X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 39 از 101 نخستنخست ... 2938394049 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 571 به 585 از 1515
    1. Top | #571
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط afshar نمایش پست ها
      سلام ؛ عید شما مبارک
      تمپلیت (قالب) اصلی برنامه ات برای 3 روز دقیق با ذکر حجم و تنوع درس هر روز و ... برام بذار اینجا دقیق چک کنم

مال 1 مهر و امروز و فردا رو میذارم.

چهار شنبه 1 مهر :
      ساعت 9:10 تا 11:45 ----> دینی 3 درس 1 رونویسی از گاج و 10 تست
      ساعت 12 تا 3:15 -----> تاریخ هنر جهان فصل 6 (یه دور می خونم و بعد بار دوم نکاتش رو مینویسم)
      ساعت 4 تا 6 -----> ادبیات 3 درس 1 و 10 تست (از گاج سبز میخونم و از ادبیات موضوعی تست میزنم)
      ساعت 6:15 تا 9:45 -----> تاریخ هنر ایران فصل 5 (به همون منوال تاریخ هنر جهان میخونم و بعد مینویسم)
      ساعت 10:15 تا 11:15 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (متناسب با چیزایی که از کتاب درسی خوندم میخونم و خط میکشم)

پنج شنبه 2 مهر :
      ساعت 9:10 تا 10:45 -----> مرور دروس دیروز و تست عمومی (واسه تاریخ هنر نوشته هام رو میخونم و واسه ادبیات و دینی از هر کدوم یا 10 تست جدید میزنم و یا 10 تستی رو که زدم دوباره بررسی می کنم)
      ساعت 11 تا 12:30 -----> رونویسی از درسنامه گاج (نکات عربی 1)
      ساعت 12:50 تا 3:50 -----> تاریخ هنر جهان فصل 7 (به همون منوال)
      ساعت 4:15 تا 5:15 -----> هنر و ادب فارسی فصل 4 (همون منوال خوندن و رونویسی)
      ساعت 5:30 تا 6:30 -----> مبادی سواد بصری (منبع آزاده، فقط میخونم)
      ساعت 6:45 تا 8:15 -----> درک عمومی مبتکران هنر هند (همون فصل 6 که دیروز خوندم؛ درسنامشو می خونم (سریع) و بعد تستاشو میزنم)
      ساعت 8:30 تا 10 -----> مبانی هنرهای تجسمی فصل 3 (خوندن و رونویسی)
      ساعت 10:30 تا 11:30 -----> تاریخ هنر گامبریج (منبع آزاد، فقط می خونم)

جمعه 3 مهر 94 (روز مرور)
      ساعت 9:10 تا 10:10 -----> مرور دروس دیروز (نوشته ها + 10 تست عمومی)
      ساعت 9:10 تا 2:30 ظهر ----> مرور همه ی دروس و تست عمومی (همه چیزایی رو که تا این لحظه نوشتم رو میخونم؛ عمومی و اختصاصی فرقی نداره این شامل درسایی که تابستون خوندم هم میشه، مثلاً نوشته هام از درس تاریخ هنر از فصل 1 تا 6 رو میخونم و یا مثلاً نوشته هام از دینی 2 درس اول تا هفتم.با این تفاوت که برای عمومی مثلاً دینی یا ادبیات، علاوه بر این همه ی تست هایی رو هم که زدم و علامت مهم روشون گذاشتم بررسی می کنم.اینم بگم که بعضاً طول میکشه کل اینا؛ مثلاً شاید تا 4 یا 5 طول بکشه که باعث میشه به بعضی چیزا نرسم، ولی همیشه نه)
      ساعت 3 تا 6 ----> خط در گرافیک فصل 4 (منوال همیشگی، خوندن و نوشتن)
      ساعت 6:15 تا 7:45 -----> طرح و فرم ونگ (منبع آزاد، فقط میخونم)
      ساعت 8 تا 9 -----> درک عمومی ریاضی فیزیک کارنامه کتاب (درسنامه و تست داره، میخونم و تا جایی که حوصلم بکشه تست میزنم -اینو مرور نمیکنم- )
      ساعت 9:15 تا 10:15 -----> انسان فضا طراحی فصل 1 بخش 2 (منوال روتین)
      ساعت 10:30 تا 11:30 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (دوباره مطالعه متناسب با چیزایی که خوندم، زیرش خط می کشم)

