خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 38 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 563
    1. Top | #46
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      ریاضی تجربی چی پیشنهاد می کنین برا کسی ک هیچی بلد نیس
      66

2. Top | #47
      nak
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza69 نمایش پست ها
      ریاضی تجربی چی پیشنهاد می کنین برا کسی ک هیچی بلد نیس
      66
      میگن کانون ابی خوبه
      نمیدونم
      منم خوذم زیر خط فقرم

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      دوستان من واسه منابع بالاخره به جمع بندی زی رسیدم ..بعد از چهار روز تحقیق......
      .
      .درصورتی که بنظرتون هر کدوم خوب نیست جایگزین روبگی...رشته ریاضی
      1-شیمی:مبتکران سفید هر سه پایه
      2-فیزیک:میکرو طبقه بندی گاج هرسه پابه
      3-زبان:جامع مبتکران-درک مطلب مبتکران-تیک ایت گاج
      4-عربی:جامه خیلی سبز -جامع گاج برای تست زنی
      5-دینی:جامع میکرو گاج
      6-حسابان و ریاضی 2:میکرو یا همون خاکستری گاج
      7-دیفرانسیل:اول کوله پشتی برای تسلط بر موضوع و بعد تخته سیاه برای خوردن دیفرانسیل
      8:هندسه پایه(1و2):نشر الگو
      9:هندسه تحلیلی:فار +نشر اگو
      10:جبر و گسسته:فار +میکرو گاج
      11:ادبیات:قرابت <دریافت<املا و تاریخ ادبیات و لغت >الگو>
      12زبان فارسی:خیلی سبز
      .
      .
      و سوال مهم:کتاب های جامع سال چاپ رو رعایت کردن یعنی مثلا یه کتاب جامع با سال چاپ 94-95واسه کنکور 95مناسبه؟
      تخته سياه واسه ديفرانسيل كافيه بهترين درسنامه كتاباي بازاروداره هيچ نيازي به كوله پشتي نيست
      هندسه تحليليم گاج ميكرو خيلي بهتر از اون دو تاست

4. Top | #49
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان اگه میشه یه منبع واسه دروس ریاضی و همچنین فیزیک معرفی کنید که بتونم درصد بالایی تو کانون بزنم.برای سال سوم میخوام.{کتاب اموزشی باشه نه تست}
      مرسی

5. Top | #50
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZCracker نمایش پست ها
      دوستان اگه میشه یه منبع واسه دروس ریاضی و همچنین فیزیک معرفی کنید که بتونم درصد بالایی تو کانون بزنم.برای سال سوم میخوام.{کتاب اموزشی باشه نه تست}
      مرسی

فیزیک که من از دیوی دی مسعودی استفاده کردم راضیم

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

6. Top | #51
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      فیزیک که من از دیوی دی مسعودی استفاده کردم راضیم
      خیلی ممنون ولی کتاب نمیشناسید ؟ ریاضی و فیزیک {آموزشی}؟

7. Top | #52
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیست گاج سال به سال بگیرم یا جامع؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sara prs نمایش پست ها
      زیست نقره ای پایه و پیش 4 جلده
      مشاور

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظرم جامع رو بگیرید .
      موفق باشید .

... خدا آخر و عاقبت هممونو به خیر کنه ...

*** اللهم کن لولیک الفرج ***
      - ان شاء الله -

10. Top | #55
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنده تقریباً تمام کتب مطرح را در تمام درس ها بررسی کرده ام و برای دروس کتاب های زیر را پیشنهاد می کنم:

مطالعه ادبیات:

آرایه:چیزیست که باید با تمرین و تست یادش بگیرین و با خواندن مهارت کافی رو بدست نمیارین.

تاریخ ادبیات؛تاریخ ادبیات کارتونی نشر الگو

املا:املای خیلی سبز

لغت:لغت خیلی سبز

زبان فارسی:به واقع کتاب زبان فارسی خیلی سبز از سری کتاب های هفت خان که به تازگی چاپ شده است بهترین گزینه برای این درس شیرین!!! است.بنده لقمه مهرو ماه رو هم داشتم ولی این کتاب در یادگیری این درس واقعا به من کمکی نکرد.

قرابت:قرابت هم مثل آرایه ها با تمرین و تست روبه راه می شود...البته در این مورد خواندن کتاب تناسب مفهومی نشر دریافت تالیف استاد هامون سبطی توصیه می شه.

