به این لینک مراجعه کنید...منبع خبر آنلاین.. جلو افتادن تاریخ کنکور و مشکلاتی که پدید آورد .
به این لینک مراجعه کنید...منبع خبر آنلاین.. جلو افتادن تاریخ کنکور و مشکلاتی که پدید آورد .
کلا آموزش و پرورش و سازمان سنجش با هم لج می کنن...سنجش با تاثیر سوابق تحصیلی مخالفه مسوولین آموزش و پرورش هی مصاحبه میکنن که تاثیر سوابق باید بیشتر بشه...آموزش و پرورش با کنکور مخالفه تاریخ امتحاناتو جلو ننداخته که سازمان سنجشو خراب کنه...کسی هم براش مهم نیس که دودش به چشم ما کنکوریا می ره...
چقدر هم که تا آخر اردیبهشت امتحانات تموم میشن...او ادامه می دهد: ما با وزارت آموزش و پرورش هماهنگ بودیم و بنا بر این بود که امتحانات تا پایان اردیبهشت ماه به پایان برسد و داوطلبان کنکور سه هفته برای جمع بندی و مطالعه زمان خواهند داشت.
تازه از اول خرداد شروع میشن!
هماهنگیشون تو حلقم
بچه امتحاناي پيش دانشگاهي کي تموم ميشه؟
نبايد اينجوري بگيم که من فارغ التحصيلم شما به درد خودتون بسوزيد! قضيه اون آقاهه ميشه که بازار آتيش گرفته بود اين خدا رو شکر ميکرد که به مغازش چيزي نشده!
هر چند به فارغا لطمه اي نميرسه ولي نبايد بي تفاوت بود.
ولي اون خانم صورتيه جوري به سوالا نگاه ميکنه کاملا معلومه واسه کيک و سانديسش اومده بود
ویرایش توسط saeid_NRT : 30 اردیبهشت 1394 در ساعت 14:13
پارسال کنکور تیر بود
امتحان نهایی 4 خرداد تموم شده بود
امسال کنکور 3 هفته جلو تر 21 خرداد
امتحان نهایی 10 ام تموم میشه !
با هم دست به یکی کردن نامردا !!!!
نهایی دیفرانسیل رو ببینی چی میگی ؟!؟!؟!
همش اثباتی میدن ! سوالایی ه اصلا ممکن نیست تو کنکور بیاد ! من اونو میترسم !
میگن دو تا زیر 7 و یدونه بالا 7 میشه تک ماده زد ! دیف نوبت اول معلم بهم 20 داد ببینم به زور میتونم 7 بگیرم یا نه !
کلا رابطم با ریاضیات بد شدش از پارسال
حد و مشتق و انتگرال هیچی نخونده بودم تا عید تازه الان اواسط کاربر مشتقم تا امتحان دیف باید تموم کنم !
تو کنکورم نامردا بد میدن !
فیزیک شیمی رو 80 میزنم از ریاضیات فقط هندسه و گسسته و پایه میزنم به زور 40 ! میترسم نتونم کرج تهران بیارم !
توکلی :
او ادامه می دهد: ما با وزارت آموزش و پرورش هماهنگ بودیم و بنا بر این بود که امتحانات تا پایان اردیبهشت ماه به پایان برسد و داوطلبان کنکور سه هفته برای جمع بندی و مطالعه زمان خواهند داشت.
د آخه لامصب از دهم تا بیستم 3 هفته اس ؟ ؟ ؟ ؟
***** تو این هماهنگیتاون !
البته تعمیم نمیدم به همه معلما مثلا معلم گسستمون میتونست حداقل 2 نمره قضیه بیاره اما هیچی نیاورد مثل مرد
چجور نمیدونی که 10 =21
مثلا کنکور داری خب دیگه باید این چیزا رو بدونی
خوش به حالت ن که چون بعد عید امتحان گرفت نرفتم علاوه بر مستمر صفر پایانی هم با زبون خوش گفت اذیتم میکنه اما من بجز اثباتا رو جوری نوشتم که کل دوستاشم بیاره نمیتونه کاری کنه که تجدید شم چون تو کل دانش اموزاش تو عمرش امسال اولین بار من زیر دستش بیست گرفت و این امتحان 6 و نیم بگیرم قبول میشم
ویرایش توسط محمد3568 : 30 اردیبهشت 1394 در ساعت 19:42
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)