ممکنه بگین چرا واسه اختصاصی تست درست حسابی نمیزنم.راستش منتظرم هفته بعد نمایشگاه کتاب شروع شه برم از اونجا کتابای تست مورد نظرمو تهیه کنم که بعدش تو برنامه جا میدم تست زدنو به احتمال زیاد به همون منوال تستای عمومی، یعنی بعد خوندن 10 الی 15 تا، روز بعد وقتی صبح مرور می کنم بعد مرور هم 10 تا و ... و روزای سه شنبه و جمعه بررسی تست های مهم همراه مرور همه ی درسا)

در ضمن اگه منظورتون از حجم ها حجم صفحه ای دروسه والا خیلی متغیره چند ساعت طول میکشه یکی یکی چک کنم بذارم اینجا شما بر اساس همینا یه نظر کلی هم بدید واسه من خیلی ارزش داره d:
      بعضاً چیزایی که گفتم هر کدوم ممکنه طول بکشه.تو اینجور مواقع اگه ببینم زیاد طول می کشه موکول می کنم واسه برنامه ی فردا و اگه کم طول بکشه ادامه میدم که تموم شه و ساعت ها جا به جا می شن یکم.
      اینم بگم که همونطور که از برنامه معلومه من وقتی مینویسم بهتر یاد میگیرم، به جز ادبیات همه ی درسارو رونویسی می کنم که واسه مرورم به کارم میاد.
      این برنامه ی من کلاً اگه ممکنه لطف کنین هرچی اشکال داره بگین اگه توصیه ای هم داشتین استفاده می کنم.
      خیلی ممنون و در آخر عید شما هم مبارک.
      ویرایش توسط Trance : 02 مهر 1394 در ساعت 17:07

2. Top | #572
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      استاد من زيست به طور عجيبي ضعيف هستم
      با روزي ٤ ساعت هم زياد چيزي متوجع نميشم
      چيكار كنم؟؟
      شهرمون كلاس خوب هم نداره
      به نظرتون تمام تمركزم رو بزارم روي كتاب يعني از خيلي سبز و الگو...ديگه اسنفاده نكنم؟
      با تشكر

3. Top | #573
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام استاد افشار خسته نباشید.
      چندتا سوال داشتم:
      1- من با وجود این که درسای عمومی رو کلا توی تابستون گذاشتم کنار ولی درصد و تراز عمومیام خیلی بالاتر از اختصاصیاس مخصوصا دینی و زبان رو نخونده بالای 70-80 میزنم. ولی اختصاصیا هم توی خوندنشون خیلی کند پیش میرم هم این که ترازام اصلا بالا نمیاد. به نظرتون میتونم تقریبا همه ی وقتم رو بذارم رو اختصاصی و فقط اخر هفته چند ساعت عمومی بخونم؟ کلا به نظرتون به چه نسبتی برای اختصاصی و عمومی وقت بذارم؟
      2- من واقعا با درس ریاضی مشکل دارم اینطور نیست که یاد نگیرم ولی واقعا ریاضی خوندن منو خسته میکنه مخصوصا که اکثر کتابای ریاضی تجربی خیلی خشک و غیرمفهومی درسو توضیح دادن و درسنامه هاشون در حد چندتا نکته س. منم از اونجایی که کلا خیلی کند درس میخونم نمیتونم ریاضی رو سال به سال بخونم و مجبورم از روی کتاب جامع بخونم. به نظر شما ریاضی رو چطوری بخونم و از روی چه کتابی؟
      3- من واقعا مشکل وقت دارم هم سر ازمونا خیلی کندم هم موقع درس خوندن. ازونجایی که توی تابستون خیلی پراکنده درس خوندم به نظرتون از ازمونای مهر به بعد عقب نمیفتم؟ وقتی یه روز میبینم که با وجود چند ساعت وقت گذاشتن خیلی کم جلو رفتم خیلی ناامید میشم. به نظر شما چیکار کنم که سرعت مطالعم بیشتر بشه؟
      مرسی از زحماتتون

:Real nerd girl problem
      Has more books than shoes

4. Top | #574
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      استاد اگه میشه نحوه ی برنامه ریزی برای رسیدن به برنامه های کنکورای آزمایشی رو بگین ممنون میشم

5. Top | #575
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دکتر افشار خسته نباشید ....... میشه یه توضیحی درباره ی برنامه ریزی برای کنکور از الان بگید؟
      خدا جون اگه دستمو بگیری هیچ کس منو دست کم نمیگیره!!!!!!!

