X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 66
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      والا تجربیا بدبخترن..جای سوزن انداختن نیست اینور... اسب با بارش گم میشه انقدر شلوغه..
      شلوغه صدات نمیاد بلندتر داد بززززززززززززززن

رفع الاسپم : به نظر من برو . صرفا کارشناسی پیش روت نیست . واسه پیدا کردن کار اصل کاری ارشد و دکتراس که واسه اون میشه تلاش کرد .
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

​

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      اولاً من هیچ توهینی نکردم و در مورد بار علمی صحبت کردم و این یه فکته. برو ده تا سایت خارجی سرچ کن ببین، من برات منبع آوردم ولی شما روی هوا صحبت میکنید. در ضمن هم قطاری شما هم ریاضی ها را با رفتگرها مقایسه کردند، اون مشکلی نداره؟ نه؟

اگه مهندس ها نبودند هیچ ساختمانی حضور نداشت و شما الآن توی خرابه زندگی میکردید.
      من کاری به این مقایسه ها و .... بچه گانه ندارم . اصلا هم نمیخوام با کسی بحث و دعوا بکنم . فقط اینو به خدمت شما عرض کنم اگه پزشک نبود احتمالا بر اثر بیماری های شدیدی که بشر رو درگیر کرده الان نسلمون منقرض شده بود جناب اون موقع نه مهندسی میبود نه وکیلی نه ...
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

​

3. Top | #33
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      اولاً من هیچ توهینی نکردم و در مورد بار علمی صحبت کردم و این یه فکته. برو ده تا سایت خارجی سرچ کن ببین، من برات منبع آوردم ولی شما روی هوا صحبت میکنید. در ضمن هم قطاری شما هم ریاضی ها را با رفتگرها مقایسه کردند، اون مشکلی نداره؟ نه؟

اگه مهندس ها نبودند هیچ ساختمانی حضور نداشت و شما الآن توی خرابه زندگی میکردید.
      من زمینی هم رو هوا حرف نمیزنم ! نمیخاد منبع بیاری منبع رو هم یکی مثل من و تو نوشته ماهیچه های مژکیتو رو قشنگ منقبض کن ببین تو همین کنکور خودمون تعداد ریاضیا چقدر هست و تعداد تجربی ها چندتا !!!؟؟؟؟

مهندس هم محترمه سطح سواد داره اگرم نبود به قول خودت همه توه خرابه زندگی میکردن ما مثل شما سطح علمی و سواد کسی رو زیر سوال نمیبریم !

مملکت هم دکتر میخاد همم مهندس ....

منم عین تو که الان نمی دونم مهندسی یا نیستی یا حالا به هر حال جز ریاضی هستی ...جز ریاضی و مهندسی ها هستم ولی نمیام پزشک ها و سطح علمیشونو زیر سوال ببرم!

کوته بین و سطحی نگر نباش

4. Top | #34
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط milad 22 نمایش پست ها
      من کاری به این مقایسه ها و .... بچه گانه ندارم . اصلا هم نمیخوام با کسی بحث و دعوا بکنم . فقط اینو به خدمت شما عرض کنم اگه پزشک نبود احتمالا بر اثر بیماری های شدیدی که بشر رو درگیر کرده الان نسلمون منقرض شده بود جناب اون موقع نه مهندسی میبود نه وکیلی نه ...

دادا ما هم همینی میگیم نه مهندس رو بردیم زیر سوال و نه میگیم دکترا بی سوادن و...

تازه رو حرف خودشونم بخای نظر بدی ...مهندس نباشه میشه تو خونه خرابه زندگی کرد ولی بدون دکتر میمردی و هیچ اثری هم از خودت نبود ! که هر چند این حرفا برا بچه هاس

ولی طبق گفته خودشون عرض کردم

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اگه میدونین سال دیگه اوضاعتون مثل امسال نخواد بود بشینین بخونین ارزش داره ولی اگه سال دیگه ام همین اشه و همین کاسه عمرتون هدر میره...حالا شما الان نمیخواد به سال دیگه فکر کنین امیدتون ب خدا باشه.

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      اگه فکر میکنی میتونی بخونی بمون
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رك بگم

اگه كه توكار پارتي داريد كه مشخصه بايد همين امسال بريددانشگاه

اگرم نه : همونطور ك بچه ها هم گفتن رياضي خيلي بازار كار نداره و فقط بايد بري دانشگاه خوب كه بتوني كار پيداكني

اگه به خودت اطمينان داري كه ميتوني با همت بخوني پس بمون و بخون ، اگرم نه كه بنظرم الكي يكسال وقتت تلف ميشه

يه نكته ديگ هم اين كه تو دانشگاه خوب و البته رشته خوب بري ، كارهست و فقط بايد دانشگاه هم سفت بگيري و ول نكني

n نفر ميشناسم كه توي دانشگاه درست حسابي بودن و به ارشد نرسيده چن تا جا ميخوانشون...

