X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 32 از 32
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

هر چی اطلاعات مهم و مفیدی درباره آپلای کردن دارین ممنون میشم راهنمایی
      کنید؟

1- این رو میدونم که باید حتماً مدرک بین المللی زبان انگلیسی داشته باشم ، خب زبان انگلیسیم خوبه
      و آیلتس رو میتونم به راحتی بگیرم

2- مثلاً شرایط اپلای کردن دانشگاه ماساچوست ( MIT ) چطوریاست؟ یعنی چی اپلای کردن تو مهندسی هوافضا خیلی سخته؟ اطلاعاتی دارین؟ مثلاً باید از چه سطح و عیار علمی برخوردار باشیم؟ شما خودتون نمیخواین اپلای کنین؟

3- بهترین دانشگاه های جهان در زمنیه
      مهندسی هوافضا گرایش سازه های هوافضایی و یا گرایش
      مهندسی فضایی کدوماست؟ اطلاع دارین؟

4- کدوم یک از این دو گرایش بهترن و بازار کار بهتری دارن فرضاً در آمریکا؟ مثلاً مهندسی فضایی دقیقاً درباره چه مواردی هست؟

5- به نظرتون تا چند سال دیگه این دو گرایش هوافضا که نام بردم تو ایران جا میفته؟

6- از رشته مهندسی مکانیک که میخونید آیا راضی هستید؟ درباره بازارکارش و گرایش هاش و اپلای کردن و غیره توضیح بدین؟

+ توضیحات تکمیلی شما

ممنونم
      ارادتمند شما
      - سجاد

با سلام

من چون نمیخام اپلای کنم چندان دنبالش نبودم و اطلاعاتم کمه. اگه واقعا دنبالش هستی یه سر به انجمن اپلای آبرود بزنی اطلاعات خوبی داره. ولی در حد اطلاعات خودم جواب میدم:

1 : بله نیاز به مدرک زبان دارید که معمولا آیلتس هستش که باید نمرتون از یه حد مشخصی بالاتر باشه

2 : چرا اپلای برا هوافضا سخت هستش؟

اینکه میگیم سخته منظور این هستش که نسبت به سایر رشته ها سخت تره . چون رشته ای هستش که تکنولوژی انحصاری به حساب میاد و بیش از 90 درصد کاربرد اون تو صنایع نظامی هستش. ایران هم که با آمریکا مشکل داره . بنابراین اپلای گرفتن خیلی سخت هستش.
      رشته هایی مثل بایومکانیک یا مثلا صنایع رو راحت تر پذیرش میگیری

3 : این طور که من میدونم برا گرفتن اپلای همراه با فاند(بهت پول بدن) نیاز به داشتن یک رزومه خوب داری. حالا رزومه شامل چی هستش؟ معدل خوب کارشناسی و یا کارشناسی ارشد. داشتن مقالات معتبر . گرفتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر مثل شریف یا تهران(نسبت به دو مورد قبلی تاثیر کمتری داره). داشتن توصیه نامه از استادی که اونور میشناسنش.
      شما برای اپلای به دانشگاه درخواست میدی و رزومت رو میفرستی و با بعضی از استاد ها هم مکاتبه می کنی که اگه قبول کنن میتونی بری.

4 : در مورد سوال سوم و چهارم اطلاعی ندارم. به انجمن اپلای آبرود مراجعه کنید

5 :ببینین رشته هوا فضا کلا مرتبط با سازه های فضایی هستش. حالا چه هواپیما باشه چه موشک و چه یه گلایدر ساده. این کارا اصلا تو ایران به غیر از صنایع نامی کاربردی نداره. البته من شنیدم برا تعمیر هواپیما کار با حقوق خوب هستش ولی خب خیلی کمه. برا استخدام تو صنایع نظامی هم شما اگه مدرکت رو از یه جای معتبر بگیری خیلی بهتر هستش . اینکه کی جا می افته رو نمیدونم ولی قطعا با توجه به صنایع هوایی مثل موشک و ماهواره و ........خیلی خوب داره پیشرفت می کنه

6 : از رشته مکانیک که راضی هستم چون علاقه شخصی بود و هستش. ولی خب بازار کار یکم خوب نیست. شما تو مشهد با مدرک لیسانس مکانیک دیگه تو شروع کار ماکسیمم 800 تومن در میاری. که به نسبت سختی رشته و ......واقعا کمه. بازار کار خوبه و کار هستش . ولی چیزایی که دانشگاه یاد میده همه تئوری هستش و باید دنبال مباحث عملی باشیم.
      سه تا گرایش عمده داره :
      ساخت و تولید
      طراحی کاربردی
      تبدیل انرژی
      که اولی و دومی حول ساخت و طراحی اجسام جامد میگردن و سومی پیرامون مباحث سیالاتی و طراحی سیستم های مختلف مثل توربین و ....که تحت تاثیر سیالات هستن

