سلام خدمت همه ی بچه های انجمن. تو این مدت دیدم خیلی از بچه ها نا امیدن و خیلی ها هم نگران اتفاقات سرجلسه هستن خواستم از تجربیات خودم بگم. ایشالا که به دردتون میخوره.من سال 91 کنکور دادم. رتبه 148 هم شدم
1- من دوهفته مونده به کنکور کم خونی شدید گرفته بودم جوری که صبح ساعت 8-9 بیدار میشدم شروع میکردم به درس ساعت 11-11/30 خوابم میگرفت. و نمیتونستم کاری کنم و مجبوربودم به خوابم. خیلی استرس داشتم اما کم کم با قرص اهن و اینا خودم یه کم ردیف کردم ( حتی سرجلسه کنکور هم ساعت 11 خوابم گرفت که با اب خوردن و... یه مقدار ردیفش کردم)
2- اشتباه بزرگ من هفته قبل کنکور دوره نکردن دینی بود چون به خودم مغرور شدم. میانگین دینی من تو کل ازمونای کانون 90 بود ( مدارکشم موجوده) واسه همین گفتم ولش کن و درصدم شد 74. درحالی که دوستم که دینیش ازمن ضعیفتر بود دینی رو دوره کرد هفته اخر و درصدش شد78
3- تو هفته اخر خیلی فشار روحی هست.اونا که وضعشون خوبه اطرافیان انتظار شریف و تهران و.. دارن ازشون.یادتون باشه به حرف دیگران اصن فکر نکنید.( به قول خودم هرکی میخواد مانع هدفت بشه از عنودان توعه)
اونا که یه مقدار ضعیف ترن نا امیدن و به سال بعد فک میکنن.من یه دوستی داشتم هفته اخر بعد ازمون قلم چی گفت من سال بعدم هستم و امسال قبول نمیشم. همون سال قبول شد و داره مهندسی مواد دانشگاه تهران میخونه
4- خیلی از بچه ها مثه خودم این استرسو داشتیم که تو کنکور هم اون درصدای تاپمون میتونیم بزنیم یا ن. یادتون باشه به فکر درصد درساتون نباشید. چون ممکنه اون سال درسا سخت باشن و کسی که فیزیکو مثلا 50 میزده تو کنکور 30 یا کمتر بزنه. پس به کنکور مجموعه ای نگاه کنید ن درس به درس