مال 1 مهر و امروز و فردا رو میذارم.
چهار شنبه 1 مهر :
ساعت 9:10 تا 11:45 ----> دینی 3 درس 1 رونویسی از گاج و 10 تست
ساعت 12 تا 3:15 -----> تاریخ هنر جهان فصل 6 (یه دور می خونم و بعد بار دوم نکاتش رو مینویسم)
ساعت 4 تا 6 -----> ادبیات 3 درس 1 و 10 تست (از گاج سبز میخونم و از ادبیات موضوعی تست میزنم)
ساعت 6:15 تا 9:45 -----> تاریخ هنر ایران فصل 5 (به همون منوال تاریخ هنر جهان میخونم و بعد مینویسم)
ساعت 10:15 تا 11:15 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (متناسب با چیزایی که از کتاب درسی خوندم میخونم و خط میکشم)
پنج شنبه 2 مهر :
ساعت 9:10 تا 10:45 -----> مرور دروس دیروز و تست عمومی (واسه تاریخ هنر نوشته هام رو میخونم و واسه ادبیات و دینی از هر کدوم یا 10 تست جدید میزنم و یا 10 تستی رو که زدم دوباره بررسی می کنم)
ساعت 11 تا 12:30 -----> رونویسی از درسنامه گاج (نکات عربی 1)
ساعت 12:50 تا 3:50 -----> تاریخ هنر جهان فصل 7 (به همون منوال)
ساعت 4:15 تا 5:15 -----> هنر و ادب فارسی فصل 4 (همون منوال خوندن و رونویسی)
ساعت 5:30 تا 6:30 -----> مبادی سواد بصری (منبع آزاده، فقط میخونم)
ساعت 6:45 تا 8:15 -----> درک عمومی مبتکران هنر هند (همون فصل 6 که دیروز خوندم؛ درسنامشو می خونم (سریع) و بعد تستاشو میزنم)
ساعت 8:30 تا 10 -----> مبانی هنرهای تجسمی فصل 3 (خوندن و رونویسی)
ساعت 10:30 تا 11:30 -----> تاریخ هنر گامبریج (منبع آزاد، فقط می خونم)
جمعه 3 مهر 94 (روز مرور)
ساعت 9:10 تا 10:10 -----> مرور دروس دیروز (نوشته ها + 10 تست عمومی)
ساعت 9:10 تا 2:30 ظهر ----> مرور همه ی دروس و تست عمومی (همه چیزایی رو که تا این لحظه نوشتم رو میخونم؛ عمومی و اختصاصی فرقی نداره این شامل درسایی که تابستون خوندم هم میشه، مثلاً نوشته هام از درس تاریخ هنر از فصل 1 تا 6 رو میخونم و یا مثلاً نوشته هام از دینی 2 درس اول تا هفتم.با این تفاوت که برای عمومی مثلاً دینی یا ادبیات، علاوه بر این همه ی تست هایی رو هم که زدم و علامت مهم روشون گذاشتم بررسی می کنم.اینم بگم که بعضاً طول میکشه کل اینا؛ مثلاً شاید تا 4 یا 5 طول بکشه که باعث میشه به بعضی چیزا نرسم، ولی همیشه نه)
ساعت 3 تا 6 ----> خط در گرافیک فصل 4 (منوال همیشگی، خوندن و نوشتن)
ساعت 6:15 تا 7:45 -----> طرح و فرم ونگ (منبع آزاد، فقط میخونم)
ساعت 8 تا 9 -----> درک عمومی ریاضی فیزیک کارنامه کتاب (درسنامه و تست داره، میخونم و تا جایی که حوصلم بکشه تست میزنم -اینو مرور نمیکنم- )
ساعت 9:15 تا 10:15 -----> انسان فضا طراحی فصل 1 بخش 2 (منوال روتین)
ساعت 10:30 تا 11:30 -----> دایره المعارف رویین پاکباز (دوباره مطالعه متناسب با چیزایی که خوندم، زیرش خط می کشم)
ممکنه بگین چرا واسه اختصاصی تست درست حسابی نمیزنم.راستش منتظرم هفته بعد نمایشگاه کتاب شروع شه برم از اونجا کتابای تست مورد نظرمو تهیه کنم که بعدش تو برنامه جا میدم تست زدنو به احتمال زیاد به همون منوال تستای عمومی، یعنی بعد خوندن 10 الی 15 تا، روز بعد وقتی صبح مرور می کنم بعد مرور هم 10 تا و ... و روزای سه شنبه و جمعه بررسی تست های مهم همراه مرور همه ی درسا)
در ضمن اگه منظورتون از حجم ها حجم صفحه ای دروسه والا خیلی متغیره چند ساعت طول میکشه یکی یکی چک کنم بذارم اینجا شما بر اساس همینا یه نظر کلی هم بدید واسه من خیلی ارزش داره d:
بعضاً چیزایی که گفتم هر کدوم ممکنه طول بکشه.تو اینجور مواقع اگه ببینم زیاد طول می کشه موکول می کنم واسه برنامه ی فردا و اگه کم طول بکشه ادامه میدم که تموم شه و ساعت ها جا به جا می شن یکم.
اینم بگم که همونطور که از برنامه معلومه من وقتی مینویسم بهتر یاد میگیرم، به جز ادبیات همه ی درسارو رونویسی می کنم که واسه مرورم به کارم میاد.
این برنامه ی من کلاً اگه ممکنه لطف کنین هرچی اشکال داره بگین اگه توصیه ای هم داشتین استفاده می کنم.
خیلی ممنون و در آخر عید شما هم مبارک.

LinkBack URL
About LinkBacks

.gif)

.gif)

.gif)
.gif)
.gif)