مبتکران فقط اسم در کرده من خودم بالغ بر 15 کتاب شیمی خوندم ولی از نظر من گاج نقره ای حرف نداره هم حجمش معقوله هم چرت وپرت نداره خلاصه و مفیده اگه کسی میخواد شیمی بالای 50 بزنه توی کنکور های اخیر باید 1- پایه خوبی داشته باشه 2- المپیادی باشه من هر دو تا را داشتم
درسنامه هاش 95 درصد کتاب رو پوشش میده و اون 5 درصد هم بعضی حاشیه ها و زیر عکس ها هست که تو درسنامه نیست البته توی تست های تالیفیش اونارو اورده
به نظرم اول مبتکران رو خوب بخون چون خیلی خوب و مفهومی توضیح داده بعد یه بار کتاب رو روخوانی کن و هر نکته ی اضافی توی کتاب دیدی اضافه کن به همون درسنامه
بچه های ریاضی مدرسه ما کتاب جامع گاج رو برای شیمی خوندن و بچه های تجربی مبتکران ( چون معلم شیمی ها متفاوت بودن ) ولی توی ازمون ها ما تجربیا موفق تر بودیم اینطوری که میگفتن زیاد جالب نیستش البته من به کتابای گاج خیلی علاقه دارم و فیزیک و دینی و ریاضی و ... رو از رو گاج میخونم و فقط یه مبتکران دارم که اونم شیمیه
یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن
یا به اندازه تلاشت آرزو کن
سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری
وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی
من پیشنهاد میکنم صبر نکن و بخر (حداقل یکیشون رو)چون با تیپ سوالات کنکور ریاضی که دقایقی پیش دیدم بخوان تست هارو بازنویسی کنن بیش از دو ماه طول میکشه چون باید سوال طرح بشه بعد پاسخنامه و .... تهیه کردن طبیعتا طول میکشه . صبر کردن صلاح نیست
من سایت مبتکران رفتم ولی اصلا خبری از ویرایش جدید نیست
بازرگان جيگر منه اما انگار اين طراحاي شيمي كنكور باهاش لج كردن
طراحاي شيمي خيلي بيشعور شدن جديدا ، اقا بگو اتان چند كربن داره تا منم جواب بدم
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)