خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: شیمی2 مبتکران واجب یا تکمیلی؟

رأی دهندگان
    10. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • واجب

6 60.00%
    • تکمیلی

2 20.00%
    • سایر

3 30.00%
    نظرسنجی با انتخاب چندگانه
    صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 47
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

کدام کتاب شیمی2 مبتکران ؟ +نظرسنجی

سلام بچه ها,
      من توی تابستون کتاب شیمی دوم مبتکران(چاپ90) کل تستاشو زدم توی قلمچی هم شیمی دو رو چندبار صد زدم اما از11 تا سوال سراسری ریاضی خارج کشور93,چهارتاشو حل نکردم بقیه رو هم یه کمی طول دادم,
      کلا با اینکه همه ی مطالبو بلدم و تست زدم بازم حسم میگه شیمی2 امسالو نمیتونم خوب بزنم
      سوالم اینه,بنظر شما برای حل تستای جوندار تر برم شیمی2 تکمیلی رو بگیرم یا شیمی2 معمولیشو؟

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شیمی تکمیلی تست های جوندارتر نداره تست های المپیاد داره. تست هاش به هیچکدوم از تست های 10 سال اخیر کنکور شباهت ندارن.
      شما میخوای چیز جمع و جور با تستای خوب داشته باشی فیل شیمی رو بگیر مال همین بازرگانی هستن.
      تست های شیمی 2 جزء تست هایی هستن که یا بهشون جواب میدی یا باید جواب بدی. چون تست های استوکیومتری و اسید باز و ترمودینامیک و تعادل و سینتیک قراره مثل سالهای اخیر محاسبات وحشتناک داشته باشن. مباحثی مثل شیمی 2 که محاسباتش در نهایت میتونه تجسم مدارهای الکترونی یا جایگاه عناصر در جدول باشه، واقعا غنیمت هستن در شیمی های یکی دو سال اخیر.

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      شیمی تکمیلی تست های جوندارتر نداره تست های المپیاد داره. تست هاش به هیچکدوم از تست های 10 سال اخیر کنکور شباهت ندارن.
      شما میخوای چیز جمع و جور با تستای خوب داشته باشی فیل شیمی رو بگیر مال همین بازرگانی هستن.
      تست های شیمی 2 جزء تست هایی هستن که یا بهشون جواب میدی یا باید جواب بدی. چون تست های استوکیومتری و اسید باز و ترمودینامیک و تعادل و سینتیک قراره مثل سالهای اخیر محاسبات وحشتناک داشته باشن. مباحثی مثل شیمی 2 که محاسباتش در نهایت میتونه تجسم مدارهای الکترونی یا جایگاه عناصر در جدول باشه، واقعا غنیمت هستن در شیمی های یکی دو سال اخیر.
      داداش یه سوال
      این کتاب فیل که گفتی، تستای کتابای دیگ مبتکران رو گلچین کرده و توش آورده یا تستاش با اون کتابا فرق میکنه و جدیده؟

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط marsad نمایش پست ها

داداش یه سوال
      این کتاب فیل که گفتی، تستای کتابای دیگ مبتکران رو گلچین کرده و توش آورده یا تستاش با اون کتابا فرق میکنه و جدیده؟
      بعضی تست هاش از مبتکران هستن البته تعداد کمیشون.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      شیمی دو واجب=کشک! اصلا ازش خوشم نیومد خراب کرده کتاب رو شدیییییید
      سوالهای خوب خوب!رو فک کنم تو تکمیلی نوشته تا هر دو فروش برن(البته تکمیلی رو ندیدم از نزدیک ولی اگه وقت داشته باشم حتما می گیرمش)

6. Top | #6
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      منم وسوسه شدم تکمیلیشو بگیرم...
      راستی فیل برا جمع بندیه یادتون نره....

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام!

من اینطور شنیدم که خود مهندس بازرگان ایران نیستن چند وقته ، به همین خاطر تعدادی از دانشجوهای قدیمشون کتاب ها رو ویرایش میکنند ، پس طبیعیه که به قول شما به جون داری اون کتاب های دوره 90 اش نباشه ....