تست ادبیات:

تست زدن در ادبیات از ارکان مهم یادگیری این درس و آماده شدن برای کنکوره.در این باره کتاب جامع گاج نقره ای((ادبیات موضوعی گاج))توصیه میشه.

عربی:

درسی ست که اگه روش وقت بزارین به خوبی جواب می گیرید.توصیه بنده برای مطالعه قواعد این درس کتاب فوت و فن خیلی سبز و برای تست و نکات ترجمه هم گاج نقره ای ((گاج کامل))است.

دینی:

یک درس نمره بیار و واقعا ساده!!!برای مطالعه و تست در این درس از گاج نقره ای استفاده کنید.سعی کنید حداقل یک دور متن کتاب و پیام آیاتی که خود کتاب آورده است را بخوانید ..به اندیشه و تحقیق ها هم اهمیت مضاعف بدهید....در دوران جمع بندی هم استفاده از خط ویژه گاج واقعا جواب میدهد.

زبان:

بخاطر آسانی بیش از حد این درس در آزمون امسال،تست زدن برای درک مطلب و کلوز را کنار نگذارید!!!سعی کنید لغات و قواعد این درس را در طول سال به طور مستمر یاد بگیرید ...به احتمال بسیار قوی سال بعد درس زبان مجددا مشکل می شود اما نه در حد سال 93 و 92...
      برای مطالعه و تستِ کلی کتاب جامع مبتکران و برای لغات داخل کتاب تیک ایت گاج پیشنهاد می شود....توصیه بنده این است که لغات خارج کتابِ مهم را از کتاب لقمه ی (1201 لغت خارج کتاب) مهروماه یاد بگیرید.

زمین شناسی:

همان طور که می دانید این درس مظلوم برای علاقه مندان به داروسازی حائز اهمیت است و در رتبه کل شما هم تاثیر می گذارد...برای این درس کتاب واقعا جمع و جور و فوق العاده جمع‌بندی طلایی و همایش زمین‌شناسی تالیف دکتر چلاجور توصیه میشه.برای کسانی که می خوان وقت بیشتری بذارن کتاب جامع مهروماه گزینه مناسبیه.

ریاضی:

اگر با کتاب جامع مهروماه مشکلی ندارید این کتاب بهترین گزینه برای شماست...اما اگر مشکل دارید بین خیلی سبز و گاج((فقط پیشش به درد بخوره))یکی رو انتخاب کنید(ترجیحا گاج)پیشنهاد میشه.برای جمع بندی هم خط ویژه گاج شدیدا توصیه میشه.

زیست::::

کیه که ندونه زیست قلب تپنده کنکور تجربیه؟؟؟!!به واقع می دانید بخش قابل توجهی از موفقیت شما در این رشته تحصیلی می تواند در گرو بالا زدن این درس باشد...راز موفقیت شما در این درس مطالعه عمقی خود کتاب درسیست....بله خود کتاب درسی!!برای رفع ابهام مطالب مبهم می تونید از درسنامه های کتاب 8000 تست گاج استفاده کنید...برای تست زنی اولویتتان کتاب های زیست نشر الگو تالیف آقای اشکان هاشمی باشد....البته برای کسانی که تازه شروع به خواندن مفهومی زیست کرده اند یا تا حالا توی باغ نبوده اند شروع با این کتاب جیز و حتی خطرناک است اگر چنین شرایطی دارید ابتدا از گاج نقره ای شروع کنید و سپس از کتاب نشر الگو استفاده کنید....اگر باز هم دوست دارید وقت بیشتری برای زیست بگذارید کتاب فاگوزیست گزینه خوبیست البته این کتاب بسیار پر حجم است و یک نکته منفی دیگر نیز دارد:گاهی اوقات متضاد با کتاب درسی و اطلاعات دانش آموز دبیرستانیست!به عنوان مثال فاگوزیست رسما دیاپدز برای لنفوسیت ها را رد کرده است در حالی که دانش آموز هر چند غلط باید در کنکور 94 . بر پایه کتاب درسی می پذیرفت که لنفوسیت ها دیاپدز دارند!!اما در کل این کتاب پیشنهاد میشود...

فیزیک:

با این که فیزیک امسال به ظاهر سخت بود اما در واقع این گونه نبود!!چیزی که باعث شد فیزیک امسال دشوار به نظر بیاید خروج سوالات از ریتم تکراری چند سال اخیر بود!!!البته برخی سوالات عمده ی جنبه محاسباتی خود را از دست داده و مفهومی تر شده بودند.برای این درس کتاب گاج نقره ای به شرطی که به خوبی مطالعه شود کاملا کافیست وبرای یک درصد معقول نیاز به کتاب تست بیشتر،واقعا نیست.البته برای کسانی که عشق فیزیک اند و دوست دارند این درس را در کنکور بالاتر هم بزنند و هم چنین کسانی که شدیدا وسواسی اند!!!! کتاب های فیزیک خیلی سبز و نشرالگو پیشنهاد می شوند.برای جمع بندی هم کتاب فیزیک مهروماه خوب است اما بهتر است آن را با کتاب فیزیک جمع بندی خط ویژه گاج که به زودی منتشر می شود مقایسه و یکی را انتخاب کنید.

شیمی:

شیمی هم از آن درس های واقعا سرنوشت ساز است!!سوالات شیمی سال 94 گرایش عمده ای به شیمی آلی داشت...سعی کنید هر فرمول ساختاری ای را که در کتاب می بینید فول شوید.به هیچ واکنشی رحم نکنید!!! و در یک کلام کتاب درسی را بجوید و چند بار هم بجوید به این کار چی می گفتن ؟؟؟آفرین ... !!به این جملات گوشه،کنار کتاب درسی که می گوید هدف کتاب درسی حفظ فرمول های شیمیایی و فلان و بهمان نیست!! ابدا توجه نکنید!!!بهترین گزینه برای این درس جلد های (واجب)کتاب مبتکران است البته کتاب گاج هم گزینه خوبیست اما اگه بخواین دقیقا بگم باید بگم که از لحاظ درسنامه ای مبتکران و از لحاظ تست گاج یکم بهتره ولی در کل مبتکران توصیه میشه.در خرید کتاب های تست نشده و جدید کمی تعلل کنید چون این دو کتاب واقعا امتحان خودشونو پس دادان...برای جمع بندی هم جمع بندی خط ویژه (در دو جلد) توصیه میشه.

توجه: فعلا در خرید کتاب عجله نکنید تا کتاب ها با ویرایش 95 و مطابق با کنکورتون بیاد...تو تابستون هم حتما به عربی بهای ویژه بدبد نگید تا کنکور یادم می ره پس مرور این وسط چکارست؟؟

در ضمن از شما خواهش می کنم تا با حضور در تایپیک نمونه جزوه مفهومی-تکمیلی نظراتتون رو درباره ی این جزوه ارائه کنید تا جزوه نهایی قابل قبولتر بشه.موفق و موید باشید....
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
      ویرایش توسط moho : 29 خرداد 1394 در ساعت 19:37

11. Top | #56
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      در ضمن بنده نمی توانم در مورد ویرایش جدید کتاب های زیست خیلی سبز نظر بدهم چون اون ها را بررسی نکرده ام...زحمت این یکی دیگه به دوش خودتونه!!

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sara prs نمایش پست ها
      به نظر من سال به سال خیلی سبز

جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
      با خويشتن در جنگم
      از خود عبور مي کنم
      تو آن سوي من ايستاده اي
      و لبخند مي زني
      و لبخند تو آن قدر بها دارد
      که به خاطرش از آتش بگذرم
      من طلا خواهم شد
      مي دانم .

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دوستان زیست سال دوم مزینانی فوق العادست. با خوندن اون سوالات کنکور سال دوم واستون مثل آب خوردن میشه. ولی خب مشکل بزرگی داره اونم این که رنگ نوشته ها مشکیه و سردرد میگیره آدم.
      ادبیات دوم : محوری
      هندسه دوم : پرسمان
      دین و زندگی دوم : پرسمان
      عربی دوم : الگو
      فیزیک دوم:الگو
      ویرایش توسط Mahdi1377 : 29 خرداد 1394 در ساعت 19:47

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ZCracker نمایش پست ها
      دوستان زیست سال دوم مزینانی فوق العادست. با خوندن اون سوالات کنکور سال دوم واستون مثل آب خوردن میشه. ولی خب مشکل بزرگی داره اونم این که رنگ نوشته ها مشکیه و سردرد میگیره آدم.
      زیست کنکور و آب خوردن؟؟؟؟رتبه یک تجربی هم چنین چیزی نمی گه!!!

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      زیست کنکور همش که نه !!!!!! زیست کنکور مربوط به سال دوم دبیرستان
      همه ی شکل ها رو هم خوب توضیح داده ولی حیف فونتش خیلی بده هم ریزه هم مشکی.وگرنه برای سوم هم مزینانی می گرفتم نه نشر الگو

صفحه 4 از 38 نخستنخست ... 34514 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)