موندی درگیر منبع و کلاس و مشاور نشو
اگه از لحاظ عرف جامعه بخوای...اگر از لحاظ مالی (برای خرج دانشگاه و بعد ساپورت مالی برای کار) تامینی برو آزاد یا غیر انتفاعی
ولی اگه از لحاظ منزلت اجتماعی و یا تامین نبودن...بمون پشت کنکور و یه دانشگاه خوب قبول شو...
در ضمن اگر موندی پا پس نکش چون از دو لحاظ مورد تمسخر واقع میشی(حرفای اطرافیان): 1.سال اول قبول نشدی! 2.اینهمه یه سال موندی آخرش آزاد قبول شدی!!
منطقی تصمیم بگیر و در کمال ارامش![]()
اخه این چه استدلالیه؟اگه ریاضی ومهندسی نبود پزشکی پیشرفت میکرد؟دستگاه های احیا بیمارستان ها و لوازم وتجهیزاتی که بیماران بدحال که خودشون قادر به تنفس نیستن با کمک اونا تنفس میکنن اختراع میشد؟خوب برادر من اینا همش با مهندسی و علم ریاضی و الکترونیک اختراع شده وجون انسانها رو جات میده!
شما ایرانو درنظر نگیر فقط لطفا این یه چیز واضحه که علم ریاضی علمی هست که همه شاخه های علم به اون وابسته هستند
زندگی درک همین
اکنون
است!
به نظر من پشت کنکور موندن به شرطی خوبه که بتونی برای سال بعد تجدید قوا کنی با قدرت بیشتری کنکور بدی و بتونی رتبتو ببری بالا![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
اگه سخته واست تنهایی درس بخونی که برو ولی به نظرم آیندتو به خاطر اینکه دوستات میرن دانشگاه خراب نکن.ارزششو داره بمونی.
امیدوارم هر تصمیمی که میگیری در آینده به خاطرش خودتو سرزنش نکنی.
پشت کنکوری شدن به نظر شخصی بنده برای رشته ریاضی چندان جالب نیست
من خودم تجربی هستم و میخوام امسال پشت کنکور بشینم اما برای ریاضی چندان توصیه نمی کنم به چند دلیل
1-شما هر رتبه ای هم بیاری بستر بیش از 90درصد رشته ها در غیر انتفاعی و ازاد اماده است (تجربی نمیشه رشته های خوبش را غیرانتفاعی یا ازاد با هر رتبه ای بری دیگه فوقش باید 3هزار بیاری )
2-تعداد رشته های ریاضی زیاد است و تفاوت زیادی بین رشته های ان نیست یعنی شما هر رشته ای درس بخوانید و ان را مدارک بالا بدست اورید به هرحال تفاوت زیادی در اخر بر سر در امد ان نیست (اما در تجربی خب متفاوت است مثلا پزشکی با پرستاری چندان قابل مقایسه نیست )
ویرایش توسط saj8jad : 17 خرداد 1394 در ساعت 21:47
احساس نمی کنید برای اظهار نظر در رابطه با خوشبختی و بدبختیه دانش آموزان ریاضی کوچیکتر ازین حرف ها هستین؟؟ کسی که از ریاضی خوندن پشیمون بشه لیاقتش رو نداشته...... و اگر هم پشیمون بشه به خودش مربوطه... جایگاهی برای اظهار نظر در این رابطه ندارین
روزی
خواهم آمد و پیامی خواهم آورد
.
.
.
مادیان تشنه , سطل شبنم را خواهم آورد
خر فرتوتی در راه من مگس هایش را خواهم زد.
خواهم آمد سر هر دیواری میخکی خواهم کاشت.
پای هر پنجره ای شعری خواهم خواند.
هر کلاغی را کاجی خواهم داد.
مار را خواهم گفت: چه شکوهی دارد غوک!
آشتی خواهم داد.
آشنا خواهم کرد.
راه خواهم رفت.
نور خواهم خورد.
دوست خواهم داشت.
جمع کنید بابا انگار ادم اومده مدرسه ابتدایی هرکی قدرت انتخاب داشته رفته رشته ای که دوست داشته این بحثای بچه گانه دیگه برای چیه
من عنوان تاپیکو دیدمو نظرمو مینویسم...اگر تکراریه ببخشید...
کلا از 2 حالت خارج نیست:
1-یا میخوای با درس خوندن زندگی آیندتو بچرخنی
2-یا میخوای درس یخونی به خاطر عشقو علاقه ای که به علم داری
چون من از نوع 1 هستم اونو باز میکنم:
رشته های خاصی هستن که میتونن تورو از نظر مالی کاملا تامین کنن:
تو تجربیا 3تا رشته تاپ...تو ریاضیا کمتره(شاید نفت در حد رشته های تاپ تجربی باشه) به خاطر همین میرن کارشناسیو میگرن میان کنکور تجربی میدن!!!
حالا اصل نتیجم ازین حرفا اینه:
برای قبولی ازین رشته ها اگر 5سالم پشت کنکور بمونی بازم میرزه...شما خیلیاتون 18-19 سالتونه احساسی و بی تجربه هستین شاید 1 سال به نظرتون خیلی زمان زیادی بیاد در صورتی که من الان فامیل دارم 29 سالشه تازه با من امسال آزمون yos رو داد...حداقل 10تا از رفیقام که رشتشون ریاضی بوده کارشناسیو گرفتن یا سال سوم انصراف دادن سال قبل و امسال کنکور تجربی دادن و میدن...
اما اینجا اساسیترین نکته اینه:
اگر مطمئنی قبول میشی پشت کنکور بمون...خود فریبی نکن, اگر نمیتونی به هر دلیلی قبول شی برو به فکر رشته های دیگه یا شغل آزاد, چون درآمد شغل آزاد از خیلی رشته های دیگه بیشتره...
منم با اجازه شما دومی رو باز میکنم
وقتی میری دنبال علاقت خود به خود کار و پول و ایندتو برات میاره تو اموزشگاه یه استاد زبان داشتیم از رشته مهندسی مکانیک دانشگاه اصفهان انصراف داده بود رفته بود زبان رو خونده بود و بعدش تو بلژیک دکترای زبان گرفته بود الان علاوه بر کلاس زبان کارمند صدا و سیما هستش و هر وقت تو هرجای کشور همایش داشته باشن با مهمون خارجی میفرستن دنبالش و خودش میگه با پول هنگفت
پس علاقه هم مهمه
اما نظر خودم من که کلا نمیمونم پشت کنکور مگه اینکه به رشته مورد علاقم یعنی مهندسی شیمی نرسم اما خب به طور کلی پشت کنکور موندن یه همتی میخواد که من ندارمش
یه عذر خواهی هم بکنم از داداش NaKayama@ که حرفای ایشون رو من ادامه دادم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)