیرم مطالبو.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      بسیار عالی،
      شیمی شما خودتون الگو یا فار استفاده کردین؟

دقیقا منم از تکنیک متنفرم فقط میخوام مفهومی یاد بگیرم مطالبو.
      نه دیگه واسه چی انقدر حرص شیمی رو خوردم امسال... من مبتکرانو خوندم ولی دیدین که اصلا راضی نیستم... از ترس نمیتونم برم پاسخنامه رو نیگاه کنم امروز زمینو نیگاه کردم حالم بد شد مامانم واسم اب فند آورد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      شیمی هرکی مبتکران مهندس بازرگان بخونه زیر هفتاد نمیزنه...سفیدش

11. Top | #11
      f68
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نه دیگه واسه چی انقدر حرص شیمی رو خوردم امسال... من مبتکرانو خوندم ولی دیدین که اصلا راضی نیستم... از ترس نمیتونم برم پاسخنامه رو نیگاه کنم امروز زمینو نیگاه کردم حالم بد شد مامانم واسم اب فند آورد
      اوکی پس ،
      تشکر میکنم باز
      امیدوارم که شیم درصدتون بالا 50 بیاد .

و اخرین سوالمو هم بپرسم واقعا عذر میخوام وقتتونو میگیرم من زیاد با کتاب درسی راحت نیستم به همین خاطر کلا برا همه دروس جز زیست + دینی و شیمی کتاب درسیو کنار گذاشتم ذاتا بخونم هم فایده ای نداره کنکور 94 اینجوری نشون میده ،
      با این وضع زمین مهروماه کافیه ؟ شما درسنامه مهروماهو نمیخوندین فقط تستشو میزدین؟
      ویرایش توسط f68 : 23 خرداد 1394 در ساعت 21:37 دلیل: + دینی و شیمی

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      شیمی هرکی مبتکران مهندس بازرگان بخونه زیر هفتاد نمیزنه...سفیدش

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اوکی پس ،
      تشکر میکنم باز

و اخرین سوالمو هم ب
      بالای 60 میاد اینو مطمئنم..ولی من خیلی زحمت کشیدم بالای 80 میخواستم... وقتی یه درسیو از جون مایه میذاری خ سخته زیر 80... انگار تمام زحماتم به باد رفته...

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      اوکی پس ،
      تشکر میکنم باز

و اخرین سوالمو هم بپرسم واقعا عذر میخوام وقتتونو میگیرم من زیاد با کتاب درسی راحت نیستم به همین خاطر کلا برا همه دروس جز زیست کتاب درسیو کنار گذاشتم ذاتا بخونم هم فایده ای نداره کنکور 94 اینجوری نشون میده ،
      با این وضع زمین مهروماه کافیه ؟ شما درسنامه مهروماهو نمیخوندین فقط تستشو میزدین؟
      بله مهروماه کافیه برا زمین... من کتابو میخوندم چون امسال زمینو که دیدین بالای 20تا سوالش شکل بود شکل رنگی کتاب تو حافظه میمونه من شکل سیاه سفید دوس ندارم.. ولی تستاش خیلی خوبن

15. Top | #15
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بالای 60 میاد اینو مطمئنم..ولی من خیلی زحمت کشیدم بالای 80 میخواستم... وقتی یه درسیو از جون مایه میذاری خ سخته زیر 80... انگار تمام زحماتم به باد رفته...
      یعنی چی کارا کردی دقیقا برای شیمی؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن