شيمي2:الگو تاليف علي فرزاد تبار كه تير ماه چاپ ميشه
شيمي3:گاج
شيمي پيش:الگو تاليف مسعود جعفري البته پيش2 امسال چاپ ميشه
با توجه به سطح سوالات شيمي اخير كتاب هاي خيلي سبز و مبتكران براي آموزش و تست زني متوسط و نه سنگين عالين
شيمي2:الگو تاليف علي فرزاد تبار كه تير ماه چاپ ميشه
شيمي3:گاج
شيمي پيش:الگو تاليف مسعود جعفري البته پيش2 امسال چاپ ميشه
با توجه به سطح سوالات شيمي اخير كتاب هاي خيلي سبز و مبتكران براي آموزش و تست زني متوسط و نه سنگين عالين
ببینید منابع شیمی منابع زیاد باهم فرقی باهم ندارن!
من خودم تست مبتکران رو پیشنهاد میکنم!هم حجمش معقوله و هم توضیحاتش خوب و کافی!
حجم خیلی سبز یکم زیاده!ولی یه خوبی داره اینکه سوالای سطح بالا رو جداکرده و تحت عنوان سری zاورده!
اما در مورد گاج!این رو من دست یکی از دوستام دیدن و یه چنددقیقه باهاش ور رفتم!درسنامه ها خلاصه تر از مبتکران هست اما خوبه!تست هم معمولا به جز تست های خود آزمون های گاج بعضی از تالیفی ها خوب هستند!مثلا خیلی تعجب کردم وقتی دیدم سوالای متوسط و نسبتا سختی رو که ما واسه المپیاد کار میکنیم آورده تو آزمون های گاج!حجمش هم که نسبتا زیاده!
در کل زیاد فرقی ندارن فقط و فقط باید حوصله کنی و با دقت بخونی .
گوش دادن به هر حرفی نمی صرفه
رادیو زندگی رو موج منفی نمی چرخه
شیمش فقط خط ویژه![]()
بجا اینکه جمع روخونین برین 10 بار خط ویژه رو بخونین بالا 80 میزنن
run forrest runnn
جامع که فعلا اصلا نگیر چون شیمی پیش تغییر زیادی کرده و انتشارات باید ویرایش کنن کتابارو
تکی هم فقط دوم و سومو خواستی بگیر تا یه فکری واسه شیمی پیش بکنن بعد پیش بگیر
بنظر من پیش خوانی خواستی بکنی از کتاب درسی بکن کمک درسی شیمی پیش رو ماه مهر بگیر تا انتشاراتها واسه شیمی پیش چند تا ویرایش بکنن کتاباشون بهتر بشه![]()
ویرایش توسط El3RAH1M : 20 خرداد 1394 در ساعت 17:54
میگم این همه سنجش میگه همه چیز تو کتابه اگه کتابو خط به خط از بر باشی، شیمی چند میزنی؟؟ حدود مثلا............
سلام
آموزش مبتکران حرف نداره ولی با ویرایش جدید کتابها تستهاش به درد لای جرز میخوره
واسه تست ی چیز دیگه بگیر
جامع مهروماه خوبه برات(فقط تست رو میگم ها!درسنامه اش اصلا خوب نیست)
کلا مبتکران کتاب خوبیه
خیلی از دوستان میگن مطلب اضافه زیاد داره و وقت نمیشه خوند و .... اما واقعیت اینجاست که اون مطالب اضافه برای درک و فهم بهتر مطالب گفته شده و حجمش درسته سنگینه اما وافعا مطالب رو خوب و دسته بندی شده گفته به نظرم برای شیمی دو مبتکران کتاب تستش رو بگیر که درسنامه داره پشتش برای شیمی سه من میخوام مبتکران بگیرم البته میگن کتاب خیلی سبز شیمی داره با مبتکران برابری میکته
دوستم همایش بابایی شرکت کرده بود همون که با بهمن بازرگان کتاب نوشته بهشون گفته کتابای بازار هیچکدوم به درد نمیخوره بندازید بیرون گفته اگه امسال طراح شیمی کنکور از خر شیطون پایین نیمد باید سبک کتابا عوض شه پس فعلا کتاب درسی بخون تا ببین چی میشه.ولی در کل اگه من میخواستم دوباره کنکور بدم رو کتابای الگو سرمایه گذاری میکردم گرچه خودم دیر فهمیدم
?
با سلام
کتاب مبتکران سال به سال را پیشنهاد می کنم
البته کتاب خیای سبز و جامع گاج هم خوب می باشند ولی با تئجه به اینکه گفتید در سال دوک ضعیف هستید کتاب مبتکران زبان ساده تری در بیان مفاهیم دارد و خیلی سبز هم کتاب سال دوم ندارد
موفق باشید
دستانی که به سوی آسمان بلند میشوند هیچ گاه خالی بر نمی گردند.برای هر گونه مشاوره و برنامه ریزی رایگان ، معرفی بهترین منابع آموزشی کتب و سیدی های آموزشی با شماره 09381645169 تماس بگیرید.
www.piruzanpub.ir
دوستان مبتکران مثلا برای هر فصل یه درسنامه کامل اورده و بعد کلا تست یا نه درسنامه هاش جدا از هم هستن؟
در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
خطی نوشته بود:
"من گشته ام نبود !
تو دیگر نگرد
نیست!"...گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
هرگز
"نگرد! نیست"
سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)