خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 21
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

آمار دانش آموزان سمپاد کنکور

با سلام .
      میخواستم بدونم کلا چند تا دانش آموز سمپاد توی ریاضی داخل کنکور هستن؟!
      همونطور که میدونید درصد های اونا خیلی بالاتر از درصد های ماست و تقریبا جلو زدن از اونا رو باید بیخیال شد
      میخوام ببینم از چه رتبه ای تقریبا گرفتنش محاله واسم؟! منون
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2
      One day I will Become Successful

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دوست عزیز برو برای امتحان فردا (دین و زندگی) بخون!
      یعنی چی جلو زدن از اونا باید بیخیال شد؟! بابا اکثرشون شوتن و تو دیوارن!
      شما درستون رو بخونید و دنبال بهونه نباشید!
      ...

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      دوست عزیز برو برای امتحان فردا (دین و زندگی) بخون!
      یعنی چی جلو زدن از اونا باید بیخیال شد؟! بابا اکثرشون شوتن و تو دیوارن!
      شما درستون رو بخونید و دنبال بهونه نباشید!
      capture4.jpg
      این آزمون اخیر آموزش و پرورش تو مشهد بوده ! سمپاد مشهد میانگینش 63% بوده! بعد من درصد خودم 35% بوده ! یعنی دوبرابر ما تو کنکور قدرت دارن ؟! میفهمی یعنی چی ؟
      خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط java50 نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Capture4.JPG
مشاهده: 138
حجم: 51.2 کیلو بایت
      این آزمون اخیر آموزش و پرورش تو مشهد بوده ! سمپاد مشهد میانگینش 63% بوده! بعد من درصد خودم 35% بوده ! یعنی دوبرابر ما تو کنکور قدرت دارن ؟! میفهمی یعنی چی ؟
      خب این که دلیل نمیشه تو همون مشهدم دبیرستانای غیر سمپاد بهتر از هاشمی نژاد هم وجود پس باید بگی ازونا هم عقب تری دیگه
      و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darkman نمایش پست ها
      خب این که دلیل نمیشه تو همون مشهدم دبیرستانای غیر سمپاد بهتر از هاشمی نژاد هم وجود پس باید بگی ازونا هم عقب تری دیگه
      با مدرسه های دیگه میشه کنار اومد تا حدی!
      چون درصدام بین اونا قرار داره من درصدم 35 بوده! تا 15 درصد میشه تا حد خرخونی تست و پدر در آوردن جبران کرد! اما دوبرابر کردن درصد رو بعید میدونم!!!!!!!!!!!!!!
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      با مدرسه های دیگه میشه کنار اومد تا حدی!
      چون درصدام بین اونا قرار داره من درصدم 35 بوده! تا 15 درصد میشه تا حد خرخونی تست و پدر در آوردن جبران کرد! اما دوبرابر کردن درصد رو بعید میدونم!!!!!!!!!!!!!!
      اخه تو مشهد دبیرستان بهتر از هاشمی نژاد هس که تو لیستت نیس در ضمن ازمونای اموزش پرورشو جدی نگیر
      و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط darkman نمایش پست ها
      اخه تو مشهد دبیرستان بهتر از هاشمی نژاد هس که تو لیستت نیس در ضمن ازمونای اموزش پرورشو جدی نگیر
      مثلا کجا؟! پلنگ خونه سعیدی؟قبول کن جای دیگه نیس آخه
      VIVA Math & Physics
      E=mC2

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بجای دنبال آمار بودن اگه یه ذره اراده پاش بذاری میتونی بهشون برسی ..

من دوست خودم سمپادیه ، معمولا محالِ از خونه بیرون بیاد و کتاب دستش نباشه .. وقتشونو استفاده میکنن ..

مثلا اون بار باهم بودیم دیدم داره لغات زبان فارسی رو املاش رو میبینه .و کلا نه اینکه بگم شب و روز درس میخونن .

به اندازه میخونن ولی مفید !

نتیجه گرفتن تو آزمون به خیلی چیزا بستگی داره ، تنها مدرسه نیست .

Dear GOD
      Thank you for
      Everything

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      مثلا کجا؟! پلنگ خونه سعیدی؟قبول کن جای دیگه نیس آخه
      هست اینده سازان پارسال رتبه های کنکورش خیلی از هاشمی نژاد بهتر بود خیلی که میگم یعنی خیلی ها در ضمن بعثتم همیشه جای خودشو داره

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Dr نمایش پست ها
      بابا اکثرشون شوتن . !
      به هيچ وجه اينطور نيست.حدود 10 درصد بچه هاى سمپاد سطحشون در سطح بقيه نيست و پايين تره.
      همون 10 درصد. هم در سطح بقيه مدارس شهر دانش آموزان متوسط و شايد خوبى هستند.

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Capture4.JPG
مشاهده: 138
حجم: 51.2 کیلو بایت
      خب حالا یعنی چی؟!
      تو کنکور 98% بستگی به خودتون داره و 2% هم معلم!
      خب چه ربطی داره؟! اگه شما مدرسه عادی بخونید از کسی که سمپاد میخونه و دبیرای خوبی داره، باید بیشتر تلاش کنید!
      دنبال حاشیه نباشید خواهشاً!
      ...

