نوشته اصلی توسط
f68
2-برای ریاضی شیمی زیست و فیزیک و زمین
بهترین منابع که مطابق با کنکور 93و94 باشه کدومان؟
شیمی الگو بهتره یا ازمون فار؟؟ (فقط تست میخوام )
ببین این سوالت یه جوریه.سوالای کنکور رو نگاه کنی خیلیاش مشابه کتابای کمک آموزشی نیست.برای ریاضی اگر ضعیفی و آموزش میخوای کوله پشتی 2 جلد ( تست کم داره) اگر قوی ای خیلی سبز.اگر هم تست هم آموزش میخوای گاج که فقط پیش داره
زیست الگو ؟(فقط تست میخوام)
زیست بیشتر 90 درصد کتاب درسی بعد تست های کنکور بعد گاج بعد وقت کردی الگو
زمین مهروماه یا جمع بندی نشر برد ؟(اموزشم میخوام)
زمین جمع بندی برد من داشتم.کل زمین ها رو توی 80 صفحه خلاصه کرده.حالت اموزش نداره بیشتر کنکوریه.مهروماه رو هم ندیدم
ریاضی گاج یا جامع الگو؟
( فقط برا هر سه پایه باشه مهرماه میخوام بخرم نه برا تابستان)
الگو رو نداشتم اما نمونه صفحه ها رو دیدم تستای سنگینی داشت. گاج تا جایی که من دیدم فقط پیش رو داره که خیلی خوبه به نظر من.
فیزیک گاج دارم ولی انگار جواب گوی فیزیک امسال نبود با این حال چی بخرم یا تست های صفر تا صد رو هم بزنمخوبه؟
همون گاج خوبه.کتاب خوب نداریم کتابخون خوب داریم.همون گاج رو اگر چند دور همه تستا رو بزنی جوابگوعه
3-برنامه ریزی بلد نیستم کمک میخوام در این خصوص
سوالت خیلی کلیه.پیشنهاد میکنم برنامه فرصت برابر رو دنبال کن.نیازی نیست برای مشاور هزینه کنی
4- و اما مهم ترینش تکنیک های مسعودی در درس فیزیک به درد خورد یا نه؟؟
نمیدونم استفاده نکردم
5-سوالات کدوم موسسه به کنکور امسال تاکید میکنم امسال نزدیک تره؟(جامعه اماری و این چیزا مهم نیست چون ثبت نام نمیکنم و سوالارو ازاین سایت میگیرم
کانون تا حدی بیش از بقیه+ جامع های سنجش بسیار
6- تابستون میخوام کل عمومیا + زیست و ریاضی و شیمی سال سومو بخونم منطقیه؟
نظرمن اینه زیست پایه+ مباحث سنگین فیزیک مثل سینماتیک دینامیک الکتریسته جاری+توی عمومیا شما مثلا دینی بری بخونی یا تاریخ ادبیات به درد زیاد نمیخوره اما مثلا عربی رو بتونی یه دور کنی عالیه زبان فارسی قرابت آرایه بخونی عالیه.زبان کلوز ریدینگ شروع کنی عالیه.+ شیمی پایه مخصوصا سوم+ ریاضی یه سری مباحث که مشکل داری