سلام به كنكوري هاي عزيز
شما براي كنكور95چه سي دي هايي از موسسه ي افبا.ونوس.كنكوراسان است.شبكه100پيشنهاد ميديد؟
با تشضكر
ممنون ميشم جواب بديد
سلام به كنكوري هاي عزيز
شما براي كنكور95چه سي دي هايي از موسسه ي افبا.ونوس.كنكوراسان است.شبكه100پيشنهاد ميديد؟
با تشضكر
ممنون ميشم جواب بديد
ماهینی بهتره ایادفیلی دقیقا مثل کتاب مبتکرانش از اسم شروع میشه تا اخر ولی ماهینی مبحثی و تکنیکی تر درس میده درس میده
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
بستگی به سطحتون داره.اگه متوسط رو به پایین:کنکور اسان است(البته بعضی از دی وی دی هاش)
اگه متوسط رو به بالا افبا
برای زیست پیش 2 ، امید فراهانی (پرواز کنکوری ها ) بهتره یا چلاجور(افبا)؟؟؟؟
امید فراهانی که سوم رو فوق العاده ترکیب گفته . من تمامی تست های الگو رو که زدم از ایمنی ؛ نکاتش رو توی سیدی های سوم گفته ( البته من فقط اون نمونش رو دیدم و از کل سیدی هاش اطلاع ندارم).
چلاجور رو که اصلا نمونه هم نداره .
علی کرامت هم که برای زیست پیش کلا خوب کار نکرده برخلاف زیست پایش که خیلی خوبه .
من چون میشه گفت تقریبا تمام دی وی دی های مطرح کنکور رو دیدم و دارم و تقریبا برا همه درس هام ازشون استفاده میکنم این پیشنهاد های منه
زبان---شهاب اناری(بهترین دی وی دی هست برا زبان البته اگه سطحتون پایینه...سطحتون بالا باشه بیشتر وقت رو حروم میکنه با این که خیلی عالی گفته)
دینی---دکتر کریمی(فوق العاده عالیه) در هر سطحی باشین
عربی---ایادفیلی آفبا....ماهینی با این که بهتر درس داده ولی هر آن چیزی که بلده رو نیاورده رو دایره و انگار زوری آوردنش درس بده...اون حس رو که باید منتقل بکنه نمیکنه...به نظر من ایادفیلی نجوه درس دادن و انرژی که میذاره خیلی خوبه....البته عربی عمار تاجبخش که مال رهپویان هست هم بد نیست
ادبیات---پرواز احمدنیا....حجمش فوق العاده زیاده و تقریبا محاله بشه تو شیش ماه دیدش...ولی به همون نسبت عالی و کامله و جزوه اختصاصی فوق العاده کامل هم داره....ایرادشم اینه که ناقصه و تاریخ ادبیات و لغت و املا نداره که برای اونا میشه از رو کتاب کمک درسی خوند
ریاضی----آفبا فقط....هر چند خود مقدم نیا میگه که من تو دی وی دی هام خیلی ناقص گفتم ولی بهترین دی وی دی برا ریاضیه کنکور هستش
فیزیک----سادات آفبا خوبه....یحیوی هم خوبه...منتهی یحیوی ناقصه...آفبا کامله...به نظر من سادات آفبا
شیمی---آفبا مصلایی خیلی کامله و سبک درس دادنشم من شخصا خیلی دوس دارم
زیست---به نظر من دی وی دی خوب برای زیست وجود نداره....همه یه جورایی ناقص هستن...ولی با چیزای فعلی مووسه ونوس آرام فر خوب هستش....البته پیش 2 و گیاهی نداره که میتونید برای پیش 2 و گیاهی از فیلمای آفبا آقای چلاجور استفاده کنید که اونم تدریسش خیلی خوبه
زمین---شاید بگین زمین دی وی دی نمیخواد ولی زمین آفبا چلاجور خیییییلی عالیه و تو کمترین زمان بیشترین بازدهی رو میده بهتون
موفق باشید
When will those dark clouds all disappear
دوستان کسی زیست پیش 2 امیدفراهانی رو استفاده نکرده؟؟؟؟؟؟
توی چندتا سایت نمونه های دیگش رو دیدم به نظر خیلی شاخ میاد . حداقل نکات ترکیبش عالیه .
مبالغ هنگفت بابت دی وی دی های بازار صرف نکنین ,میتونین از همین لینک ذیل بصورت رایگان دانلود کنید , خیلی از دوستان هم از تدریس ایشون استفاده میکنن و راضی هستن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)