گفتن 3هفته مونده جمع بندی کنین
اخه چرا انقد بدبختیم
ما تو 10روز چه غلطی بکنیم دقیقاااااا...
ما 94یا بدخت ترین و مظلوم ترین نسل کنکوریم هر بلای جدیدی بود سر ما عین موش آزمایشگاهی امتحان کردن
فشرده کردن برنامه امتحان نهایی سوم به دلیل جام جهانی (البته این تقصیر جام جهانی بود ولی خو شانسمونه دیگه)
اعمال کردن 25 درصد سوابق بطور مستقیمممم برا اولین بار تو کنکور 94
جلو کشیدن کنکور
وضع امتحانات و جمع بندی داغون
فردام دیدین تیتر روزنامه ها اینه....سخت ترین کنکور تاریخ ایران برگزار شد ...دین دین دین روزنامه روزنامه....
توکلی تا ماهارو سکته نده ول نمیکنه...ابنقده ریلکس حرف میزنه اصن
ولی خب بنظرم اینکه بهم نزدیکن بد نیست خیلی !
شاید اگه از هم فاصله میگرفتن فک میکردیم خیلی وقت داریم کمتر تلاش میکردیم..الان از حداقل زمان میتونیم حداکثر استفاده رو کنیم
نیمه پر لیوان رو ببینید ...
گند بزن به خودشونو نظام آموزشیشون، انقد ازین آدما بدم میاد که بقیه رو بازیچه ی دستشون میکنن ایش خدا ازشون نگذره اگه رشته دلخواهمو قبول نشم
من شرمندم..تقصیر منه..اگه من امسال کنکور ثبت نام نمیکردم شاید وضعیتتون بهتر بود
سال اول: آزادو حذف کردن
سال دوم: تاثیرو بیشتر کردن با اون نوع سبک سوالات جدید
سال سوم:د کنکورو20 روز جلو انداختن
من شرمندم واقعا:ی 95ایا،خیالتون راحت 95 کنکور نمیدم
با دلام*_*
منم فارغم ولی ادم مجبوره غصه بخوره وقتی دوروبرشو نگا کنه ببینه کیا دارن واسش تصمیم میگیرن...سال بعدم انداختنش 20 تیر..هه...بهشتشون به زور تو حلقتون
من انظباط زیر 0 ام
از 22 بهمین دیگه نرفتم قبل اونم هفته ای 1 روز اونم به خاطر دوستان که دلتنگ میشدیم
دوستان کسی نظری نداره؟ بالاخره اولین باری که تاثیر 25 درصد معدل قطعی بوده چه سالی بوده؟ 93 یا 94؟
من که مطمئنم 93 اولین بار بود اما میخوام مطمئن تر بشم
راستی یه سوال : کسایی که یه دیپلم دارن و بعد تو رشته ای غیر از دیپلمشون کنکور میدن ، در کل به نفعشونه یا نه؟
...
کلا هرچی بدبختی بوده برا ما بوده اون از پارسال که برا جام جهانی امتحانامون اومد جلو همش توهم توهم شد اصا نفهمیدیم چی به چی بود اون از امتحان نهایی هاشون
ک مسخرشو در آورده بودن. اون از تاثیر معدلشون ک برا ما مستقیم شد اینم از کنکورشون ک تاریخشو عوض کردن با این امتحاناشون... اهههههه آدم دلشو ب چی خوش کنه آخه!
تازه امحانای داخلی رو هم که مثل ادم نمیگیرن
معلم تحلیلی و گسسته فیکس 13 نمره اثبات میاره شهریور هم به هیچ وجه قبول نمیکنه
دو سال پیش یکی از دوستام رو نمره نداد طرف مکانیک شریف قبول شد شهوریور هم بهش بهش نمره ندااااااااد!!!!!!!!!!
خب !!انگار وضع همتون از من بهتره
شما حداقل داخلیا رو قبل نهایی دادین رفته. .
و تا کنکور یه 10 روز وقت دارین !!
عاقا ما به محض اینکه نهایی تموم شه داخلیو شروع می کنیم
تازه. . .قسمت دردناکش اینه یه امتحان داخلیم افتاده بعد کنکور
حالا برید خدا رو شکر کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)