زیست فاگوزیست با نشرالگو...فیزیک گاج....ریاضی خیلی سبز.....شیمی سال ب سال گاج......زمین مهروماه.....زبان کیاسالار.....دینی نشرالگو......ادبیات کتابچه های مبحثی نشرالگو......عربی گاج سفید و خیلی سبز فرقی ندارن
Say It To Your Self All The Time
You'll Have Nothing If
You Lose This Time Again.So Get It Together
متوسط ام ...
کتاب های سنگین اصلا نمیخوام چون واقعا جز اینکه وقته ادمو بگیرن به هیچ دردی نمیخورن
از یه طرف کتاب های خیلی دستو پا شکسته هم نمیخوام
کتاب جامع و خوب و مناسب سراغ دارین بگین لطفا ((فقط عمومی ))
همون جور که دوستمون گفت منظور بنده سطح درسی شما بود
اما معرفی منیع
برای ادبیات به نظرم کتابی نیست که کامل باشه و باید بسیار روی اون وقت گذاشت اما اگر اصرار داری و حوصله هم نداری به نظرم بهترین کتاب 2 جلد خط وژه گاجه که اساتید نابغه ای اون رو نوشتن!
برای عربی بهترین کتاب کم حجم (تا الان) کتاب زیپ اندیشه فائق است که البته یکی عیب داره و اون کم بودن تسته ولی وقتی اون رو ببینید به این نتیجه میرسید که با این حجم امکان قرار دادن تست بیشتر نبوده(کتاب های خط ویژه و جمع بندی خیلی سبز هم هنوز نیومدن ولی به نظرم مخصوصا کتاب خیلی سبز وقتی بیاد کتاب بسیار عالی میشه که جفتشون امسال میان و خط ویژه جلد یکش اومده) واگر کم حجم تر خاستید آفاردئون های فار هم بسیار خوبه!جمع بندی مهرو ماه و همایش دریافت رو ندیدم ولی دوستان خیلی ازشون تعریف کردن
برای دین و زندگی بازهم همون زیپ اندیشه فائق بدون چون و چرا بهترینه و حتی به نظر من کتاب هایی مثل گاج و الگو رو هم به چالش میکشه!خط ویژه هم خوبه
برای زبان هم کتاب های (فیل مبتکران-خط ویژه-زیپ اندیشه فائق-زرد مهروماه-جمع بندی خیلی سبز) هستن که نظر بنده روی دوتای اوله!
در ضمن در آخر باید خدمتتون بگم که ممکنه یه شخصی با خوندن این ها طی سال نتیجه بگیره و نیاز به کتاب حجیم نداشته باشه (مث خودم و اگه جزو این دسته هستید بهتون تبریک میگم و خوشبحالتون) ولی لزوما این اتفاق برای هر کسی نمی افته و امکان نتیجه ندادن نسبتا زیاده و به نطرم اگه مطمئمن نیستید ریسک نکنید ولی یه سناریو دیگه هم هست که اونم اینه شما اصلا قصد وقت گذاشتن روی عمومی ها رو ندارید که به نظر بنده باز هم این کار به شدت ریسک داره و توصیه نمیشه !
سوالی بود در خدمتم!
Say It To Your Self All The Time
You'll Have Nothing If
You Lose This Time Again.So Get It Together
ببخشيد ولي در كتاب فاگوزيست به طور قطع دياپدز لنفوسيت ها رو رد نكرده بلكه گفته در برخي منابع براي آن دياپدز در نظر مي گيرند و برخي ديگر براي آن دياپدز در نظر نميگيرن در ضمن تو جدولي هم كه تو كتابشون هست هر دو رو نوشته و گفتن با توجه به ساير گزينه ها بايد فهميد چه چيزي مد نظر طراحه
بازهم جسارت منو ببخشيد![]()
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان

والا تو چاپی که بنده مطالعه کردم در ابتدا توضیحاتی در مورد دیدگاه های موافق و مخالف داده شده بود که به نظرم اصلا نیاز نبود چون اگه طراح بخواد عبور لنفوسیت ها از جدار رگ ها رو چیزی بجز دیاپدز بگیره کاملا خارج از محدوده کتاب عمل کرده که واقعا بعیده چنین کاری بکنه!!!ولی خود آقای جوادی از عدم دیاپدز لنفوسیت ها حمایت کرده بود!!توی جدول هم فقط نوشته بود دیاپدز ندارد!!!خب همه ی این ها به ذهن دانش آموز جهت میده . با همه ی این ها،چنین مواردی توی فاگوزیست انگشت شماره و شاید توی چاپ های جدید برطرف شده(واقعا خبر ندارم!!).در کل این کتاب، از دید بنده واقعا کتاب خوبیه البته به شرطی که در کنارش کتاب درسی هم خونده بشه....موفق و موید باشید.
کتاب ژنتیک به زبان آدمیزاد و کتاب زیست گیاهی مهر و ماه خوبن؟؟ راستی من برای زیست سوم ویرایش جدید خیلی سبز دارم برای کنکور 95 همونو بخونم یا نشرالگو بگیرم؟؟راستی با وجود کتاب های نشرالگو به کتاب جامع زیست گاج نیازی هست؟؟

کتاب ژنتیک مهروماه خیلی خوبه ولی خیلی زیاده !!!!!! به جاش ژنتیک تخته سیاه بگیری بهتره . نشرالگو واسه زیست سوم بگیری بهتره . البته واسه تست وگرنه درسنامش به گرد پای خیلی سبز هم نمیرسه . زیست جامع گاج هم نکات خیلی خوبی داره که اگه بخونیش خوبه . البته واجب نیست . اگه وقت نداری همون الگو کافیه .
خواخشا این تاپیک رو جدا کنید، بکنید سه تا تاپیک
[CENTER]1) منابع کنکور (عمومی)
2)اختصاصی ریاضی
3)اختصاصی تجربی[/CENTER]
تو این تاپیکی ک الان هس هیچی نمیشه فهمید، همه چیز قاطی پاتیه
به نظرتون برای دوم تجربی فیزیک گاج بهتره یا نشر الگو یا...؟ فقط برای تست میخوام. کتابی معرفی کنین که باهاش بتونم رتبه خوبی در کنکور کسب کنم. راستی باید تست در طول سال تحصیلی زد یا در تابستون؟
در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 8 مهمان)