ولی خب بنظرم الان وقت این رو ندارین که بیاید یه کتاب از اول تست بزنید....اونم بخاطر 4 تا تست....میتونید این وقت رو با درس های دیگه پر کنید....!!!

حتی بچه هایی که المپیادم خوندن خیلی وقت ها نمیتونن اون رشته شونو توی کنکور صد بزنن

امیدورام که موفق باشد :yahoo (1):

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا آخه میگین ایران نیستن ؟ پس اون کسی که توی آموزشگاه هدف تدریس میکنه از دانشجوهای قدیمیش هستن که یه یوزر به اسم ایشون درست کردن باهاش آنلاین میشن؟؟؟

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بازرگان برگشته ایران.
      واجب به درد نمیخوره.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      چرا آخه میگین ایران نیستن ؟ پس اون کسی که توی آموزشگاه هدف تدریس میکنه از دانشجوهای قدیمیش هستن که یه یوزر به اسم ایشون درست کردن باهاش آنلاین میشن؟؟؟

خب منم از دوستام که ایرانن شنیدم که رفته..در ضمن دقت کنید گفتم شنیدم که میگن ایران نیتس نگفتم که مطمنم...
      تهرانم نبودم که بخوام این اسمهای این اموزشگاه هارو بلد باشم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Exclamation

نقل قول نوشته اصلی توسط ebi18 نمایش پست ها
      سلام بچه ها,
      من توی تابستون کتاب شیمی دوم مبتکران(چاپ90) کل تستاشو زدم توی قلمچی هم شیمی دو رو چندبار صد زدم اما از11 تا سوال سراسری ریاضی خارج کشور93,چهارتاشو حل نکردم بقیه رو هم یه کمی طول دادم,
      کلا با اینکه همه ی مطالبو بلدم و تست زدم بازم حسم میگه شیمی2 امسالو نمیتونم خوب بزنم
      سوالم اینه,بنظر شما برای حل تستای جوندار تر برم شیمی2 تکمیلی رو بگیرم یا شیمی2 معمولیشو؟

نمیدونم اینایی ک توی یه زمینه نظر میدن چیزی نمیدونید مگه مجبورید کامنت میزارید؟؟؟؟!! شیمی 2 مبتکران واجب بهترین کتاب شیمی این چند سال اخیره!! اینو من فقط نمیگم از
      40 نفر دانشجو پزشکی پرسیدم ..خودم به طور مستقیم نپرسیدم.. من تو آزمونا سال دوم ک بودم گاج نقره ای داشتم خیلی مزخرف بود درسنامه هاش خلاصه و کامل نیست...حتما بخرید اگه تست کم آوردید تکمیلی هم بخرید...بهترین ترکیب:شیمی مبتکران واجب + تکمیلی مبتکران...واس سال سوم و پیش خیلی سبز

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      من هر 2 تاشو داشتم با هر 2شم کار کردم هر 2 تاشم پیشنهاد میدم ولی اگه قرار باشه یکیشو بگیرین ترجیحا تکمیلیو بگیرین هرچند تکمیلی هم از نظر بعضی از دوستام غیر استاندارده

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

شیمی دوم مبتکران؟

کدوم یکی از این 2تا کتاب رو باید برای شیمی 2 بگیرم؟
      فرقشون این 2تا باهم چیه؟
      http://golden-book.ir/wp-content/uploads/IMG_2131.jpg

https://www.paytakhteketab.com/wp-co...akeran-min.jpg

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام داداش من تا جایی که بررسی کردم نوشتن درسنامه کتاب اموزش شیمی 2 و هر چی مورد نیاز هست توی کتاب پرسش های چهار گزینه ای هست + اینکه تست داره+ نکات مربوط به تست ها

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اولی رو باید بگیرین کتاب دومی به درد کنکور نمیخوره و بیشتر آموزشیه

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن