اینم از شانس ما.
حالا که کنکور دادیمو خلاص و چند روز دیگه قراره نتایج انتخاب رشته بیاد ، یادشون افتاد لایحه تصویب کنن![]()
اینم از شانس ما.
حالا که کنکور دادیمو خلاص و چند روز دیگه قراره نتایج انتخاب رشته بیاد ، یادشون افتاد لایحه تصویب کنن![]()
مردم شهری که همه در آن می لنگند ,
به کسی که در آن راه می رود می خندند .
ینی ممکن هست باز ی قانون تصویب کنن و بگن کسایی ک دیپلم مجدد گرفتن نمیتونن تو رشته ای جز رشته دیپ مجدد کنکور بدن !!؟؟؟
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
حالا من با بدبختی کار دیپلم مجدد انسانی جور کردم همون طور پیشنهاد داده بودید همه درسا شهریور گرفتم فقط ۴ درس دی امتحان بدم. آیا همین ادامه بدم یا برم دیپلم تجربی خودم بگیرم .کدومش بهتره به نظرتون
از یه موضوعی میترسم که من دیپلم تجربی و پیش تجربی دارم حالا دیپلم انسانی بگیرم وکنکور تجربی بگیرم بعد کنکور به مشکل نخورم و سازمان سنجش گیر نده
من رفتم مدرسه بزرگسالان
گفت 5 دقه زودتر میومدی اسمتو رد میکردم
ولی الآن هیچ فایده ای نداره
برو واسه دی
گفتم لابد حکمته ولی الآن کار خدا رو میبینی؟
البته هنوز قطعی نیست ولی...![]()
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
واقعا طرح نامردييه
اگه تصويب بشه خيليا شاد ميشن خيليا هم صدمه ميبينن فقط كل كشور معدلاشون مياد بالا
دوست عزیز قبلا هم تو یکی از تاپیکا گفتم ! این ترمیم معدل مث پشت کنکور موندن
درصدی پیشرفت میکنن
درصدی هیچ تغییری نمیکنن
درصدی هم نتیجه ی بدتری میگیرن
فقط اونی نتیجه میگره ک از این کارش ی هدفی داشته باش !
اگ نه کسی رشته پرستاری بخواد با معدل 12 هم میتونه قبول شه
پس رقابت بازم بین هموناس ک از اول درس میخوندن فقط شاید تعدادی ب این جم اضاف شن ک باز خود کنکور غربال میکنه نا لیاقتارو
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...

تبریک می گم به همه ی دوستانی که چشم انتظار چنین قانونی بودن ... اما این مورد نامردی نیست چون تو خود کنکور که اصل مطلبه میشه بارها و بارها شرکت کرد و از طرفی این مورد حداقل از دیپلم مجدد بهتره ... باید به هر کسی فرصت مجدد داد شاید تو یه برهه ای از زمان نتونسته خوب مطالعه کنه و علی رغم خواستش معدلش پایین اومده ... حداقل از بار روانی قضیه برای بچه های سال های بعد کم میشه و یه جورایی تا 90 % تعیین نتیجه مجددا میفته به گردن کنکور ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)