واسه قسمت مسایل شیمی چی خوبه ؟ کتابی که مسایلش قوی باشه
حرفاتون رو تایید میکنم به جز اون قسمتی که گفتین برای ژنتیک تخته سیاه بگیرم..من اتفاقا ژنتیک تخته سیاه رو دارم ولی هرگز حاضر نیستم دوباره بخونمش چون به جای اینکه بیاد مفهومی یاد بده وادار میکنه که ژنتیک رو حفظ کنیم نمونه ی بارزش هم قسمت شجره نامش هست که فهمیدن الگوی شجره نامه رو به صورت نکات کاملا حفظی یاد داده ...کلا از کتاب های انتشارات تخته سیاه متنفرم
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
به نظر من ریاضی تجربی فقط خیلی سبز فیزیک میکو گاج زیست الگو و میکرو گاج شیمی میکرو گاج یا مبتکران ولی میکرو گاج بهتره منظورم جامع گاج عربی گاج زبان گاج یا مبتکران یا کتاب کیاسالار ادبیات نمیدونم چ منبعی کامله دینی فقط گاج
سلام.من فیزیکم خوبه و فیزیک 3 رو کمابیش تستی کار کردم .برای درصد عالی تو فیزیک به نظرتون فیزیک پایه الگو رو کار کنم یا گاج نقره ای؟.گاج نقره ای رو دارم البته چاپ93 .
فیزیک باحال ترین منبع "معجزه ی فیزیک مهر و ماه" هستش. هم کم حجمه و هم نکته ها رو گفته ولی بیشتر برای جمع بندی خوبه اما هرکی نگیرتش کتاب خوبی رو ازدست داده.
برای شیمی سال سوم به نظرم خیلی سبز بهتره.برای چهارم هم همینطور.(من خودم شیمیه امسال رو 70 زدم با همین کتابا) البته برای جمع بندی هم از مهر و ماه استفاده کردم که خیلی خوب بود
دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
انیشتین
دوستان برای دین و زندگی کتاب گاج جامع خوبه یا جامع نشر الگو ؟ اخه کتاب درسی رو ندارم کتابی کیخوام که واقعا از لحاظ درسنامه کامل باشه کدوم کاملتره برا کسی که کتاب درسی نداره؟
اینجا تاپیک جامع و مادر هست لطفا اینجا بپرسین
بچه های این چ وضعشه همه یه تایپیک زده این کتاب خوبه این کتاب بده فلانو بهمان
بچه ها از این ب بعد اینجا میپرسین این کتاب خوبه یا بده و ... دیگ تایپیک جدا نمیزنین چون واقعا بچه ها گیچ میشن
خب حالا من بعد از یک سال و 3 ماه تحقیق و پرسش از بچه های باتجربه خخ ( کچلشون کردم از بس سوالای چرت و مزخرف و تکراری پرسیدم ) ب این نتیجه رسیدم
اختصاصی :
زیست:
کتاب درسی(واجب) + تابستون گاج + مهر به بعد الگو
شیمی:
درسنامه گاج یا مبتکران یا خیلی سبز+حل تستای گاج یا میتکران یا خیلی سبز+مهر به بعد اگر خر پولید الگو سال به سال اگه هم مثل ما بودجتون کمه ازمون فار
فیزیک:
(اگه نیاز بود کتاب اموزش فیزیک سال به سال الگو ) + تستای سال به سال الگو
یا فیزیک اموزش سال به سال الگو+تستای سال به سال الگو
ریاضی:
اگثرا میگن درسنامه ی پایه الگو و پیش گاج + تست های پایه الگو و پیش گاج
یا درسنامه ریاضی پیش گاج و خط ویژه گاج برا پایه + تست های پیش گاح و پایه خط ویژه گاج
زمینم هم:
کتاب درسی+جمع بندی نشر برد
یا درسنامه مهروماه+تست مهروماه
یا هم کتاب درسی +خیلی سبز
عمومی هم بعدا مینویسم @f68
سلام برای منبع فیزیک در تابستان دوم به سوم تجربی چه پیشنهادی دارید
کتاب فیزیک پایه گاج مناسب است یا کتاب فیزیک 2 گاج برای شروع یا حتی جامع خیلی سبز @mjplv
فکر میکنید جدیدترین منبع چی باشه ؟ برخی میگن الگو ولی اون ناقصه شیمی دوم و پیش 1 داره و بقیه معلوم نیست کی برسند !!برای من تجربی مبتکران درسنامه هایی با تکنیک سریع نداره اما هنوز بهترینه ولی مشکل تستهای کنکوره کسی پیشنهادی نداره اسم گاج و خیلی سبز هم نیارید چیز خاصتری نیستند.نظر بدید با دلیل @پریسافرد
من سال آینده میرم دوم و میخواستم ریاضی 2 رو پیش خوانی کنم
یه منبع میخواستم که درسنامه اش کامل باشه
یین این منابع کدوم بهتره ؟
- الگو
- خیلی سبز
- گاج (سیر تا پیاز ) @Soroush313
دوستان اگه میشه جواب این سوال منو بدید : می خوام کتاب زیست واسه زیست 1 بخرم . موندم که زیست الگو بگیرم یا جامع گاج . به نظرتون کدوم بهتره ؟ لطفا راهنمایی کنید @Alireza.arvin
سلام من میخوام اول رو سوالای ساده و متوسط حسابان تسلط پیدا كنم بعد برم نشر الگو بخونم از رو گاج سفید (البته چاپ 91شو دارم) بخونم یا 30سال كنكور قلمچی لطفا كمك كنید بچه ها مرسی @K0nkurii1111
مشاور
جامع ریاضی خیلی سبز گرفتم برای درصد بالا 70 خوبه عایا؟
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
مشاور
جواب منو میشه بدید؟
اینکه بازنده به دنیا اومدی از اجتماع توئه
اینکه بازنده از دنیا بری اشتباه توئه
بیباک
در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 16 مهمان)