8. Top | #38
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین رشته ریاضی دانشگاه و ... خیلی مهم نیست و موفقیت تو کار مهم

اگر توانایی هزینه آزاد رو داری و میتونی قبول شی برو.

من خودم اگر ریاضی بودم و مثلا برق سراسری میخواستم و قبول نمیشدم بدون شک می رفتم آزاد. یا مثلا اگه به رشته های دیگه مثل مکانیک و پلیمر و حالا هر چی علاقه داشتم اونارو هم می زدم

اگر توانایی قبولی اون رشته رو توی آزاد دارید برید. من خودم از پیام نور خوشم نمیاد ولی پیام نورم اگر مشکلی باهاش ندارید برید.

این حرف نه توهین نه چیزی ولی رشته های ریاضی ارزش موندن پشت کنکور رو نداره چون مثلا سراسری تا 1000 میگیره آزاد تا 50.000 و شما در هر صورت قبولید و مدرکتون هم خیلی فرق نمی کنه و مهم کار شماست ولی تو تجربی سراسری تا 1000 و آزاد مثلا تا 2000 واسه همین پشت کنکوری زیاد داره

بیخودی وقت خودتونو تلف نکنید

9. Top | #39
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      بچه ها توی رشته های تجربی رشته ای به اسم ریاضیات و کاربردها یا خود ریاضی داریم ؟
      اگه اره چی هست؟ تهش چی مبشه؟

10. Top | #40
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SAMAN_SAM نمایش پست ها
      من زمینی هم رو هوا حرف نمیزنم ! نمیخاد منبع بیاری منبع رو هم یکی مثل من و تو نوشته ماهیچه های مژکیتو رو قشنگ منقبض کن ببین تو همین کنکور خودمون تعداد ریاضیا چقدر هست و تعداد تجربی ها چندتا !!!؟؟؟؟

مهندس هم محترمه سطح سواد داره اگرم نبود به قول خودت همه توه خرابه زندگی میکردن ما مثل شما سطح علمی و سواد کسی رو زیر سوال نمیبریم !

مملکت هم دکتر میخاد همم مهندس ....

منم عین تو که الان نمی دونم مهندسی یا نیستی یا حالا به هر حال جز ریاضی هستی ...جز ریاضی و مهندسی ها هستم ولی نمیام پزشک ها و سطح علمیشونو زیر سوال ببرم!

کوته بین و سطحی نگر نباش
      من معذرت میخوام. الآن که دارم فک میکنم مقصر من بودم. چون اون پست دوستمون رو دیدم که نوشت ریاضی ها مثل رفتگرها هستند، یک کم اعصابم خرد شد. بازم شرمنده.

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Itak نمایش پست ها
      بچه ها توی رشته های تجربی رشته ای به اسم ریاضیات و کاربردها یا خود ریاضی داریم ؟
      اگه اره چی هست؟ تهش چی مبشه؟
      داریم ولی بابا تو بیشتر از اینا میاری به خدا.
      همین امسال چندتا بچه های مدرسمون رفتن این رشته. فک کنم توی کل سال تحصیلی 10 ساعت درس خونده بودن. این رشته دیگه بیاد رتبت بیاد 50-60 هزار ...
      اون کارایی رو که بهت گفتم کردی ؟؟ همون تستای کنکور ؟؟

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ی سوال؟من مطمئنم که امسال رتبم ب پزشکی نمیرسه و رتبم خیلی بد میشه.یعنی امکان داره با پشت موندن کسی بتونه خیلی پیشرفت کنه؟
      چون فقط پزشکی تبریز میتونم برم که رتبه زیر 600-700 میخواد.یعنی من اگه خیلی تلاش کنم میتونم این رتبه رو بیارم؟؟

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه بابا به هیچ وجه ارزش نداره خسته میشی ولی برای کسایی که هدف دارن خستگی معنی نداره

سعی کن همین امسال کار رو تموم کنی که به سال بعد کارت کشیده نشه
      زندگی زیباست

زیبابینان زیبایی بینند

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      21
      سوال منم همینه میشه با تلاش فراوان ممکنش کرد؟ من معدلم خیلی پایین از اون می ترسم یعنی مگه همه رو 100 بزنم
      یعنی میشه راستی من دوستی ندارم کسیم ندارم همیشه ام تنهام وقتم قبلا با فیس بوک پر میشد و...
      اگه وایستم پشت کنکور بنظرتون میشه پزشک شم البته من تصمیمما گرفتم فقط میخام بدونم نظر شما چیه

15. Top | #45
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      داداش اگه هدف واقعی داری بمون و کاملا تلاشتو بکن و اگه به فکر اون شنبه ی رویایی هستی نه!
      اگه طاقت موندن نداری برو آزاد اون رشته ای که دوسش داری و سعی کن تا کنکور ارشد معدلتو بالا ببری و کنکور ارشد یه دانشگاه تاپ قبول شی

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)