6. Top | #576
      کاربر نیمه فعال

khejalati
      نمایش مشخصات
      سلام
      وقت بخیر استاد
      من امسال پرستاری آزاد قبول شدم
      میخواستم بدونم برای کنکور سال 95 میتونم با اوضاع درسای پرستاری، درس بخونم؟ (برای قبولی در رشته داروسازی!)
      خیلی ممنون

"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"

"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"

"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"

7. Top | #577
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      خسته نباشی استاد!!!واااای استاد ترخدا کمک!ترمیم معدلم که قراره تصویب شه حتما!!
      دینی:19.25 /
      زبان فارسی16.5 /
      ادبیات 17.25 /
      عربی 18.75 /
      زبان 18.25 /
      فیزیک 14.5 /
      شیمی 15 /
      ریاضی 18.75 /
      زیست 15 /
      زمین 15.75 /
      معدل کتبی 16.75 /
      من معدل بالا 19 میخوام کدوم درسا رو حتما برم دوباره امتحان بدم.یا اینکه همه رو بدم؟؟؟
      مرسی از شما....
      بنا به دلایلی که اینجا گفتم طرح ترمیم معدل که با ابهامات زیادی همراه هست احتمال اجرایی شدن حداقل امسال نداره

ترمیم معدل نهایی برای کنکوریها

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

8. Top | #578
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rahaz نمایش پست ها
      یه سوال دیگه ام درباره زیست فاگوزیست!!!
      من جلد اولشو که اومده گرفتم...خودتونم جز منابع پیشنهادیتون بود...اما حالا اکثرا نظر منفی راجب این کتاب دارن..حجم زیاد و چرت و پرت و بدرد نخور و اینا و....
      حالا موندم ازش استفاده کنم میصرفه براش وقت بزارم؟؟جلدای بعدیشم که اومدن بگیرم؟
      بازم تشکر فراوان از زحماتتون
      سلام . نمی دونم چرا وقتی کسی کار نویی ارائه می کنه باید حتما اول مخالفت از گوشه کنار بشنوه و بهش ضربه بزنند .
      الحق بخواهیم به کتاب های زیست بازار نگاه کنیم بعد از انتشارات الگو که واقعا با کتاب خوب و مفیدش در زمینه تست های ایده دار نیاز بازار برطرف کرد
      الان دیگه فاگوزیست به عنوان تنها منبع آموزشی روان و ساده و مفهومی خیلی به درد بخور هست و مشکل خیلی ها بابت زیست همین دو تا کتاب مکمل حل می کنند

www.alirezael.ir

9. Top | #579
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S I N A نمایش پست ها
      با سلام و عرض خسته نباشید به دکتر افشار عزیز
      منم یک سوال داشتم
      توی تابستون که گذشت دروس عمومی رو اصلن نخوندم
      فقط عربی 3 رو یکم خوندم و ادبیات و دینی و زبان هیچی .
      ولی اختصاصی پایه را با کیفیت بالا حدود 90 درصدشون رو جمع کردم.

