سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
من زمینی هم رو هوا حرف نمیزنم ! نمیخاد منبع بیاری منبع رو هم یکی مثل من و تو نوشته ماهیچه های مژکیتو رو قشنگ منقبض کن ببین تو همین کنکور خودمون تعداد ریاضیا چقدر هست و تعداد تجربی ها چندتا !!!؟؟؟؟
مهندس هم محترمه سطح سواد داره اگرم نبود به قول خودت همه توه خرابه زندگی میکردن ما مثل شما سطح علمی و سواد کسی رو زیر سوال نمیبریم !
مملکت هم دکتر میخاد همم مهندس ....
منم عین تو که الان نمی دونم مهندسی یا نیستی یا حالا به هر حال جز ریاضی هستی ...جز ریاضی و مهندسی ها هستم ولی نمیام پزشک ها و سطح علمیشونو زیر سوال ببرم!
کوته بین و سطحی نگر نباش
اگه میدونین سال دیگه اوضاعتون مثل امسال نخواد بود بشینین بخونین ارزش داره ولی اگه سال دیگه ام همین اشه و همین کاسه عمرتون هدر میره...حالا شما الان نمیخواد به سال دیگه فکر کنین امیدتون ب خدا باشه.
رك بگم
اگه كه توكار پارتي داريد كه مشخصه بايد همين امسال بريددانشگاه
اگرم نه : همونطور ك بچه ها هم گفتن رياضي خيلي بازار كار نداره و فقط بايد بري دانشگاه خوب كه بتوني كار پيداكني
اگه به خودت اطمينان داري كه ميتوني با همت بخوني پس بمون و بخون ، اگرم نه كه بنظرم الكي يكسال وقتت تلف ميشه
يه نكته ديگ هم اين كه تو دانشگاه خوب و البته رشته خوب بري ، كارهست و فقط بايد دانشگاه هم سفت بگيري و ول نكني
n نفر ميشناسم كه توي دانشگاه درست حسابي بودن و به ارشد نرسيده چن تا جا ميخوانشون...
ببین رشته ریاضی دانشگاه و ... خیلی مهم نیست و موفقیت تو کار مهم
اگر توانایی هزینه آزاد رو داری و میتونی قبول شی برو.
من خودم اگر ریاضی بودم و مثلا برق سراسری میخواستم و قبول نمیشدم بدون شک می رفتم آزاد. یا مثلا اگه به رشته های دیگه مثل مکانیک و پلیمر و حالا هر چی علاقه داشتم اونارو هم می زدم
اگر توانایی قبولی اون رشته رو توی آزاد دارید برید. من خودم از پیام نور خوشم نمیاد ولی پیام نورم اگر مشکلی باهاش ندارید برید.
این حرف نه توهین نه چیزی ولی رشته های ریاضی ارزش موندن پشت کنکور رو نداره چون مثلا سراسری تا 1000 میگیره آزاد تا 50.000 و شما در هر صورت قبولید و مدرکتون هم خیلی فرق نمی کنه و مهم کار شماست ولی تو تجربی سراسری تا 1000 و آزاد مثلا تا 2000 واسه همین پشت کنکوری زیاد داره
بیخودی وقت خودتونو تلف نکنید
بچه ها توی رشته های تجربی رشته ای به اسم ریاضیات و کاربردها یا خود ریاضی داریم ؟
اگه اره چی هست؟ تهش چی مبشه؟
ی سوال؟من مطمئنم که امسال رتبم ب پزشکی نمیرسه و رتبم خیلی بد میشه.یعنی امکان داره با پشت موندن کسی بتونه خیلی پیشرفت کنه؟
چون فقط پزشکی تبریز میتونم برم که رتبه زیر 600-700 میخواد.یعنی من اگه خیلی تلاش کنم میتونم این رتبه رو بیارم؟؟
نه بابا به هیچ وجه ارزش نداره خسته میشی ولی برای کسایی که هدف دارن خستگی معنی نداره
سعی کن همین امسال کار رو تموم کنی که به سال بعد کارت کشیده نشه
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
21
سوال منم همینه میشه با تلاش فراوان ممکنش کرد؟ من معدلم خیلی پایین از اون می ترسم یعنی مگه همه رو 100 بزنم
یعنی میشه راستی من دوستی ندارم کسیم ندارم همیشه ام تنهام وقتم قبلا با فیس بوک پر میشد و...
اگه وایستم پشت کنکور بنظرتون میشه پزشک شم البته من تصمیمما گرفتم فقط میخام بدونم نظر شما چیه
داداش اگه هدف واقعی داری بمون و کاملا تلاشتو بکن و اگه به فکر اون شنبه ی رویایی هستی نه!
اگه طاقت موندن نداری برو آزاد اون رشته ای که دوسش داری و سعی کن تا کنکور ارشد معدلتو بالا ببری و کنکور ارشد یه دانشگاه تاپ قبول شی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)