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط یه چیزبهت میگم رفیق:
      ب قول استادآزمندی،بیشتریاشون سیاهی لشکرن توکنکور!
      کنکوریعنی خودت وتلاشت وخدات بقیه کین وچین وکجان ودرچه سطحین و....همه موانعی هستن که تودرس نخونی ولاغیر!
      قبول شدن تورشته ی ریاضی مث آب خوردنه ب والله بازتجربی میگفتی ی چیزی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام . من خودم سمپادي بودم و الآن چندين ساله كه پشت كنكورم !
      تنها فرقي كه بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي دارند جوي هست كه تو مدارس سمپاد هست ، به اين معني كه تو مدارس سمپاد سال كنكور و حتي قبل از اون حرف زدن و فكر كردن و تلاش كردن براي رتبه دو رقمي يا حتي تك رقمي يه چيز كاملا پذيرفته شده و قابل قبوله در حالي كه شايد شما اگه تو يه مدرسه دولتي معمولي درس بخونيد فكر كردن به همچين رتبه هايي با توجه به جوي كه توش هستيد براتون شايد محال به نظر ميرسه در حالي كه اصلا اينطور نيست. ( همين اشتباهي كه متاسفانه الآن دچارش شديد و اميدوارم كه زودتر از اين اشتباه دربيايد )
      جالبه كه بدونيد اين طرز فكر شما حتي بين بچه هاي سمپاد هم هست مثلا سمپادي هاي شهرستان ها خودشون رو مرتب با سمپاد تهران مقايسه ميكنند و اينكه اونها رتبه هاي بهتري ميارن چون امكاناتشون بيشتره و دبيرهاي بهتري دارن و ...
      وقتي شما تو يه جوي قرار ميگيريد كه صد در صد دوستاتون و بچه هاي مدرستون دارن به شدت درس ميخونن و تلاش ميكنن اين ناخودآگاه رو شما هم اثر ميذاره و مدام حس ميكنيد كه بايد بيشتر و بيشتر تلاش كنيد و از طرف ديگه هم با توجه به قبولي هاي پارسال مدرستون حس ميكنيد كه شما هم به موفقيت ميتونيد برسيد ولي اگه تو جوي باشيد كه دوستاتون روزي دو سه ساعت وقت ميذارن ناخودآگاه فكر ميكنيد كه همين ميزان اوكي هست ، وگرنه به نظر من به عنوان يه سمپادي سابق فرق زيادي از نظر استعداد و هوش بين بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي نيست ، ولي همين يه دونه موردي كه گفتم تفاوت بين رتبه هاي تك رقمي و پنج رقمي رو تعيين ميكنه .
      تو مدرسه ما تقريبا اكثر بچه هامون با وجود دبيراي خوبمون از همين آموزشگاههاي بيرون كه بچه هاي مدارس ديگه هم استفاده ميكردن استفاده كردن ، كتابهاي كنكوري كه همه ميخوندن رو ميخوندن و هر كدومشون بنا به تلاششون نتيجه گرفتند يا نگرفتند . ما سال كنكور از مدرسمون هم رتبه تك رقمي داشتيم و هم رتبه پنج رقمي .
      تفاوت عميقي كه بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي دارند اينه كه سمپادي ها اكثرا از اول راهنمايي تا پيش دانشگاهي با هم بودند و يه شبكه دوستي خيلي قوي و عميقي دارند كه سال كنكور خيلي كمكشون ميكنه و مدام همديگرو بالا ميكشن . اين خيلي خيلي خيلي مهمه .
      من خودم سال پيش دانشگاهي تقريبا غيرحضوري بودم و سال قبلش هم زياد مدرسه نميرفتم و فكر ميكنم اينكه خودم رو از اين جو جدا كردم خيلي تو كنكورم تاثير منفي داشت ، البته مشكلات شخصي هم دخيل بود.

توصيه من بهتون اينه كه طرز تفكرتون رو عوض كنيد و خودتون رو تو جوي قرار بديد كه دوستان دور و برتون مدام در حال تلاش كردن و بالاكشيدن خودشون هستند . باور كنيد اين مورد خيلي خيلي خيلي مهمه و من انقدر كه اين مورد رو تو موفقيت بچه هاي سمپادي تاثيرگذار ميدونم بقيه موارد رو اونقدرها بااهميت نميدونم .

موفق باشيد .

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      با سلام .
      میخواستم بدونم کلا چند تا دانش آموز سمپاد توی ریاضی داخل کنکور هستن؟!
      همونطور که میدونید درصد های اونا خیلی بالاتر از درصد های ماست و تقریبا جلو زدن از اونا رو باید بیخیال شد
      میخوام ببینم از چه رتبه ای تقریبا گرفتنش محاله واسم؟! منون
      چرا باید بیخیال شد؟من مدرسه شاهدم و تقریبا همه بچه های تیزهوشان شهرمون دوستم هستن که به جز دو نفر من و دوتا دیگه از هم کلاسی هام به شدت باهاشون رقابت داریم و خیلی به هم نزدیکی ادم اگه بخونه میخونه هیچ ربطی ه به مدرسش نداره

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین تلاش خودش یکی از فاکتور های مهم هسته ....اگه تلاش کنی نتیجه میگیری .... اما درس خوندن توی یه مدرسه خوب بی تاثیر هم نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن