ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
کدوم ازدواج برادر من ؟ مگه رونالدو ازدواج کرده
یه خانوم بد بختی رو دیده باهاش رابطه برقرار کرده ولش کرده رفته بعد ی مدت خانومه زنگ میزنه بهش میگه من ازت بچه دارم رونالدو هم بهش میگه من بهت پول میدم تو این بچه رو بده به من به کسی هم نگو من مادر این بچه هم اصن مادر بچه رونالدو مشخص نیست کی هست
چند وقت پیش هم گندش در اومد علت جدایی این مدل روسیه از روتالدو این بوده که با29 نفر رابطه همزمان داشته
من به این میگم فساد اخلاقی حالا شما چی میگی خدا بهتر میدونه
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
دخالت کرده تو امور دیگران تفریح ایرانیاس
مطمئنم اگه یه دوربین هم همیشه دنبال شما بود خیلی سوژه های جذاب تری داشتی !
![]()
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
انصافا دیگه نمیدونم به شما چی بگم اصن دوستان من از همه عذر خواهی میکنم رونالدو وسط خیابون ادرار کرده و من تصویرشو گذاشتم تا شما این بشرو بشناسید و به مسی به خاطر خالکوبی کردن حرف نزنید
و اینکه متاسفم براتون که وقتی مسی توی جام جهانی با یه بچه دست نداد همه شما رئالی داشتین فشش میدادین و زمین و زمانو با هم یکی میکردین حالا که روتالدو این کارو کرده دارین به من میگین توبه چه اجازه ای عکس کار خرابی رونالدو رو به همه نشون دادی براچی میخوای رونالدو رو خراب کنی
اینجور ادمایی هستین شما خودتونو بشناسید
ویرایش توسط Adam Hart : 13 خرداد 1394 در ساعت 15:42
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
این کارو کرده ب من و شما چه اخه...ابروی مردمو میبرید..فک نکنین چون شما مسلمونید و اونا مسلمون نیستند با ب رخ کشیدن زشتی هاشون شاهکار کردین..هر ادم معروفی میخواد رونالدو باشه میخواد مسی باشه یا هر کس دیگه مثل ادمای عادی ی زندگی خصوصی دارن...بعدشم هیچ وقت زیبایی ها رو ب تصویر نکشین همیشه بشینین ببینی کی الکل خورده کی پارتی بوده کی کجا بوده...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)