^______________________^
سلام . بچه ها ممنون . خودم فهمیدم چقدر سوال مسخریه . شیطانه دیگه اغوا میکنه چکارش کنیم . یعنی می خواد ما رو گول بزنه با این حرفا . ههههه
من خودم خیلی عاشق درس خوندم . عاشقم بخدا . ولی الان چون خیلی خستم از کتاب و درس دارم دنبال بهانه و توجیه میگردم .
ممنون
فقط بگین برتری دانشگاه برتر نسبت به دانشگاهای خودمون چیه ؟ اگه می خواین نگین چون من سالی یه بار می یام اینجا . میل خودتون خدافز
شما که نیتت درسته شک نداری که خدا اجرتو میده . پس بشین بخون ولی اولویتت با درس باشه وقتای خالی رو هم تلف نکن با اینترنت , کتابای دیگه بخون که بدردت بخوره دانشگاه قرار نیست معجزه ای تو شخصیت و فرهنگت ایجاد کنه .
به نظرم من که مدرک تحصیلیم شاید یک درصد هم توی مسیر زندگی من یکی تغییر ایجاد نکنه !
چون اصلا شغل آیندم و برنامه هام رو خیلی وقته تعیین کردم ! فقط میخونم که یه مدرکی داشته باشم !
هدفت از درس خوندن چیه ؟
اگه اینه که بکن فلانی رفته فلان دانشگاه همون بهتر که نری چون فقط عمر و پولت به هدر میره
یا نه اگه میخوای واقعا یه کاری بکنی( نه مثل خیلیا که فقط حرف میزنن و عمل نمی کنن )اگه واقعا باور داری که به دنیا اومدی که حداقل یه کاری انجام بدی که کسی تا حالا نکرده یه کاری که برای همه مفید باشه اون وقت تمام تلاشت رو میکنی که به بهترین وجه ممکن انجامش بدی و هرچی لازم باشه براش میزاری حالا عمرته یا پولته یا هر دوشه
کلاغ نباش
مثل عقاب دور ها رو نشانه بگیر
هیچوقت آرزوت رو نکش به بهانه اینکه که سخته
سخته چون فقط مال توست
هه
منم بش فک میکنم
حالا مثلا مدرک خوب هم گرفتم
کو کار؟
کو زندگی؟
اطراف من پر از آدمهای تحصیل کرده ی بیکاره!
هه......
تهش باید بچپی تو یه خونه!!!
من خیلی وقته نسبت به همه چی اینطوریم
به هرچیم که فکر کنم آخرش میگم خب که چی؟ درس بخونم که چی ؟ برم یونی خوب که چی ؟ مدرک بگیرم که چی ؟ شوهر کنم که چی ؟ بچه دار شم که چی ؟
هرروز با همین فکرا میگذره .. چیزی واسم جذابیت نداره ( الا چیزبرگر )
سعی میکنم فکر نکنم کلا بهش .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)