تراز اختصاصیم حدود 7500 تا 7800
      عمومیم حدود 6000
      حالا زبان و دینی رو میتونم حدود 60-70 بزنم ولی ادبیات

شما چه پیشنهادی دارین؟
      عمومی ها رو کی بخوونم ؟
      اصلن علاقه ای به خوندنشون ندارم!
      بزارم بعد عید ؟

سلام دیگه عمومی ها انقدر حفظی و ساده نیستند که با کار مختصر بعد از عید جمع بشن ...
      خوشبختانه روی مباحث تحلیلی و فنی تر بیشتر کار کردی و این عالیه
      انشالله عمومی ها هم با برنامه آزمون های مهر به بعد بیاد در کار وارد بشه
      بخصوص جاهای فهمیدنی مثل قواعد عربی و زبان فارسی و آرایه و ...

www.alirezael.ir

10. Top | #580
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Seyyed76 نمایش پست ها
      استاد موقع مدرسه درس های پیش و پایه رو چجوری تقسیم بندی کنیم؟
      یک روز درمیون؟
      سه روز درمیون؟

Sent from my Huawei G610-U20 using Tapatalk
      سلام عزیز ؛ بستگی به برنامه های مدرسه و آزمون داره و اینکه در تابستان خودت چقدرخواندی و از کجاها بیشتر تسلط داری
      بطور کلی روزهایی که مدرسه میری بیشتر چهارم بخوان و آخر هفته پایه

www.alirezael.ir

11. Top | #581
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Trance نمایش پست ها
      مال 1 مهر و امروز و فردا رو میذارم.

چهار شنبه 1 مهر :
      ساعت 9:10 تا 11:45 ----> دینی 3 درس 1 رونویسی از گاج و 10 تست
      ساعت 12 تا 3:15 -----> تاریخ هنر جهان فصل 6 (یه دور می خونم و بعد بار دوم نکاتش رو مینویسم)
      ساعت 4 تا 6 -----> ادبیات 3 درس 1 و 10 تست (از گاج سبز میخونم و از ادبیات موضوعی تست میزنم)
      ساعت 6:15 تا 9:45 -----> تاریخ هنر ایران فصل 5 (به همون منوال تاریخ هنر جهان میخونم و بعد مینویسم)
      ساعت 10:15 تا 11:15 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (متناسب با چیزایی که از کتاب درسی خوندم میخونم و خط میکشم)

پنج شنبه 2 مهر :
      ساعت 9:10 تا 10:45 -----> مرور دروس دیروز و تست عمومی (واسه تاریخ هنر نوشته هام رو میخونم و واسه ادبیات و دینی از هر کدوم یا 10 تست جدید میزنم و یا 10 تستی رو که زدم دوباره بررسی می کنم)
      ساعت 11 تا 12:30 -----> رونویسی از درسنامه گاج (نکات عربی 1)
      ساعت 12:50 تا 3:50 -----> تاریخ هنر جهان فصل 7 (به همون منوال)
      ساعت 4:15 تا 5:15 -----> هنر و ادب فارسی فصل 4 (همون منوال خوندن و رونویسی)
      ساعت 5:30 تا 6:30 -----> مبادی سواد بصری (منبع آزاده، فقط میخونم)
      ساعت 6:45 تا 8:15 -----> درک عمومی مبتکران هنر هند (همون فصل 6 که دیروز خوندم؛ درسنامشو می خونم (سریع) و بعد تستاشو میزنم)
      ساعت 8:30 تا 10 -----> مبانی هنرهای تجسمی فصل 3 (خوندن و رونویسی)
      ساعت 10:30 تا 11:30 -----> تاریخ هنر گامبریج (منبع آزاد، فقط می خونم)

جمعه 3 مهر 94 (روز مرور)
      ساعت 9:10 تا 10:10 -----> مرور دروس دیروز (نوشته ها + 10 تست عمومی)
      ساعت 9:10 تا 2:30 ظهر ----> مرور همه ی دروس و تست عمومی (همه چیزایی رو که تا این لحظه نوشتم رو میخونم؛ عمومی و اختصاصی فرقی نداره این شامل درسایی که تابستون خوندم هم میشه، مثلاً نوشته هام از درس تاریخ هنر از فصل 1 تا 6 رو میخونم و یا مثلاً نوشته هام از دینی 2 درس اول تا هفتم.با این تفاوت که برای عمومی مثلاً دینی یا ادبیات، علاوه بر این همه ی تست هایی رو هم که زدم و علامت مهم روشون گذاشتم بررسی می کنم.اینم بگم که بعضاً طول میکشه کل اینا؛ مثلاً شاید تا 4 یا 5 طول بکشه که باعث میشه به بعضی چیزا نرسم، ولی همیشه نه)
      ساعت 3 تا 6 ----> خط در گرافیک فصل 4 (منوال همیشگی، خوندن و نوشتن)
      ساعت 6:15 تا 7:45 -----> طرح و فرم ونگ (منبع آزاد، فقط میخونم)
      ساعت 8 تا 9 -----> درک عمومی ریاضی فیزیک کارنامه کتاب (درسنامه و تست داره، میخونم و تا جایی که حوصلم بکشه تست میزنم -اینو مرور نمیکنم- )
      ساعت 9:15 تا 10:15 -----> انسان فضا طراحی فصل 1 بخش 2 (منوال روتین)
      ساعت 10:30 تا 11:30 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (دوباره مطالعه متناسب با چیزایی که خوندم، زیرش خط می کشم)

