من حرفتون رو تا حدي قبول دارم بعضي معلم ها واقعا چيزي بارشون نيست و از اين بابت واقعا متاسفم كه همه دسترسي ندارن به معلم خوب ، در مورد پايه قوي هم صد در صد باهاتون موافقم اما حتي همون پايه قوي هم تا حد زيادي به خاطر جو مدارس سمپاده.
ما سال دوم دبيرستان يه دبير رياضي داشتيم كه تمام جزوش از روي مبتكران بود بدون اينكه حتي عددهاي مثالها رو عوض كنه ، يعني واقعا شاهكار خاصي نميكرد ، هر كسي ميتونست با خريد يه كتاب مبتكران به جزوه دبيرمون دسترسي داشته باشه !
اما به قدري سخت گير و بداخلاق بود كه كسي جرات نداشت سر كلاسش درس نخونه .
علاوه بر اين تو مدارس سمپاد جو نمره و رقابت خيلي خيلي زياده و واقعا نمره پايين تو هيچ درسي اوكي نيست ، نمره 14اي كه تو مدرسه سمپاد ميارين با نمره 14 مدارس ديگه اصلا يكي نيست از نظر وجهه اجتماعي بين دوستاتون . شايد تو مدارس ديگه يه سري دانش آموزها اصلا حال كنند با اين قضيه و نمره هاشونو بزارن كنار هم و بخندن ولي تو مدارس سمپاد يه برگه امتحانيشون رو اگه نمره پايين بگيرن تو صد تا سوراخ قايم ميكنن ، هيشكي نبايد بفهمه چون واقعا فاجعه ميشه .
همين موضوع كمك ميكنه كه پايه دانش آموزا چه بخوان چه نخوان قويتر بشه .
شما كمتر سراغ داريد تو مدارس عادي كه مثلا از سال دوم كتابهاي اضافه تر مثل مبتكران رو تو سال تحصيلي خود بچه ها بگيرن و خودشون رو مقيد بدونن كه حتما مثالهاي تو كتاب رو حل كنن چه دبير ازشون بخواد و چه نخواد ولي تو مدارس سمپاد اين اجباره . اجباري كه اگه حتي دلشون نخواد واسه وجهه اجتماعي بين دوستاشونم كه شده بايد انجام بدن .
من خودم هميشه تو دبيرستان با اين قضيه مشكل داشتم كه حالا مثلا معدل دوم دبيرستانم بشه 18 يا 19 يا اصلا بشه 15 ! واقعا چه فرقي ميكنه ؟! اين وقتي كه واسه درس ميذارم رو بزارم رو كارهاي مورد علاقم كنار درس. اما جو واقعا جوري بود كه با وجودي كه نمره برام مهم نبود واسه اينكه انگشت نما نشم بايد ميخوندم ، البته بماند كه معمولا انگشت نما هم ميشدم