واسه تثبیت عمومیا اگه چیزی به ذهنتون رسید به منم بگید![]()
سلام ببخشید میخواستم بدونم چه جوری میتونم تواین مدت کم زبان فارسی رو بخونم واینکه عربی به غیرازترجمه کدوم مبحث اسونه که باهاش بشه 30 درصد بزنیم
به سان رود که در نشیب دره سر به سنگ میزند
رونده باش...
امید هیچ معجزه ای ز مرده نیست
زنده باش...
دوستانی که در ارایه و زبان فارسی مشکل دارن چه از لحاظ تست زنی چه از لحاظ اموزش فقط یه راهکار دارن براخودشون
فقط و فقط لقمه ی مهر وماه ارایه و زبان فارسی مستونه تو این زمان کم کمکشون کنه والسلام
و دوستانی که میخوان بدونن چطور دروس عمومی براشون تثبیت شه 2 تا راه دارن
1.مرور + تست(البته بیشتر مرور)
2.حالا تا این راها بگم موجی از اختلافا به سمت من روانه میشه اما بالاخره میشه با قاطعیت گفت بهترین راه تو این زمان
دوستان همایش انتخاب کنن مرور + جمع بندی (البته اموزشگاه های خاص.....اسم نمیارم چون تبلیغ میشه فقط میتونم بگم نرین اموزشگاهی که 1 سال تاسیس شده و بعد بگین همایش خوب نیس خوبه اتفاقا بدجور یکی از این موسسه های یه ظاهر خوب نما عبارت از:حاج عبدالله و برادران و حاجی و حاج خانوم و حاجی همایش و یا حاجی 100% که شعارش کیفیت را با بسنجین است)
خلاصه این پست صرفا نظر شخصی بنده است و هیچ سود و منفعتی برای من ندارد
تا یادم نرفته اینم بگم فردین جوادی هم 19 اردیبهشت یه ازمون جامع زیست رایگان به طور انلاین برگزار میکنه دوستان میتونن امتحان بدن
و در اخر اینکه انشاالله همه موفق شن و پیروز ر کنکورشون
بنده هم ایشالا تا چند ماهی در انجمن مشاهده نخواهید کرد و صرفا این اخرین پست من در انجمن است تا زمانی دیگر و اگر در این مدت که مهمان شما دوستان بودم خطایی از من دیدید معذرت
موفق باشید
بدرود![]()
کاش عمومی میخوندم یه بار برای این ازمون عمومی خوندم دوتا صد داشتم و دو تا 70 الان کاملا پشیمونم که چرا عمومی نخوندم
کجاش راحته؟ ماشالا بچه ها همه استاد ادبیاتن
والا من یه بارم ندیدم اسلوب معادله بدن
من اون سوالی رو میگم که چهار تا گزینه میده جلو هر کردم دو تا آرایه میده میگه کدوم غلطه
همیشه سوالایی که من دیدم یا جلوشون جناس بوده یا تشخیص یا کنایه یا ایهام یا مجاز ینی سخت ترین آرایه ها
اسلوب معادله ندیدم تا حالا!!!
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
سلام
بیشتر سعی کن تو اون فصلهایی که باعث میشه درصدتو بیاره پایین بیشتر تمرکز کن مثلا در کنار درسهای تخصصی یه وقتی هم بذار در کنار اون ها که اون فصلهایی که در درس های عمومی مشکل داشتی رو بخونی اینجوری باعث میشه که درصدات حتی زیادم بشه برای خودم که اینکار رو میکنم خوب جواب میده امیدوارم برای شما هم همین باشه
عزت زیاد
بای بای![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)