خوبی مکانیک این هستش که شما برا اپلای راحت تر هستی . هم چنین میتونی دروس و پروژه رو پیرامون مبحثی که علاقه داری برداری

سوال دیگه ای بود در خدمتم

یا به اندازه خواسته هایت تلاش کن

یا به اندازه تلاشت آرزو کن

سعی کن آنچه را که دوست داری به دست آوری

وگرنه روزی مجبور خواهی شد آنچه را که به دست آورده ای دوست داشته باشی

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeedh نمایش پست ها
      با سلام

من چون نمیخام اپلای کنم چندان دنبالش نبودم و اطلاعاتم کمه. اگه واقعا دنبالش هستی یه سر به انجمن اپلای آبرود بزنی اطلاعات خوبی داره. ولی در حد اطلاعات خودم جواب میدم:

1 : بله نیاز به مدرک زبان دارید که معمولا آیلتس هستش که باید نمرتون از یه حد مشخصی بالاتر باشه

2 : چرا اپلای برا هوافضا سخت هستش؟

اینکه میگیم سخته منظور این هستش که نسبت به سایر رشته ها سخت تره . چون رشته ای هستش که تکنولوژی انحصاری به حساب میاد و بیش از 90 درصد کاربرد اون تو صنایع نظامی هستش. ایران هم که با آمریکا مشکل داره . بنابراین اپلای گرفتن خیلی سخت هستش.
      رشته هایی مثل بایومکانیک یا مثلا صنایع رو راحت تر پذیرش میگیری

3 : این طور که من میدونم برا گرفتن اپلای همراه با فاند(بهت پول بدن) نیاز به داشتن یک رزومه خوب داری. حالا رزومه شامل چی هستش؟ معدل خوب کارشناسی و یا کارشناسی ارشد. داشتن مقالات معتبر . گرفتن مدرک کارشناسی از یک دانشگاه معتبر مثل شریف یا تهران(نسبت به دو مورد قبلی تاثیر کمتری داره). داشتن توصیه نامه از استادی که اونور میشناسنش.
      شما برای اپلای به دانشگاه درخواست میدی و رزومت رو میفرستی و با بعضی از استاد ها هم مکاتبه می کنی که اگه قبول کنن میتونی بری.

4 : در مورد سوال سوم و چهارم اطلاعی ندارم. به انجمن اپلای آبرود مراجعه کنید

5 :ببینین رشته هوا فضا کلا مرتبط با سازه های فضایی هستش. حالا چه هواپیما باشه چه موشک و چه یه گلایدر ساده. این کارا اصلا تو ایران به غیر از صنایع نامی کاربردی نداره. البته من شنیدم برا تعمیر هواپیما کار با حقوق خوب هستش ولی خب خیلی کمه. برا استخدام تو صنایع نظامی هم شما اگه مدرکت رو از یه جای معتبر بگیری خیلی بهتر هستش . اینکه کی جا می افته رو نمیدونم ولی قطعا با توجه به صنایع هوایی مثل موشک و ماهواره و ........خیلی خوب داره پیشرفت می کنه

6 : از رشته مکانیک که راضی هستم چون علاقه شخصی بود و هستش. ولی خب بازار کار یکم خوب نیست. شما تو مشهد با مدرک لیسانس مکانیک دیگه تو شروع کار ماکسیمم 800 تومن در میاری. که به نسبت سختی رشته و ......واقعا کمه. بازار کار خوبه و کار هستش . ولی چیزایی که دانشگاه یاد میده همه تئوری هستش و باید دنبال مباحث عملی باشیم.
      سه تا گرایش عمده داره :
      ساخت و تولید
      طراحی کاربردی
      تبدیل انرژی
      که اولی و دومی حول ساخت و طراحی اجسام جامد میگردن و سومی پیرامون مباحث سیالاتی و طراحی سیستم های مختلف مثل توربین و ....که تحت تاثیر سیالات هستن

خوبی مکانیک این هستش که شما برا اپلای راحت تر هستی . هم چنین میتونی دروس و پروژه رو پیرامون مبحثی که علاقه داری برداری

سوال دیگه ای بود در خدمتم

VIVA saeedh,Thank you very much
      Your information is really helpful and useful
      VIVA Aerospace engineering

Yours Truly- sajad

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)