سلام.من یه کنکوری93 هستم که متاسفانه بابت یه سری مشکلات که باعث و بانیش خودم بودم کنکور93 رو از دست دادم.از تراز6800قلمچی به تراز4600سقوط آزاد کردم.درحالی که هر آزمون نسبت به آزمون قبل ترازم100تا افزایش پیدا میکرد و روز به روز به رشته مورد علاقه ام نزدیکتر میشدم ولی ناگهان انگار ورق برگشت و همه چیز دگرگون شد.دیگه مثه قبل نبودم.نه تنها پیشرفت نمیکردم بلکه روز به روز پس رفت میکردم.
این اواخر یکم که به اطرافیانم که همشون کنکوری هستن نگاه کردم به این نتیجه رسیدم که تقریبا30%تا50%بچه ها مثه من شدن.تا یه تایم خاصی تاپ بودن ولی بعدش بریدن.دیگه نتونستن روند سابق رو پیش ببرن و موفقتر شن.
با یکم تحقیق بیشتر به این نتیجه رسیدم من و تمام کسانی که مثه من بریدن از یه سری چیزای خاص ضربه خوردن و کشیدن کنار.تقریبا هممون همون مشکلات رو داشتیم که باعث شدن نخونیم.
تصمیم گرفتم بیام اینجا و این اشتباهات و مشکلات رایج رو بنویسیم تا کنکوری های 94 هیچوقت دچار این مسائل نشن و به اون چیزی که میخوان دست پیدا کنن و اشتباهات مارو تکرار نکنن.
کسانی هم که تجربه های مشترک دارن،تجربه هاشنو توی این تاپیک به اشتراک بزارن تا بقیه استفاده کنن.منم به مرور زمان این تاپیک رو کاملتر میکنم و سعی میکنم تا هرروز یک اشتباه رایج کنکوری ها رو واستون بزارم.
حالا دونه دونه بریم سراغ این اشتباهات:
1-اینترنت:میشه گف اکثر ما کنکوری ها یه علاقه عجیبی به اینترنت داریم!همین انجمن خودمونو در نظر بگیرین.آدم وقتی میاد توش دلش نمیاد دیگه بره بیرون و به کاراش برسه(از بس که جذاب و مفیده!).حالا کاری به مطالب این انجمن یا سایت های دیگه ندارم ولی دوستان گلم اینو به جرات میتونم بگم که 90%وقتمون توی اینترنت به بطالت میگذره.اون10%رو هم واس این گذاشتم کنار که بعضی ها میان سوالات درسیشون رو مطرح میکنن یا از جزوه ها استفاده میکنن در فضای مجازی.
این ثابت شده که اینترنت اعتیاد آوره.توی اکثر کشورهای پیشرفته مراکز ترک اعتیاد به اینترنت وجود داره.متاسفانه ما ایرانی ها به ویژه ما نوجوانان به دلیل شرایط خاصی سنی علاقه بیشتری نسبت به اینترنت داریم.ولی دوستان به نظرتون سال کنکور سال خوبی واسه هدر دادن وقت توی اینترنت هستش یا نه؟
به نظرتون بجای اینکه هی توی سایت هایی که اکثرشون تجاری هستن بچرخیم نمیتونیم چن تا لغت زبان بیشتر بخونیم یا چن تا تست فیزیک حل کنیم؟
بهتون قول میدم همون چن تا لغت یا همون چن تا تست بیشتر واستون مفیده تا چرخیدن توی ده ها سایت تجاری(بخوانید آموزشی!).برای اینترنت آمدن برنامه داشته باشین.مثلا آخر هفته یک ساعت اختصاص بدین به اومدن به انجمن کنکور و استفاده از مطالب و پرسیدن سوالات.بیشتر از یکی دو ساعت در هفته اصلا توصیه نمیشه(چون ضرر میکنین مثه خودم)
مسئله دیگه در مورد اینترنت جوامع مجازی هستن.همه ما حداقل چند بار با چنین جوامعی برخورد داشتیم یا عضو فعالشون بودیم.(نمونه اش خودم که هر روزم توی فیس و کلوب میگذشت).جوامع مجازی چیزی جز اتلاف وقت ندارن.به جان خودم ندارن!!!
کم نیستن کسانی که توی هیچکدوم از این جوامع فعالیت ندارن و هیچ چیز خاصی رو هم از دست ندادن.پس حداقل این یک سال رو دی اکتیو شین.اگر هم توی گوشیتون برنامه های چت و اینجور چیزا دارین حتما حتما حتما حذف کنین(روی این مورد تاکید خاصی دارم.چون بیشتر بچه ها معتاد شدن به این جوامع و برنامه ها) حرف پایانی در مورد اینترنت اینکه:اینترنت مثه یه چاقو هستش.در عمل مفیده و باهاش کلی کار میشه کرد ولی باهاش زیاد بازی کنی ممکنه به خودت صدمه بزنی.فقط همین یک سال از چاقو درست استفاده کن و تایمشو بشناس.نزار این یک سال بابت چن تا لایک بیشتر به باد بره.
منتظر ادامه این تاپیک باشین...