خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 21 از 21
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط محمد3568 نمایش پست ها
      به نظر منم درسه کسی که رتبه کنکورش اینقد زیاده پس میشه حدس زد معدل نهاییش کم باشه و چون معدل نهاییش کمه پس میشه گفت که این کارنامه و رتبه درسته
      اخه اختصاصی هیچی نزده میانگینش 5 رصد هم نیست تو ریاضی منطقه سه اختصاصی اینجور کم بزنی و عمومییاش هم تعریفی نباشه بازم تو منطقه 3 که به مراتب رتبه اوردن راحت تره حدود 20000 میشه پس میشه گفت این درسته
      دوست عزیز تو درست بودن این کارنامه که شکی نیست . ولی بعضی ها میگن تخمین رتبه کارنون درسته و اون اختلافی که تخمین رتبه میده با این کارنامه بر سر معدله . من میگم تو این کارنامه معدل محاسبه شده و چنین رتبه ای رو آورده . چون درصد اختصاصیش خیلی پایینه شایدم معدل پایین هم داشته و رفته رتبش بالا . اگه اختصاصیش بهتر بود خیلی وضعش بهتر بود و بنظرم اصلا زیاد مربوط به معدلش هم نمیشه . درضمن ایشون منطقه 2 - مازندران - بابل هستن .

2. Top | #17
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تخمین رتبه کانون واس تجربی زمین شناسی نزاشته؟باید اینو چجور وارد کنم؟

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      زمین سناسی ضریب صفر داره بجز برای رشته ی داروسازی و برای رتبه های زیر 100 و 1000 بیشتر مهمه این درس !

4. Top | #19
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خودش درصد زمین رو فکر کنم میانگین درصد های کنکور در نظر میگیره و رتبتو تخمین میزنه.

5. Top | #20
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      چی خطا داره ؟؟؟ میشه دقیق و واضح تر توضیح بدی برادر من ؟؟؟
      اخه برادر من چرا متوجه حرف من نیستی شما . تو این کارنامه هایی که کانون میده معدل محاسبه شده و کارنامه نهایی صادر شده . یعنی ایشون با تاثیر معدل رتبش شده 27 هزار . درضمن ایشون منطقه 2 مازندران - بابل - بودن .
      دوست عزیز تو درست بودن این کارنامه که شکی نیست . ولی بعضی ها میگن تخمین رتبه کارنون درسته و اون اختلافی که تخمین رتبه میده با این کارنامه بر سر معدله . من میگم تو این کارنامه معدل محاسبه شده و چنین رتبه ای رو آورده . چون درصد اختصاصیش خیلی پایینه شایدم معدل پایین هم داشته و رفته رتبش بالا . اگه اختصاصیش بهتر بود خیلی وضعش بهتر بود و بنظرم اصلا زیاد مربوط به معدلش هم نمیشه . درضمن ایشون منطقه 2 - مازندران - بابل هستن .
      منظور ما از اینکه معدل رو تاثیر نداده، تخمین رتبه کانون هست، نه کارنامه کنکوری که گذاشتین، من نمیگم که تو کارنامه معدل حساب نشده، من میگم تو تخمین رتبه ای که میده کانون، تو اون معدل حساب نشده، برای همین یکم تخمین رتبه با رتبه واقعی تفاوت داره.

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منطقه 2 بودی شما ؟؟؟ اخه ایشون اختصاصی ها رو تقریبا صفر زده . بعد ایشون از مازندران بوده .
      شما میشه درصد هایتون رو بگین ؟؟؟
      منطقه 1

---

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)