ممکنه بگین چرا واسه اختصاصی تست درست حسابی نمیزنم.راستش منتظرم هفته بعد نمایشگاه کتاب شروع شه برم از اونجا کتابای تست مورد نظرمو تهیه کنم که بعدش تو برنامه جا میدم تست زدنو به احتمال زیاد به همون منوال تستای عمومی، یعنی بعد خوندن 10 الی 15 تا، روز بعد وقتی صبح مرور می کنم بعد مرور هم 10 تا و ... و روزای سه شنبه و جمعه بررسی تست های مهم همراه مرور همه ی درسا)

در ضمن اگه منظورتون از حجم ها حجم صفحه ای دروسه والا خیلی متغیره چند ساعت طول میکشه یکی یکی چک کنم بذارم اینجا شما بر اساس همینا یه نظر کلی هم بدید واسه من خیلی ارزش داره d:
      بعضاً چیزایی که گفتم هر کدوم ممکنه طول بکشه.تو اینجور مواقع اگه ببینم زیاد طول می کشه موکول می کنم واسه برنامه ی فردا و اگه کم طول بکشه ادامه میدم که تموم شه و ساعت ها جا به جا می شن یکم.
      اینم بگم که همونطور که از برنامه معلومه من وقتی مینویسم بهتر یاد میگیرم، به جز ادبیات همه ی درسارو رونویسی می کنم که واسه مرورم به کارم میاد.
      این برنامه ی من کلاً اگه ممکنه لطف کنین هرچی اشکال داره بگین اگه توصیه ای هم داشتین استفاده می کنم.
      خیلی ممنون و در آخر عید شما هم مبارک.
      سلام مجموعا برنامه خوبی داری فقط تنوع درس در برنامه حداقل 6 درس متمایز حفظ بشه تا خرد خرد کار کنی و بیای جلو . عمومی ها هر
      روزی در برنامه باشن دو مورد / پایه و سال چهارم هم حتما بصورت هفتگی هر دو در برنامه ات باشند .
      کتاب های آبی کانون و انتشارات مبتکران و مارلیک و البته اگر مشق هنر چاپ های قدیمی پیدا کردی برای اختصاصی ها تهیه کن
      در مورد موکول نکردن برنامه های جا مانده به فردا و اینکه بهتر برنامه ریزی ات کنی و با کیفیت اجرا کنی حتما این بحث گوش کن

مشاوره کنکور افشار

www.alirezael.ir

12. Top | #582
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط n1ma نمایش پست ها
      سلام
      استاد من زيست به طور عجيبي ضعيف هستم
      با روزي ٤ ساعت هم زياد چيزي متوجع نميشم
      چيكار كنم؟؟
      شهرمون كلاس خوب هم نداره
      به نظرتون تمام تمركزم رو بزارم روي كتاب يعني از خيلي سبز و الگو...ديگه اسنفاده نكنم؟
      با تشكر
      سلام / این بحث روش مطالعه ارتباطی زیست هم . حتما گوش کن
      با کتاب ساده و روان در آموزش کارکنی در وهله اول خیلی بهتره / الگو به درد حرفه ای ترها میخوره

فاگو زیست یا همان خیلی سبزی که داری خوبن

مطالعه زیست کنکور _ دکتر افشار

www.alirezael.ir

13. Top | #583
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _marjan_ نمایش پست ها
      سلام استاد افشار خسته نباشید.
      چندتا سوال داشتم:
      1- من با وجود این که درسای عمومی رو کلا توی تابستون گذاشتم کنار ولی درصد و تراز عمومیام خیلی بالاتر از اختصاصیاس مخصوصا دینی و زبان رو نخونده بالای 70-80 میزنم. ولی اختصاصیا هم توی خوندنشون خیلی کند پیش میرم هم این که ترازام اصلا بالا نمیاد. به نظرتون میتونم تقریبا همه ی وقتم رو بذارم رو اختصاصی و فقط اخر هفته چند ساعت عمومی بخونم؟ کلا به نظرتون به چه نسبتی برای اختصاصی و عمومی وقت بذارم؟
      2- من واقعا با درس ریاضی مشکل دارم اینطور نیست که یاد نگیرم ولی واقعا ریاضی خوندن منو خسته میکنه مخصوصا که اکثر کتابای ریاضی تجربی خیلی خشک و غیرمفهومی درسو توضیح دادن و درسنامه هاشون در حد چندتا نکته س. منم از اونجایی که کلا خیلی کند درس میخونم نمیتونم ریاضی رو سال به سال بخونم و مجبورم از روی کتاب جامع بخونم. به نظر شما ریاضی رو چطوری بخونم و از روی چه کتابی؟
      3- من واقعا مشکل وقت دارم هم سر ازمونا خیلی کندم هم موقع درس خوندن. ازونجایی که توی تابستون خیلی پراکنده درس خوندم به نظرتون از ازمونای مهر به بعد عقب نمیفتم؟ وقتی یه روز میبینم که با وجود چند ساعت وقت گذاشتن خیلی کم جلو رفتم خیلی ناامید میشم. به نظر شما چیکار کنم که سرعت مطالعم بیشتر بشه؟
      مرسی از زحماتتون
      سلام
      1 . عمومی ها معمولا زود بازده تر هستند و اکثریت بچه ها روی آنها تسلط بهتری دارند . اما روی اختصاصی در نیمه اول سال 3 به 1 عمومی ها وقت بذار و از منابع ساده و روان و حتما منحصر به فرد استفاده کن تا گیج نشی + اینکه حل تست لا به لا آموزش حتما داشته باش و برای آفت کامل گرایی مطالعه صرف بدون تست و تمرین نکن

2 . روش مطالعه ریاضی و فیزیک یکی از بهتری پادکست های من هست ؛ حتما گوش بدین _ مشکل حل میکنه/ رشته ات نگفتی . با فرض تجربی بودن کتاب جامع مهر و ماه کار کن

چگونه ریاضی و فیزیک خود را تقویت کنیم؟_ مشاور کنکور افشار

3 . پراکنده خوانی با کند خوانی خسیلی فرق داره
      اگر حس می کنی کند خوان هستی وسواس خودت رو خواندن و دوباره خوانی و حس می کنم باید تکرار کنم و ... کم کن / اما اگر نمی تونی خوب زمان بندی کنی و از برنامه آزمون جا می مانی / حتما تبدیل برنامه آزمون به برنامه شخصی روزانه از اینجا دانلود کن . این بهت کمک میکنه حتی قبل از اتمام پروسه ازمون مباحث جمع کنی و یک جمع بندی با تست ترکیبی و زماندار هم داشته باشی

تبدیل برنامه آزمون به برنامه شخصی_ دکتر افشار. کنکور 95

www.alirezael.ir

14. Top | #584
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salma نمایش پست ها
      سلام دکتر افشار خسته نباشید ....... میشه یه توضیحی درباره ی برنامه ریزی برای کنکور از الان بگید؟
      سلام

تبدیل برنامه آزمون به برنامه شخصی_ دکتر افشار. کنکور 95

www.alirezael.ir

15. Top | #585
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط salma نمایش پست ها
      سلام . 4 تا فایل برنامه ریزی کامل در سایت دارم . حتما گوش بدین
      این یکی مختصر و مفید اصول 10 گانه اش گفتم

آموزش 10 نکته طلایی در برنامه سازی کنکور. افشار

www.alirezael.ir

صفحه 39 از 101 نخستنخست ... 2938394049 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن