خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فک کردی سمپادیا از مریخ اومدن ? نه عمو
      تنها فرق ما با بقیه اینه که اونقد دم گوشمون خوند فوق العاده ایم که باورمون شده
      اینتوریم نیسکه همش درس بخونیم ! هر سمپادی مدرسه ما به طور متوسط 200 تا 400 گیگ ارشیو فیلم داره و کلی گیم که همشون رو بازی کرده
      هرکسی اینو باور کنه حداقل یه 20 درصد ازبقیه جلو میوفته
      وگرنه معلمای ما تو خیلی از غیر انتفاعیام درس میدن ولی اونا کم میارن (اکثرا )
      تو ام سعی کن باور کنی خودتو

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Padsam نمایش پست ها
      سلام . من خودم سمپادي بودم و الآن چندين ساله كه پشت كنكورم !
      تنها فرقي كه بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي دارند جوي هست كه تو مدارس سمپاد هست ، به اين معني كه تو مدارس سمپاد سال كنكور و حتي قبل از اون حرف زدن و فكر كردن و تلاش كردن براي رتبه دو رقمي يا حتي تك رقمي يه چيز كاملا پذيرفته شده و قابل قبوله در حالي كه شايد شما اگه تو يه مدرسه دولتي معمولي درس بخونيد فكر كردن به همچين رتبه هايي با توجه به جوي كه توش هستيد براتون شايد محال به نظر ميرسه در حالي كه اصلا اينطور نيست. ( همين اشتباهي كه متاسفانه الآن دچارش شديد و اميدوارم كه زودتر از اين اشتباه دربيايد )
      جالبه كه بدونيد اين طرز فكر شما حتي بين بچه هاي سمپاد هم هست مثلا سمپادي هاي شهرستان ها خودشون رو مرتب با سمپاد تهران مقايسه ميكنند و اينكه اونها رتبه هاي بهتري ميارن چون امكاناتشون بيشتره و دبيرهاي بهتري دارن و ...
      وقتي شما تو يه جوي قرار ميگيريد كه صد در صد دوستاتون و بچه هاي مدرستون دارن به شدت درس ميخونن و تلاش ميكنن اين ناخودآگاه رو شما هم اثر ميذاره و مدام حس ميكنيد كه بايد بيشتر و بيشتر تلاش كنيد و از طرف ديگه هم با توجه به قبولي هاي پارسال مدرستون حس ميكنيد كه شما هم به موفقيت ميتونيد برسيد ولي اگه تو جوي باشيد كه دوستاتون روزي دو سه ساعت وقت ميذارن ناخودآگاه فكر ميكنيد كه همين ميزان اوكي هست ، وگرنه به نظر من به عنوان يه سمپادي سابق فرق زيادي از نظر استعداد و هوش بين بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي نيست ، ولي همين يه دونه موردي كه گفتم تفاوت بين رتبه هاي تك رقمي و پنج رقمي رو تعيين ميكنه .
      تو مدرسه ما تقريبا اكثر بچه هامون با وجود دبيراي خوبمون از همين آموزشگاههاي بيرون كه بچه هاي مدارس ديگه هم استفاده ميكردن استفاده كردن ، كتابهاي كنكوري كه همه ميخوندن رو ميخوندن و هر كدومشون بنا به تلاششون نتيجه گرفتند يا نگرفتند . ما سال كنكور از مدرسمون هم رتبه تك رقمي داشتيم و هم رتبه پنج رقمي .
      تفاوت عميقي كه بچه هاي سمپادي و غيرسمپادي دارند اينه كه سمپادي ها اكثرا از اول راهنمايي تا پيش دانشگاهي با هم بودند و يه شبكه دوستي خيلي قوي و عميقي دارند كه سال كنكور خيلي كمكشون ميكنه و مدام همديگرو بالا ميكشن . اين خيلي خيلي خيلي مهمه .
      من خودم سال پيش دانشگاهي تقريبا غيرحضوري بودم و سال قبلش هم زياد مدرسه نميرفتم و فكر ميكنم اينكه خودم رو از اين جو جدا كردم خيلي تو كنكورم تاثير منفي داشت ، البته مشكلات شخصي هم دخيل بود.

توصيه من بهتون اينه كه طرز تفكرتون رو عوض كنيد و خودتون رو تو جوي قرار بديد كه دوستان دور و برتون مدام در حال تلاش كردن و بالاكشيدن خودشون هستند . باور كنيد اين مورد خيلي خيلي خيلي مهمه و من انقدر كه اين مورد رو تو موفقيت بچه هاي سمپادي تاثيرگذار ميدونم بقيه موارد رو اونقدرها بااهميت نميدونم .

موفق باشيد .
      درسته مدرسه ربطی نداره ..... اما تو شهر ما بچه های سمپاد چه دختر چه پسرش بهترین نتیجه رو گرفتن .....میخوام بگم این حرفت رو قبول ندارم .... اون زمانا که خودم دبیرستانی بودم هدفم کسب رتبه سه رقمی بود و رویای دانشگاه شریف رو داشتم ....تلاش کردم اما بهش نرسیدم .....
      وقتی که الان دانشجو هستم به اون دوران که فک میکنم میگم شاید وزنه سنگین بود (هدف بالا بود) که نرسیدم .... اما نه اگه توی مدارس سمپاد بودم اوضام خیلی فرق داشت پایم قویتر بود و معلم خوب چی میشد (توی شهر ما یه دانش آموز عادی میلیونی باید خرج کنه تا رتبه دو رقمی بشه ....پول کلاس و معلم خصوصی و مشاور و کتاب)

بنده خدا رتبه یک کنکور میشه ازش میپرسن چکار کردی ؟؟؟ میگه کاری نکردم تابستون پایه رو خوندم و پیش دانشگاهی رو به همراه برنامه مدرسه پیش رفتم .....دقت کن میگه با برنامه مدرسه پیش رفتم .... برنامه مدرسه .... برنامه مدرسه

یا یکی رو میبینی که میگه پنج ماه مونده به کنکور شروع کردم به خوندن و رتبم دو رقمی شد .....پنج ماه مونده به کنکور ...خب این چه جوری توی این پنج ماه نتیجه گرفت ....خب بگی شاید پایش قوی بود ....پایش برمیگرده به معلمای خوب اون سالش....

در کل میتونستیم به خواسته هامون برسیم ....اگر در کنار خواستن خودمون شرایطش هم مهیا بود .....

بعضیا هم بودن که این سد ذهنی رو شکوندن و با کمترین امکانات رتبه های خیلی عالی رو کسب کردن (آفرین به غیرتشون)

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      درسته مدرسه ربطی نداره ..... اما تو شهر ما بچه های سمپاد چه دختر چه پسرش بهترین نتیجه رو گرفتن .....میخوام بگم این حرفت رو قبول ندارم .... اون زمانا که خودم دبیرستانی بودم هدفم کسب رتبه سه رقمی بود و رویای دانشگاه شریف رو داشتم ....تلاش کردم اما بهش نرسیدم .....
      وقتی که الان دانشجو هستم به اون دوران که فک میکنم میگم شاید وزنه سنگین بود (هدف بالا بود) که نرسیدم .... اما نه اگه توی مدارس سمپاد بودم اوضام خیلی فرق داشت پایم قویتر بود و معلم خوب چی میشد (توی شهر ما یه دانش آموز عادی میلیونی باید خرج کنه تا رتبه دو رقمی بشه ....پول کلاس و معلم خصوصی و مشاور و کتاب)

بنده خدا رتبه یک کنکور میشه ازش میپرسن چکار کردی ؟؟؟ میگه کاری نکردم تابستون پایه رو خوندم و پیش دانشگاهی رو به همراه برنامه مدرسه پیش رفتم .....دقت کن میگه با برنامه مدرسه پیش رفتم .... برنامه مدرسه .... برنامه مدرسه

یا یکی رو میبینی که میگه پنج ماه مونده به کنکور شروع کردم به خوندن و رتبم دو رقمی شد .....پنج ماه مونده به کنکور ...خب این چه جوری توی این پنج ماه نتیجه گرفت ....خب بگی شاید پایش قوی بود ....پایش برمیگرده به معلمای خوب اون سالش....

در کل میتونستیم به خواسته هامون برسیم ....اگر در کنار خواستن خودمون شرایطش هم مهیا بود .....

بعضیا هم بودن که این سد ذهنی رو شکوندن و با کمترین امکانات رتبه های خیلی عالی رو کسب کردن (آفرین به غیرتشون)
      من حرفتون رو تا حدي قبول دارم بعضي معلم ها واقعا چيزي بارشون نيست و از اين بابت واقعا متاسفم كه همه دسترسي ندارن به معلم خوب ، در مورد پايه قوي هم صد در صد باهاتون موافقم اما حتي همون پايه قوي هم تا حد زيادي به خاطر جو مدارس سمپاده.
      ما سال دوم دبيرستان يه دبير رياضي داشتيم كه تمام جزوش از روي مبتكران بود بدون اينكه حتي عددهاي مثالها رو عوض كنه ، يعني واقعا شاهكار خاصي نميكرد ، هر كسي ميتونست با خريد يه كتاب مبتكران به جزوه دبيرمون دسترسي داشته باشه !
      اما به قدري سخت گير و بداخلاق بود كه كسي جرات نداشت سر كلاسش درس نخونه .
      علاوه بر اين تو مدارس سمپاد جو نمره و رقابت خيلي خيلي زياده و واقعا نمره پايين تو هيچ درسي اوكي نيست ، نمره 14اي كه تو مدرسه سمپاد ميارين با نمره 14 مدارس ديگه اصلا يكي نيست از نظر وجهه اجتماعي بين دوستاتون . شايد تو مدارس ديگه يه سري دانش آموزها اصلا حال كنند با اين قضيه و نمره هاشونو بزارن كنار هم و بخندن ولي تو مدارس سمپاد يه برگه امتحانيشون رو اگه نمره پايين بگيرن تو صد تا سوراخ قايم ميكنن ، هيشكي نبايد بفهمه چون واقعا فاجعه ميشه .
      همين موضوع كمك ميكنه كه پايه دانش آموزا چه بخوان چه نخوان قويتر بشه .
      شما كمتر سراغ داريد تو مدارس عادي كه مثلا از سال دوم كتابهاي اضافه تر مثل مبتكران رو تو سال تحصيلي خود بچه ها بگيرن و خودشون رو مقيد بدونن كه حتما مثالهاي تو كتاب رو حل كنن چه دبير ازشون بخواد و چه نخواد ولي تو مدارس سمپاد اين اجباره . اجباري كه اگه حتي دلشون نخواد واسه وجهه اجتماعي بين دوستاشونم كه شده بايد انجام بدن .

من خودم هميشه تو دبيرستان با اين قضيه مشكل داشتم كه حالا مثلا معدل دوم دبيرستانم بشه 18 يا 19 يا اصلا بشه 15 ! واقعا چه فرقي ميكنه ؟! اين وقتي كه واسه درس ميذارم رو بزارم رو كارهاي مورد علاقم كنار درس. اما جو واقعا جوري بود كه با وجودي كه نمره برام مهم نبود واسه اينكه انگشت نما نشم بايد ميخوندم ، البته بماند كه معمولا انگشت نما هم ميشدم

4. Top | #19
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اقو ما خودمون نفر يك سمپاديم برا خودمون ولي حيف كه نرفتم ثبت نام كنم وگرنه الان داشتم با ساراهمتي رقابت ميكردم
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Padsam نمایش پست ها
      من حرفتون رو تا حدي قبول دارم بعضي معلم ها واقعا چيزي بارشون نيست و از اين بابت واقعا متاسفم كه همه دسترسي ندارن به معلم خوب ، در مورد پايه قوي هم صد در صد باهاتون موافقم اما حتي همون پايه قوي هم تا حد زيادي به خاطر جو مدارس سمپاده.
      ما سال دوم دبيرستان يه دبير رياضي داشتيم كه تمام جزوش از روي مبتكران بود بدون اينكه حتي عددهاي مثالها رو عوض كنه ، يعني واقعا شاهكار خاصي نميكرد ، هر كسي ميتونست با خريد يه كتاب مبتكران به جزوه دبيرمون دسترسي داشته باشه !
      اما به قدري سخت گير و بداخلاق بود كه كسي جرات نداشت سر كلاسش درس نخونه .
      علاوه بر اين تو مدارس سمپاد جو نمره و رقابت خيلي خيلي زياده و واقعا نمره پايين تو هيچ درسي اوكي نيست ، نمره 14اي كه تو مدرسه سمپاد ميارين با نمره 14 مدارس ديگه اصلا يكي نيست از نظر وجهه اجتماعي بين دوستاتون . شايد تو مدارس ديگه يه سري دانش آموزها اصلا حال كنند با اين قضيه و نمره هاشونو بزارن كنار هم و بخندن ولي تو مدارس سمپاد يه برگه امتحانيشون رو اگه نمره پايين بگيرن تو صد تا سوراخ قايم ميكنن ، هيشكي نبايد بفهمه چون واقعا فاجعه ميشه .
      همين موضوع كمك ميكنه كه پايه دانش آموزا چه بخوان چه نخوان قويتر بشه .
      شما كمتر سراغ داريد تو مدارس عادي كه مثلا از سال دوم كتابهاي اضافه تر مثل مبتكران رو تو سال تحصيلي خود بچه ها بگيرن و خودشون رو مقيد بدونن كه حتما مثالهاي تو كتاب رو حل كنن چه دبير ازشون بخواد و چه نخواد ولي تو مدارس سمپاد اين اجباره . اجباري كه اگه حتي دلشون نخواد واسه وجهه اجتماعي بين دوستاشونم كه شده بايد انجام بدن .

من خودم هميشه تو دبيرستان با اين قضيه مشكل داشتم كه حالا مثلا معدل دوم دبيرستانم بشه 18 يا 19 يا اصلا بشه 15 ! واقعا چه فرقي ميكنه ؟! اين وقتي كه واسه درس ميذارم رو بزارم رو كارهاي مورد علاقم كنار درس. اما جو واقعا جوري بود كه با وجودي كه نمره برام مهم نبود واسه اينكه انگشت نما نشم بايد ميخوندم ، البته بماند كه معمولا انگشت نما هم ميشدم
      حرفاتون کامل و جامع هسته دیگه حرفی ندارم .

6. Top | #21
      srh
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط avant نمایش پست ها
      حرفاتون کامل و جامع هسته دیگه حرفی ندارم .
      به قول فاميل دور

من ديگه حرفي ندارم
      در پشت چارچرخه فرسوده ای / كسی
      خطی نوشته بود:
      "من گشته ام نبود !
      تو دیگر نگرد
      نیست!"...
      گر خسته ای بمان و اگر خواستی بدان:
      ما را تمام لذت هستی به جستجوست.
      پویندگی تمامی معنای زندگی ست.
      هرگز
      "نگرد! نیست"
      سزاوار مرد نیست... فریدون مشیری

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن